Pinball1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Πρέπει να κάνω μια αιματολογική εξέταση για τις τιμές του θυροειδή (TSH, FT3, FT4 κτλ) αλλά επειδή δεν έχω ασφάλιση θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να τις κάνω σε δημόσιο νοσοκομείο αντί για ιδιωτικό μικροβιολογικο κεντρο ώστε να πληρώσω λιγότερο. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα και αν ναι όντως στοιχίζει φθηνότερα; Ευχαριστώ πολύ.
marlia Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Φυσικά και μπορείς να την κάνεις σε δημόσιο νοσοκομείο! Αν θυμάμαι καλά δεν στοιχίζει πολύ...και λογικά στοιχίζει λιγότερο από έξω.
FilipposMD Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μόνο μην πας σε ημέρα γενικής εφημερίας να τις κάνεις γιατί και εσύ θα ταλαιπωρηθείς με αμφίβολα αποτελέσματα και θα σε βρίσουν, που τρως τον χρόνο από τα επείγοντα περιστατικά.
Merdock Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Πάντως αν θες μόνο για TSH κτλ και όχι γενική αίματος νομίζω και σε ιδιωτικό κέντρο δεν είναι ακριβά.Πήγα τη Παρασκευή για ένα υπέρηχο και από τι είδα σε ένα προσπέκτους την αιματολογική για TSH,T3,T4 την είχαν 30 ευρώ.
iparou Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Αν θες να κάνεις τις εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο, κλείνεις ραντεβού για αιμοληψία στο Μικροβιολογικό εργαστήριο του νοσοκομείου, πηγαίνεις την ημέρα του ραντεβού στη Γραμματεία των εξωτερικών ιατρείων, πληρώνεις το κόστος για τις εξετάσεις που θες, σου κάνουν την αιμοληψία και τέλος. Απλά πράγματα... ΑΣΦΑΛΩΣ και δεν πηγαίνεις σε μέρα γενικής εφημερίας (ή πρωινής εφημερίας) στα επείγοντα περιστατικά για να κάνεις προγραμματισμένες εξετάσεις. Τα ραντεβού που κλείνονται τηλεφωνικά αφορούν τα ΤΑΚΤΙΚΑ ιατρεία του Νοσοκομείου.
scullyist Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Πήγα τη Παρασκευή για ένα υπέρηχο και από τι είδα σε ένα προσπέκτους την αιματολογική για TSH,T3,T4 την είχαν 30 ευρώ. Μάλλον μιλάς για την προσφορά εαρινής περιόδου της Βιοκλινικής/Ευρωδιάγνωσης/Βιοιατρικής που ισχύει από 17 Ιουνίου? Έχει και κάποια άλλα πακέτα εξετάσεων με 30 και 50ευρώ. Ανευ προσφορών πάντως στην Ευρωδιάγνωση το TSH+T3+T4 είναι 80άρι πάνω-κάτω.
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα είχα πάει για αυτές τις εξετάσεις, σχετικά γρήγορα ξεμπέρδεψα νομίζω κανα 30αρι κοστισαν.
Merdock Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μάλλον μιλάς για την προσφορά εαρινής περιόδου της Βιοκλινικής/Ευρωδιάγνωσης/Βιοιατρικής που ισχύει από 17 Ιουνίου? Έχει και κάποια άλλα πακέτα εξετάσεων με 30 και 50ευρώ. Ανευ προσφορών πάντως στην Ευρωδιάγνωση το TSH+T3+T4 είναι 80άρι πάνω-κάτω. Όχι για ένα κέντρο στη περιοχή μου λέω.Δε νομίζω να έχει σχέση με τα παραπάνω.
xri_ni Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Σιγουρα θα ειναι λιγοτερα τα χρηματα σε δημοσιο νοσοκομειο...αλλα σε καποιες εξετασεις μπορει να κλεισουν ραντεβου για αιμοληψια ενα μηνα μετα(εμενα που ηθελα να κανω ορμονικες τοσο κανανε , αν ειναι δυνατον!!!), αλλα για καποιες αλλες μου εκλεισαν την επομενη μερα...τι να πεις!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 πάντως το σωστό είναι να μιλάμε για θυρεοειδή (αδένα).
