gavros10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Τωρα που μπηκε το καλοκαιρακι και εχουμε λιγο ελευθερο χρονο σας εχω μια προταση σχετικα με το steam να φτιαξουμε μια σελιδα του insomnia οπου θα μαζευτουν ολοι οσοι χρησιμοποιουν το steam και παιζουν καποια παιχνιδια ωστε να γνωριστουμε, να παιζουμε co-op διαφορα παιχνιδια, να προτεινουμε παιχνιδια για αγορα ωστε να παιζουμε και co-op ολοι μαζι. τι λετε;
Dbzakias2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Τωρα που μπηκε το καλοκαιρακι και εχουμε λιγο ελευθερο χρονο σας εχω μια προταση σχετικα με το steam να φτιαξουμε μια σελιδα του insomnia οπου θα μαζευτουν ολοι οσοι χρησιμοποιουν το steam και παιζουν καποια παιχνιδια ωστε να γνωριστουμε, να παιζουμε co-op διαφορα παιχνιδια, να προτεινουμε παιχνιδια για αγορα ωστε να παιζουμε και co-op ολοι μαζι. τι λετε; καλη ιδεα αλλα φοβαμαι μην καταλήξει σε στυλ: social network, λεω το μακρύ και το κοντό μου κτλ!
gavros10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 εγω το προτεινα με την σκεψη οτι πολλοι εχουν steam και παιζουν παιχνιδια και μπορουμε να το εκμεταλευτουμε
Dbzakias2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 εγω το προτεινα με την σκεψη οτι πολλοι εχουν steam και παιζουν παιχνιδια και μπορουμε να το εκμεταλευτουμε ναι! σε αυτην την αποψη συμφωνω! περισσοτερο για online πχ "ανοιξα server στο team fortress 2 ελατε να παιξουμε"
trelos3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 υπάρχει και γκρουπάκι, Insomniacs πιο ειναι το δικο μας?ακυρο το βρηκα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Insomniacs GR το group.
gavros10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 δεν το ηξερα, αρα ειμαστε οκ μπορει να κλειδωσει το topic
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Ναι και είναι public οποιος έχει κάποιο πρόβλημα η θέλει admin για κάποιο λόγο ας επικοινωνήσει με τον Ghost η εμενα
gavros10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 ξερεις τι λεω; να δουμε ποιοι εχουμε τα ιδια παιχνιδια και καθε εβδομαδα να κανονιζουμε να παιζουμε αντιπαλοι-μαζι-οτι ναναι
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Άμα έχεις την όρεξη φίλος (δυστυχώς εγώ έχω πολύ λίγο free time όπως και ο Ghost φαντάζομαι) μπορείς να οργανώνεις events. Άμα ενδιαφέρεσαι στείλε pm η μέσο steam και το συζητάμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.