Deo Domuique Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Επιτέλους... Εκτός από όμορφη σχεδίαση, επικεντρώνει στα βίντεο. Εύκολα παραβλέπεις το σύστημα σχολιασμών το οποίο κατάντησε το πιο ανόητο σε όλο το διαδίκτυο, λόγω περιεχομένου. Αν και η γενική σχεδίαση που εφαρμόζει, Gmail, Search Engine, Google+ είναι ακόμη πιο όμορφη/καθαρή και με λιγότερο στρογγυλοποιημένες άκρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Death_In_Paradise Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 αψογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 τους ξεθέωσαν τους γραφίστες τον τελευταίο καιρό εκεί στη Google... Να 'παιρνα και γω τον μισθο τους, και τον ωραιο χωρο που δουλευουν και ας δουλευα σαν σκλαβος για 2-3 μηνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Φάση έχει, το προτιμώ σε σχέση με πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragment_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 πολύ ωραίο έως γ*μ*το ... αλλά πολύ αντιγραφή από adobe γενικότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 για μεγάλες αναλύσεις και γαμώ είναι σε netbook σκατά φαίνεται όμως χάνεσαι από το μέγεθος τον εικονιδίων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 μου άρεσε πάρα πολύ, γενικά οι σχεδιαστικές αλλαγές που κάνει η google είναι τουλάχιστον φοβερές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 επιτελους! , αντε γιατι μεχρι τωρα ειχε μακραν το χειροτερο design απο ολες τoις σελιδες της google Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 το channel μου φαινεται μουφα. στον player ολα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 μμ βαλανε και τα avatar διπλα σε καθε comment. ουτε εμενα μου πολυαρεσει το chanel .. ισως επιδι εχουμε συνηθίσει το κλασικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aligator21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 me likes it!!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosk89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 ΤΕΛΕΙΟ!!!!! έχεο κάποια μικά bugs, αλλά φαντάζομαι η τελική του μορφή θα είναι καταπληκτική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weber122 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 καλο και βολικο φαινεται μεχρι στιγμης. για μικρες οθόνες φυσικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darthinvader Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 mesa thinks that is very good οχι αληθεια ειναι πολυ ωραιο τουλαχιστον σε αναλυσης 1280 και πανω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 meesa lol may the force be with you! εμενα το channel μου μια χαρα ωραιοτατο ειναι (μαλλον επειδη εχω βαλει layout) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα