Προς το περιεχόμενο

Εχει κάτι ο Δίσκος μου???

abc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, μόλις έβαλα να τσεκάρω τους δίσκους μου και βρήκα αυτό....

hddm.png

Εχει να κάνει με το δίσκο ή με την υποδοχή ΣΑΤΑ στη Μητρική; Καλώδιο άλλαξα μόλις και έβαλα καινούριο και πάλι τα ίδια!!!

Updated: Έκανα το τεστ της WD, το extended και βγήκε pass ο δίσκος, αλλά το θέμα είναι ότι δεν είναι και αναλυτικό το πρόγραμμα της μαμάς εταιρείας και ότι δεν προτιμώ να κάνω τεστ τέτοια με ξένες εταιρείες πέρα από την "μαμα"....

Δημοσ.

Αυτά είναι στατιστικά δεν θα φύγουν αν φτιάξεις το «πρόβλημα» το crc είναι τρόπος για να δει ο Η/Υ αν έχουν αλλοιωθεί τα δεδομένα,σε εσένα αυτό έγινε μια φορά και μπορεί να ήταν εντελώς τυχαίο γεγονός, παρακολούθησε τον δίσκο και αν δεν βγάλει και άλλα crc error μην δίνεις σημασία.

Δημοσ.

Αυτά είναι στατιστικά δεν θα φύγουν αν φτιάξεις το «πρόβλημα» το crc είναι τρόπος για να δει ο Η/Υ αν έχουν αλλοιωθεί τα δεδομένα,σε εσένα αυτό έγινε μια φορά και μπορεί να ήταν εντελώς τυχαίο γεγονός, παρακολούθησε τον δίσκο και αν δεν βγάλει και άλλα crc error μην δίνεις σημασία.

Επειδή δεν το κατέχω και το θέμα, τι εννοείς ότι έχουν αλλοιωθεί τα δεδομένα; Αφού έκλεισα τον υπολογιστή για να του αλλάξω καλώδιο, τον ξανάνοιξα μετά, γιατί δεν έφτιαξε αν κατανοώ το ζουμί όσων λες; Και γιατί δεν θα φτιάξουν τα "στατιστικά"?

Αν πχ τον φόρμαρα κάποια στιγμή και τον έκανα εξωτερικό(γιατί έχει λειτουργικό αυτός) πάλι θα είχε το πρόβλημα; Δεν παίζει να φταίει η υποδοχή της μητρικής με την καμία;;;; Και αν φταίει η μητρική, μπορεί να μου τον καταστρέψει μακροπρόθεσμα;

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ; ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΟΚΚΙΝΗ Η ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΗ ΣΤΟ ERROR ΑΥΤΟ;

Διάβαζα εν τω μεταξύ εδώ

Link

Το ίδιο πρόβλημα και του λέει ένας,

Quote:

Originally Posted by shizdan View Post

Oh okay. So I should just keep and eye on it and if it gets worse try a different cable.

Exactly... if it happens further and you try another cable, it could be the HDD's onboard controller as well. If that is the case and continues to happen, RMA the drive.

Δηλαδή αν χειροτερέψει φταίει ο κοντρόλλερ;;;

Αυτό πώς το καταλαβαίνω; Μήπως στην στήλη που λέει Data στο ΗDD Tune, θα αυξηθεί από 1 που είναι σε περισσότερα;;;

Δημοσ.
Επειδή δεν το κατέχω και το θέμα, τι εννοείς ότι έχουν αλλοιωθεί τα δεδομένα;

Το πρόγραμμα απλά λέει ότι μια φορά,στην εγγραφή ενός sector δηλαδή,υπήρξε πρόβλημα και δεν γράφτηκε σωστά αυτό που ήταν να γραφή,κάτι που μπορεί να έχει πάρα πολλές αιτίες.

(Μια από αυτών το «Unsafe shutdown count 70» δηλαδή το σβήσιμο του Η/Υ με μη ασφαλή τρόπο)

Αφού έκλεισα τον υπολογιστή για να του αλλάξω καλώδιο, τον ξανάνοιξα μετά, γιατί δεν έφτιαξε αν κατανοώ το ζουμί όσων λες; Και γιατί δεν θα φτιάξουν τα "στατιστικά"?

Αυτά είναι στοιχεία που τα κρατάει ο σκληρός στο «bios» του και δεν ξέρω εάν και πότε μηδενίζονται.

Αν πχ τον φόρμαρα κάποια στιγμή και τον έκανα εξωτερικό(γιατί έχει λειτουργικό αυτός) πάλι θα είχε το πρόβλημα; Δεν παίζει να φταίει η υποδοχή της μητρικής με την καμία;;;; Και αν φταίει η μητρική, μπορεί να μου τον καταστρέψει μακροπρόθεσμα;

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ; ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΟΚΚΙΝΗ Η ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΗ ΣΤΟ ERROR ΑΥΤΟ;

Μπορεί να φταίνε τα πάντα μπορεί να μην υπάρχει και κανένα πρόβλημα και να ήταν τυχαίο,όπως έτρεξες το πρόγραμμα αυτό και είδες το λάθος θα το ξανά τρέξεις ανά διαστήματα και θα δεις αν αυξηθεί το νούμερο αυτό ή όχι, προφανώς στην πρώτη περίπτωση υπάρχει πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...