laikos123 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 παιδιά θέλω βοήθεια για μια ακόμη φορά.Έχω ακούσει πως αν βάλεις Linux σε ένα παλίο μηχάνιμα σαν το δικό μου (pendium III στα 500 Mhz) θα τρέχει γρήγορα.Προσπάθησα να βάλω ubuntu αλλα μάλλον η κάρτα Γραφικών μου κάνει κόλπα νομίζω είναι Nvidia G force. Τι Linux να βάλω??? Ευχαριστώ...
nikos1982 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 παιδιά θέλω βοήθεια για μια ακόμη φορά.Έχω ακούσει πως αν βάλεις Linux σε ένα παλίο μηχάνιμα σαν το δικό μου (pendium III στα 500 Mhz) θα τρέχει γρήγορα.Προσπάθησα να βάλω ubuntu αλλα μάλλον η κάρτα Γραφικών μου κάνει κόλπα νομίζω είναι Nvidia G force. Τι Linux να βάλω??? Ευχαριστώ... lubuntu ειχα βαλει σε ενα π3 866 και ηταν αρκετα γρηγορος..εχει ομως 1γιγα ddr1 που τον βοηθα.
tritonas00 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 puppy linux: μωρε κατσε να μας πει ram.. μπορει να εχει 64 mb...
laikos123 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 sorry για την γελοία ερώτηση αλλα που μπορώ να δώ πόση ραμ έχω??? Είμαι ασχετος απο αυτά.(ο αδερφός μου το έφτιαξε το μηχάνιμα) πήρα τηλ. τον αδερφό μου και λέει μάλλον 256 το έκανε
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Το ArchBang i686 το οποίο σου προτείνω να εγκαταστήσεις πρώτα σε ένα usb flash.
laikos123 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Το ArchBang X86 Να ρωτήσω κάτι ακόμα... Μπορώ να πιάνω με wifi?Πιάνω Δημοτικό internet...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Για αυτό σου είπα να το εγκαταστήσεις πρώτα σε ένα flash για να δείς έαν αναγνωρίζει κανονικά όλα τα περιφερειακα στο PC και μετά το κάνεις install στον υπολογιστή.
laikos123 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Για αυτό σου είπα να το εγκαταστήσεις πρώτα σε ένα flash για να δείς έαν αναγνωρίζει κανονικά όλα τα περιφερειακα στο PC και μετά το κάνεις install στον υπολογιστή. Ξέρω οτι σου ζητάω πολλά αλλα άν θές και μπορείς μου δίνεις ενα λινκ για να μην ψάχνω για ανακριβής αρχεία? Ας πουμε οτι αυτό είναι μια χαρά για τα wlan κάνει όμως για το pc μου? Ή δεν το σηκόνει? Link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.