Pinball1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Αν θες να κάνεις τις εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο, κλείνεις ραντεβού για αιμοληψία στο Μικροβιολογικό εργαστήριο του νοσοκομείου, πηγαίνεις την ημέρα του ραντεβού στη Γραμματεία των εξωτερικών ιατρείων, πληρώνεις το κόστος για τις εξετάσεις που θες, σου κάνουν την αιμοληψία και τέλος. Απλά πράγματα... ΑΣΦΑΛΩΣ και δεν πηγαίνεις σε μέρα γενικής εφημερίας (ή πρωινής εφημερίας) στα επείγοντα περιστατικά για να κάνεις προγραμματισμένες εξετάσεις. Τα ραντεβού που κλείνονται τηλεφωνικά αφορούν τα ΤΑΚΤΙΚΑ ιατρεία του Νοσοκομείου. Ευχαριστώ πολύ! Μήπως γνωρίζεις αν το κόστος είναι μικρότερο αν κάνεις τις εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο ή αν τις κάνεις μέσω ΙΚΑ;
kuzko21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Υπαρχουν διαγνωστκα κεντρα τα οποια συνεργαζονται με το Δημοσιο. Παραδειγμα στην Ιατρικη μεριμνα , μπορεις να κανεις εξετασεις μεσω του ταμειου σου (εμεις ειχαμε χρησιμοποιησει το ΤΕΒΕ νομιζω , αλλα απ οτι θυμαμαι συνεργαζεται και με αλλα ταμεια) με πολυ μικρη συμμετοχη , μαξ 10 ευρψ ειχαμε δωσει για κατι αιματολογικες. Εαν σε βολευει κοιταξε το , μιας και γλιτωνεις απο ταλαιπωρια. με καθε επιφυλαξη γιατι εχω καιρο να παω στο συγκεκριμενο διαγνωστικο.
Pinball1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ. Είχα υπόψη μου ότι κάποια κέντρα είναι συμβεβλημένα με δημόσια ταμεία αλλά έλεγα μήπως σε δημόσειο νοσοκομείο έχει μικρότερη συμμετοχή.
xri_ni Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ειναι ελαχιστα αυτα που συνεργαζοντε με το ΙΚΑ (απο τη μικρη ερευνα που εχω κανει)...<br>Πηγαινε σε ενα δημοσιο νοσοκομειο με το βιβλιαριο σου να δεις ποτε μπορουν να σου κλεισουν ραντεβου για αιμοληψια.Παντως να εχεις και λεφτα μαζι γιατι εμενα μια που εκανα για αντισωματα εκανε 50 ευρω και επρεπε να τα πληρωσω και να τα παρω μετα απο το ΙΚΑ. Αλλα αυτες που θες νομιζω τις δικαιολογει.<br>Επισης καποιες αιματολογικες τις κανουν στα ιατρεια του ΙΚΑ και δε χρειαζεται να πας στο νοσοκομειο.<br>
sistah Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Να ρωτησω τωρα κατι εγω. Χαζευοντας το τοπικ και οντας ανασφαλιστη, κοιταξα το site της ΒιοΙατρικης, μιας και εχει ενα κοντα μου, για γενικες εξετασεις. Επεσα σε ενα ιατρικο προγραμμα που διαθετει γνωστη τραπεζα (απο οτι ειδα ολες προσφερουν κατι παρομοιο) οπου με 50 ευρω τον χρονο, εχεις δωρεαν check up και διαφορες εκπτωσεις σε αλλες εξετασεις. Το εχει παρει κανεις ή εχει ιδεα αν υπαρχουν καποιες κρυφες χρεωσεις/πληροφοριες που δεν λενε? Γιατι σαν να το σκεφτομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.