Προς το περιεχόμενο

Google+ and Picasa

takjar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά εγώ χάρηκα απίστευτα, όταν έμαθα ότι εάν έχεις Google+ λογαριασμό, ανεβάσαν το όριο στα pixels και τον χρόνο στα video και βγάλαν το όριο στα πόσα GB φωτογραφιών και video ανεβάζεις.

If you've signed up for Google+

Free storage limits

Photos up to 2048 x 2048 pixels and videos up to 15 minutes won't count towards your free storage.

Automatic resizing

All photos uploaded in Google+ will be automatically resized to 2048 pixels (on their longest edge) and won't count towards your free storage quota.

All photos uploaded to Picasa Web Albums over the free size limit will count towards your 1 GB of free storage. When you reach your storage limit, any new photos you upload to Picasa Web larger than the free size limit will be automatically resized to 2048 pixels (on their longest edge).

If you haven't signed up for Google+

Free storage limits

Photos up to 800 x 800 pixels and videos up to 15 minutes won't count towards your free storage.

Automatic resizing

All photos uploaded over the free size limit will count towards your 1 GB of free storage. When you reach your storage limit, any new photos you upload to Picasa Web larger than the free size limit will be automatically resized to 800 pixels (on their longest edge).

Οπότε λέω ευκαιρία να εκμεταλευτώ το γαμάτη ιδιότητα του Picassa για sync φακέλων φωτογραφιών, οπότε να έχω τις φωτογραφίες μου όποτε τις θέλω όπου τις θέλω.

Και τώρα έρχεται το αλλά...

Προφανώς έχω βάλει σε όλα τα album privacy: Only me ή μόνο εάν έχεις το link του album να μπορείς να το δεις.

-Σημαντική σημείωση όλα τα album που ανεβάζει κάποιος στο picassa υπάρχουν και στον google+ λογαριασμό του, αλλά δεν τα βλέπει κανείς εκτός εάν είναι public ή του έχουν γίνει με κάποιο τρόπο shared.

...αλλά έστω ότι έχω ανεβάσει όλα τα album του PC στο picassa, παρουσιάζονται δύο προβλήματα. Πρώτον δεν ξέρω εάν μπορώ να σβήσω μια φωτογραφία στο picassa χωρίς να σβηστεί στο pc μου. ή να το θέσω αλλιώς πως να φτιάξω album με λιγότερες φωτογραφίες για να το κάνω shared στο google+ χωρίς να έχω duplicates small+big albums στο Picassa;;;

Δημοσ.

Δεξι κλικ -> block from uploading και πλεον η φωτο αυτη δε συγχρονιζεται ενω ολες οι αλλες θα ανεβουν κανονικα

ωραίος σε ευχαριστώ! Δεν ξέρω γιατί μου ξέφυγε...

στο ενδιάμεσο βρήκα την εναλλακτική ότι μπορείς να φτιάχνεις albums στο Picassa από τις φωτογραφίες σου και να ανεβάζεις τις επιλεγμένες φωτογραφίες των album και όχι τους φακέλους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...