lek Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Παιδια καλησπέρα.Το προβλημα μου μπορει να φανει χαζο σε πολλους αλλα εχω φαει σκαλωμα και πιστευω καποιοι θα με καταλαβουν. Αγορασα χθες το HTC Sensation απο τα Saturn...Πανευτυχισμενος παω σπιτι να το σκαλιξω και τρωω το ξενερωμα της ζωης μου. Στην ενεργοποιηση/απενεργοποιηση του τηλεφωνου, μετα το logo της HTC εμφανιζεται το logo της vodafone και δεν μπορω να το βγαλω. Υπαρχει περιπτωση η συγκεκριμενη εκδοση του κινητου να εχει κι αλλες διαφοροποιησεις(π.χ. στο menu ή στην αποδοση)? Και στην τελικη δεν πηρα 600€ κινητο για να μου βγαζει το logo της vodafone Tι μπορω να κάνω?
manost Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Παιδια καλησπέρα.Το προβλημα μου μπορει να φανει χαζο σε πολλους αλλα εχω φαει σκαλωμα και πιστευω καποιοι θα με καταλαβουν. Αγορασα χθες το HTC Sensation απο τα Saturn...Πανευτυχισμενος παω σπιτι να το σκαλιξω και τρωω το ξενερωμα της ζωης μου. Στην ενεργοποιηση/απενεργοποιηση του τηλεφωνου, μετα το logo της HTC εμφανιζεται το logo της vodafone και δεν μπορω να το βγαλω. Υπαρχει περιπτωση η συγκεκριμενη εκδοση του κινητου να εχει κι αλλες διαφοροποιησεις(π.χ. στο menu ή στην αποδοση)? Και στην τελικη δεν πηρα 600€ κινητο για να μου βγαζει το logo της vodafone Tι μπορω να κάνω? Ναι, είναι γνωστό το θέμα με το Vodafone logo. Το είχε και το Galaxy S που είχε αγοράσει ένας φίλος μου και πιστεύω ότι το βάζουν σε όλες τις συσκευές που πουλάνε. Υπάρχει τρόπος να το βγάλεις, κάνοντας root και περνώντας κάποια custom rom ή 'πειράζοντας' τα κατάλληλα αρχεία της splash screen (οθόνη με το vodafone logo). Δυστυχώς για να τα κάνεις όλα αυτά θα πρέπει να διαβάσεις το thread για το Sensation. Ps. Με τη διδαδικασία rooting χάνεις την εγγύηση της συσκευής σου (φυσικά υπάρχει/θα υπάρξει τρόπος να το ξαναεπαναφέρεις στην κατάσταση που ήταν όταν το αγόρασες, οπότε η εγγύηση θα ξαναισχύσει). Edit: Από διάφορα που έχω διαβάσει, το ποιο πιθανό οι περισσότερες συσκευές (αν όχι όλες) είναι κλειδωμένες. Δεν μπορεί να γίνει ακόμη root. Αν είσαι κι εσύ σ' αυτή την περίπτωση, τότε θα πρέπει να κάνεις υπομονή. Προς το παρών δεν μπορείς να το 'πειράξεις'.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.