Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλαζω motherboard αλλα δεν ξερω τιποτα και για τις δυο MSI 990FXA-GD65 η Gigabyte MB 990FXA-UD3 ποια ειναι καλυτερη στο overclock και μονο δεν με ενδιαφερη το crossfire/sli κτλπ

δεκτες και αλλες motherboard στα 130-150 max

Δημοσ.

εγω σαν οπαδος τις gigabyte σου προτεινω αυτην που εχεις διαλεξει

και εχει και crossfire και sli,τωρα βεβαια απο την αλλη οχι οτι ειναι ασχημη η msi

καθολου θα μπορουσα να πω συν οτι ειναι και military class(στρατιωτικοι πυκνωτες)

και εχω την εντυπωση παρολο του οτι δεν την εχω δουλεψει ειναι καλυτερη στο overclocking η msi

απο εκει και περα εσυ διαλεγεις,μεταξυ τους δεν εχουν και μεγαλες διαφορες!!

Δημοσ.

εγω σαν οπαδος τις gigabyte σου προτεινω αυτην που εχεις διαλεξει

και εχει και crossfire και sli,τωρα βεβαια απο την αλλη οχι οτι ειναι ασχημη η msi

καθολου θα μπορουσα να πω συν οτι ειναι και military class(στρατιωτικοι πυκνωτες)

και εχω την εντυπωση παρολο του οτι δεν την εχω δουλεψει ειναι καλυτερη στο overclocking η msi

απο εκει και περα εσυ διαλεγεις,μεταξυ τους δεν εχουν και μεγαλες διαφορες!!

μαλλον σκεφτομε για MSI 990FXA-GD65 αν και μια βολτα απο κεντρο που πηγα δεν βρηκα κανενα motherboard με 990fxa

Δημοσ.

Νέο προϊόν οπότε λίγη υπομονή. Την μόνη που βρήκα διαθέσιμη με ένα ψάξιμο στο skroutz είναι η MSI που έβαλες πάνω: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-990FXA-GD65-sAM3-DDR3-990-FX-990FXA-GD65.htm

Την δείχνει άμεσα διαθέσιμη. Μετά βρήκα 1-2 ακόμη αλλά πάνω από 170 ευρώ

Δημοσ.

Νέο προϊόν οπότε λίγη υπομονή. Την μόνη που βρήκα διαθέσιμη με ένα ψάξιμο στο skroutz είναι η MSI που έβαλες πάνω: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-990FXA-GD65-sAM3-DDR3-990-FX-990FXA-GD65.htm

Την δείχνει άμεσα διαθέσιμη. Μετά βρήκα 1-2 ακόμη αλλά πάνω από 170 ευρώ

δεν υπαρχει θεμα φιλε την ψαχνω εδω και καμια ευδομαδα

Δημοσ.

την gigabyte παρε.... αυτα που προσφερει ειναι παρα πολλα σε σχεση με την τιμη της ..

φιλος την gigabyte θα επαιρνα αλλα δεν ψαχνομε για crossfire/sli πηγα στην msi-gd65 ειναι αδεια motherboard αλλα πραγματικα εχω χαθει στο bios της ειδικα στο overclock εχω χασει την μπαλα με τοσες επιλογες

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ειμαι και εγω στο ιδιο δίλημμα. Θλεω την gigabyte αλλα τη βρισκω μονο θεσσαλονικη στο visionstudio . Επειδη θα τοποθετηθει η μητρικη σε htpc στο silverstone lc 17 θα με ενδιεφερε η θερμοκρασια. Η msi γραφει οτι με τα κυκλωματα που εχει πετυχαινει καλυτερες θερμοκρασιες αλλα δεν ξερω αν ισχυει αυτο και για την gigabyte.

Μεχρι τωρα αγοραζα συνηθως asus. Άλλα φιλος τεχνικος μου πε να ψαξω για gigabyte. Τι προτεινετε?

Επεξεργαστης που μαλλον θα χρησιμοποιηθει ειναι ο 8320

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...