NiKoS WSN Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Όταν σε ένα πακέτο host μου λέει addon domain 2 σημαίνει πως μπορεί να φιλοξενήσει δύο διαφορετικά site ή είναι κάτι άλλο; Edit: λέει και 2 parked domain; Αυτό τι είναι πάλι;
barca10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 μπορείς να φιλοξενήσεις 2 domain. (2 site) Parked Domain και http://www.cretaforce.gr/blog/382-cpanel-parked-domains
NiKoS WSN Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δηλαδή με 2 addon domain μπορώ να έχω 2 διαφορετικά sites στο ίδιο control panel, ftp account, πακετο host!
barca10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δηλαδή με 2 addon domain μπορώ να έχω 2 διαφορετικά sites στο ίδιο control panel, ftp account, πακετο host! Ναι, δηλαδή βάζεις τους nameservers του host σου στα domain σου.
CyberCr33p Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Addon domain είναι να μπορείς να φιλοξενήσεις επιπλέον domains στο ίδιο πακέτο hosting ενώ parked domains είναι όταν 2 ή περισσότερα domains εμφανίζουν το ίδιο περιεχόμενο (καλό να το αποφύγεις για να μην έχεις πρόβλημα με τις μηχανές αναζήτησης λόγο διπλού περιεχομένου).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.