Greenday13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 ΗΡΘΑΝ οι ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ..... Και το χειροτερο ειναι οτι νομιζουν οτι εχουμε φαει και το παραμυθι! Ειδες πουθενα ρε μεγαλε να γραφουν τα ατομα οτι ηρθαν για να σε σωσουν? Αυτα που τους προβληματιζουν λενε και με την κινηση τους αυτη, μαθαμε και ποσο κοστισε η..ιστοσελιδα του κΥνοβουλιου (με υ παντα απο εδω). Κοιτα εσυ τι θα κανεις για το κοινο καλο και ασε τα σχολια για το τι κανουν οι αλλοι, εκτος αν εισαι στο συνολο των ανθρωπων που εθιξαν οι hackers. Οσο για το "παραμυθι" που λες οτι φαγαμε (γενικα κι αοριστα , παραμυθι, γιατι εμεις ειμαστε Ελληναραδες και ξυνπιοι και τα πιανουμε στον αερα), αν δεν τρωγαμε παραμυθια, δεν θα φταναμε εδω που φτασαμε. Μπραβο τους για το χακαρισμα , φυσικα δεν εγινε και τιποτα, απλα οπως φαινεται, ενοχλησαν καποιους...νοικοκυραιους με τα γραφομενα τους.
scifixxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Το κειμενο ειναι μαχαιρι στο κοκκαλο, απολυτως ευστοχο και εξω απο τα δοντια.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Πραγματικά, αν κάποιος ήθελε να χτυπήσει το σύστημα, ας έριχνε το taxisnet εκεί μέσα στον Ιούνιο για 2-3 μέρες. Αυτό θα πονούσε. τώρα το site της βουλής κλάιν μάιν.
tritonas00 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Φάτε τους τους κερατάδες Μαλλον θες να πεις , δωστε τους κι αλλα λεφτα για επιδιορθωση..
chek2fire Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δεν μιλάω στους πολιτικούς. Αυτοί είναι ανάξιοι λόγου εδώ και χρόνια.Σε εσένα που τους βγάζεις μιλάω. Το ξέρεις πως είναι ανίκανοι, αλλα τους ξαναβγάζεις. Τους βγάζεις γιατί είναι γιοί, ανηψιοί και κόρες. Γιατί έχεις μείνει ακόμα στον εθνικό διχασμό. Γιατί το λέει το κόμμα. Γιατί βολεύτηκες εσύ και το τεμπέλικο παιδί σου στο δημόσιο. Αλλα γιατί να νοιαστείς; Όλα πήγαιναν καλά. Τα είχες όλα. Τον φραπέ σου, την ομάδα σου, τα μεσημεριανάδικα σου και ένα βουλευτή να γλείφεις. Και τώρα πέφτεις απο τα σύννεφα… Φταίνε οι ξένοι λες. Φταίνε οι άλλοι .Παντα οι άλλοι. Ποτέ εσύ! Τα βάρη απο τα δικά σου λάθη τα φορτώνεις σε εμένα. Στην γενιά των είκοσι και των τριάντα. Τη γενία που δουλευει για 600 ευρω, και περιμένεις να σου πληρώσει τον φουσκωμένο μισθό, την σύνταξη και το εφάπαξ. Που περιμένεις να σου συντηρεί τον γιόκα σου, μην τυχόν και χάσει την δουλειά του στο δημόσιο και αναγκαστεί επιτέλους να παράγει. Για εμένα προφανώς δεν σε νοιάζει. Εγώ είμαι πολίτης β’ κατηγορίας. Άλλωστε είμαι εδω μόνο για να σε συντηρω. Αρκετά οι επιλογές σου, μου παγίδεψαν το μέλλον. Όταν έρθει η ώρα να ψηφίσεις, κάτσε στο σπιτι σου. Ασε εμενα να αποφασίσω για εμένα, χωρίς τον κομματικό σου “θόρυβο”. @300 Γίνεστε τσαρλατάνοι οταν κόβετε με ευκολία τις συντάξεις των 400 ευρώ, αλλά τρέμετε μην χάσετε το κομμάτικο σας κράτος. Είναι εξοργιστικό να διαμαρτύρεστε για τα αυγά και τα γιαούρτια ως μορφή βίας, οταν τα ΜΑΤ σαπίζουν τον κόσμο στο ξύλο. Υ.Γ. Κάτι που οι σύγχρονοι “υπερπατριώτες” ίσως μπορούν να απαντήσουν.. Κάτι ψιθύριζε χαμογελώντας ο Markus Wolf πριν ξεψυχήσει. Αναρωτιόταν πως γράφεται η “Νίκη” στα Βελγικά. αυτό το μήνυμα είναι η ορθότερη πολιτική ανάλυση που εχω διαβάσει εδώ και μήνες και νομίζω περιγράφει την ουσία του προβλήματος στην σύγχρονη ελληνική κοινωνία.
nathar Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 1000000euro λέει...πφφφφφ και μετά αναρωτιέμαι ποιοί έχουν όλα αυτά τα ιστιοφόρα στον Πειραιά
hyperspaced Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Εδώ ο άλλος κατεβάζει το διακόπτη της ΔΕΗ με το έτσι θέλω... .. στο τσογλάνι θα κολλήσουμε που μπήκε για να πουλήσει πνεύμα; Γιατί, μετά Χριστόν προφήτες υπάρχουν παντού. Όσο κάποιοι τρώγανε, δίνανε 80-90% σε 2 συγκεκριμένες πολιτικές παρατάξεις και στρουθοκαμηλίζανε ήταν ωραία και καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα