Προς το περιεχόμενο

προβλημα με kaspersky internet security 11

CHRIAC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα:

Πριν αγοράσω το KASPERSKY INTERNET SECURITY 11 είχα το AVAST 5 το οποίο έκανα απεγκατάσταση για να εγκαταστήσω το KASPERSKY INTERNET SECURITY έλα όμως που δεν απεγκαταστάθηκαν όλα τα αρχεία και αναγκάστηκα να το κανω manualy το πρόβλημα τωρα είναι ότι έχει μείνει ένα αρχείο το ashshell.dll το οποίο δεν διαγράφεται μου βγάζει μήνυμα ότι χρησιμοποοιειται από την εξερεύνηση των windows με αποτέλεσμα το KASPERSKY INTERNET SECURITY να το εντοπίζει κατα την διάρκεια της εγκατάστασης και να μην με αφήνει να κάνω την εγκατάσταση

Δημοσ.

δεξι κλικ στο μενου εναρξης (οχι εννοειται πανω στο κουμπι εναρξης!) και πατα εκκινηση διαχειρισης εργασιων! υστερα πανε στο tab "διεργασιες" και κανε "τελος διεργασιας" στο συγκεκριμενο αρχειο! υστερα διεγραψε το!

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα:

Πριν αγοράσω το KASPERSKY INTERNET SECURITY 11 είχα το AVAST 5 το οποίο έκανα απεγκατάσταση για να εγκαταστήσω το KASPERSKY INTERNET SECURITY έλα όμως που δεν απεγκαταστάθηκαν όλα τα αρχεία και αναγκάστηκα να το κανω manualy το πρόβλημα τωρα είναι ότι έχει μείνει ένα αρχείο το ashshell.dll το οποίο δεν διαγράφεται μου βγάζει μήνυμα ότι χρησιμοποοιειται από την εξερεύνηση των windows με αποτέλεσμα το KASPERSKY INTERNET SECURITY να το εντοπίζει κατα την διάρκεια της εγκατάστασης και να μην με αφήνει να κάνω την εγκατάσταση

Το ashshell.dll είναι κατάλοιπο από από τη χρησιμοποίηση του AVAST και μπορείς να το αφαιρέσεις με το Unlocker,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...