Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ενα εκατομμυριο ευρω

και ειναι παρα πολλα..αλλα ρε παιδια ποσο μπορει να στιχισει ενα τετιο σιτε? κ εκτος αυτου τι παραπανω εχει? ποσο κανει να στιθει ενα σιτε δλδ

Δημοσ.

κοίτα λόγω πείρας σου λέω ότι συνήθως κοστίζει πολύ παραπάνω...

βέβαια αυτοί που το έφτιαξαν ήταν Πατριώτες, και δούλευαν για την ψυχή της μανούλας τους, (ξέρεις, να σχωρεθούν τ'αποθεμένα τους), οπότε έκαναν πολύ καλή δουλειά όπως αποδεικνύεται περίτρανα, σε πολύ χαμηλή τιμή

και σ'άλλα με υγεία...

Δημοσ.

Μόνο αυτή νομίζετε ότι στοίχησε τόσο πολύ? Είχα διαβάσει ένα άρθρο που έκανε συγκρίσεις και είχα αηδιάσει τελείως. Δεν βρίσκω εκείνο το άρθρο αλλά με ένα μικρό ψάξιμο βρίσκει πχ. κανείς αυτό:

http://www.tvxs.gr/news/%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84-%CE%BC%CE%BC%CE%B5/%C2%AB%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AC%CF%86%CE%B9%C2%BB-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD

Μέχρι και 1.679.600 ευρώ στοίχησε κάποια ιστοσελίδα... Τι να πω. Σκεφτείτε ότι έδωσαν και 40000 ευρώ σε δύο άτομα (υπάλληλοι της βουλής) για να εκπαιδευτούν σχετικά... Και μόνο οι 40000 ήταν αρκετές για να φτιαχτεί η ιστοσελίδα κα να την συντηρούν για αρκετό διάστημα. περαστικά μας...

Δημοσ.

καλό θα ήταν ο καθένας να αντιδράει όπως μπορεί και με τα μέσα που διαθέτει, οπότε καλά έκανε ο hacker, αυτό ήξερε να κάνει καλά και αυτό έπραξε

Δημοσ.

εγω προτεινω να μπουνε στους λογαριασμους τους τραπεζικους των 300 ων και να βγαλουν στην φορα .... θα εχει πιο μεγαλη πλακα

Δημοσ.

καλό θα ήταν ο καθένας να αντιδράει όπως μπορεί και με τα μέσα που διαθέτει, οπότε καλά έκανε ο hacker, αυτό ήξερε να κάνει καλά και αυτό έπραξε

εγω που ειμαι χασάπης, χρειάζομαι?

Δημοσ.

Παιδιά σχετικά με την ημέρα που είχε πέσει το site της βουλής το ρίξανε οι Anonymous με την γνωστή διαδικασία DDoS. Το αστείο είναι, και το ξέρω επειδή ήμουν στο IRC channel τους και διάβαζα τι κάνανε (είναι νόμιμο να είναι κανείς στο κανάλι μέσα) ότι ενώ το site της βουλής το ρίξανε το πολύ σε 15-20 λεπτά, το προσωπικό site του ΓΑΠ δεν έπεφτε με τίποτα και αναρωτιόμουν αν έχει το site του καλύτερα resources από της βουλής;;;; Ήταν πολύ περίεργο.

Δημοσ.

Παιδιά σχετικά με την ημέρα που είχε πέσει το site της βουλής το ρίξανε οι Anonymous με την γνωστή διαδικασία DDoS. Το αστείο είναι, και το ξέρω επειδή ήμουν στο IRC channel τους και διάβαζα τι κάνανε (είναι νόμιμο να είναι κανείς στο κανάλι μέσα) ότι ενώ το site της βουλής το ρίξανε το πολύ σε 15-20 λεπτά, το προσωπικό site του ΓΑΠ δεν έπεφτε με τίποτα και αναρωτιόμουν αν έχει το site του καλύτερα resources από της βουλής;;;; Ήταν πολύ περίεργο.

ακου αποριες....

εχει την DARPA απο πίσω ρε... σιγα μην επεφτε

Δημοσ.

αχ τι ωραια, τωρα θα δωσουν αλλα 2εκ σε καποιον κουμπαρο να την κανει "ασφαλειας" τη σελιδα...

Γενικως, εσεις χαιροσαστε, και αυτοι βγαζουν παραπανω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...