skim045 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα παιδιά και πάλι. Τώρα πρόσφατα άλλαξα παροχέα και πήγα σε CYTA. Η CYTA, όπως ξέρουμε, έχει VοΙP για το τηλέφωνο. Θέλω όμως να βάλω άλλο router απο αυτό που δίνει εταιρεία. Ενώ όμως έχω κανονικά internet δεν έχω τηλέφωνο. Γιατί αυτό; Πρέπει να κάνω κάποια άλλη ρύθμιση στο router; Το router που θέλω να βάλω είναι το fritz box wlan 7140. Ευχαριστώ.
filipN Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Γιά πρόσβαση στο internet χρησιμοποιείς όποιο modem/router θέλεις. Η τηλεφωνία της Cyta λειτουργεί μόνο με τον δικό της εξοπλισμό,γιά λόγους που μόνο αυτοί γνωρίζουν.
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Γιά πρόσβαση στο internet χρησιμοποιείς όποιο modem/router θέλεις. Η τηλεφωνία της Cyta λειτουργεί μόνο με τον δικό της εξοπλισμό,γιά λόγους που μόνο αυτοί γνωρίζουν. δεν ειναι οτι λειτουργει μονο με δικο της εξοπλισμο .τα voip λειτουργουν παντου απλα η εταιρεια δεν σου δινει τα στοιχεια για να το σεταρεις σε οποιοδηποτε ρουτερ για πολλους λογους. οι λογοι ειναι.αν ο καθενας βαζει χερι στο voip αστα να πανε.θα τα καναν αστα να πανε και μετα θα περναν τηλ δεν παιζει γιατι. οποτε ο Isp κανει τις ρυθμισεις στο ρουτερ σαν admin κανει τα qos να αλλαξει codecs κτλ και στο δινει εσενα με user privilege για να μην μπορεις να πειραξεις κατι.και επισης δεν εχεις τα στοιχεια.το λεω γιατι εχω voip σε καποια εταιρεια δεν εχει σημασια και ναι μεν παιζω με το ρουτερ που δινουν αλλα οχι με το κλειδωμενο firmware αλλα με κανονικο. το σεταρα μονος μου διαλεξα codec και παιζει.βεβαια δεν εχω πειραξει πολλες ρυθμισεις για αυτο εχω και καποια θεματα οπως α.δεν εχω τον κλασσικο τονο αλλα εχω εναν συνεχομενο σαν να ειναι αποτηλεφωνικο κεντρο.φτιαχνει αλλα ποιος το ψαχνει.επισης δεν μπορω να στειλω fax.ισως θεμα codec η κατι αλλο δεν ξερω. οποτε δυστυχως μενεις με τον ρουτερ που εχεις της cyta.αλλιως πας σε αλλη εταιρεια που δινει tdm telephony και απλα βαζεις οτι ρουτερ θες για το ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.