Προς το περιεχόμενο

Steam Insomnia Players

gavros10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα που μπηκε το καλοκαιρακι και εχουμε λιγο ελευθερο χρονο σας εχω μια προταση σχετικα με το steam

να φτιαξουμε μια σελιδα του insomnia οπου θα μαζευτουν ολοι οσοι χρησιμοποιουν το steam και παιζουν καποια παιχνιδια

ωστε να γνωριστουμε, να παιζουμε co-op διαφορα παιχνιδια, να προτεινουμε παιχνιδια για αγορα ωστε να παιζουμε και co-op

ολοι μαζι. τι λετε;

Δημοσ.

Τωρα που μπηκε το καλοκαιρακι και εχουμε λιγο ελευθερο χρονο σας εχω μια προταση σχετικα με το steam

να φτιαξουμε μια σελιδα του insomnia οπου θα μαζευτουν ολοι οσοι χρησιμοποιουν το steam και παιζουν καποια παιχνιδια

ωστε να γνωριστουμε, να παιζουμε co-op διαφορα παιχνιδια, να προτεινουμε παιχνιδια για αγορα ωστε να παιζουμε και co-op

ολοι μαζι. τι λετε;

καλη ιδεα αλλα φοβαμαι μην καταλήξει σε στυλ: social network, λεω το μακρύ και το κοντό μου κτλ!

Δημοσ.

εγω το προτεινα με την σκεψη οτι πολλοι εχουν steam και παιζουν παιχνιδια και μπορουμε να το εκμεταλευτουμε

Δημοσ.

εγω το προτεινα με την σκεψη οτι πολλοι εχουν steam και παιζουν παιχνιδια και μπορουμε να το εκμεταλευτουμε

ναι! σε αυτην την αποψη συμφωνω! περισσοτερο για online πχ "ανοιξα server στο team fortress 2 ελατε να παιξουμε"

Δημοσ.

ξερεις τι λεω; να δουμε ποιοι εχουμε τα ιδια παιχνιδια και καθε εβδομαδα να κανονιζουμε να παιζουμε

αντιπαλοι-μαζι-οτι ναναι

Δημοσ.

Άμα έχεις την όρεξη φίλος (δυστυχώς εγώ έχω πολύ λίγο free time όπως και ο Ghost φαντάζομαι) μπορείς να οργανώνεις events. Άμα ενδιαφέρεσαι στείλε pm η μέσο steam και το συζητάμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...