sir_platanight Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Καλημερα,εχει ενας φιλος την εν λογω τηλεοραση και δεν εχει καταφερει ακομα να δει 3d ταινια...πηρε καποιες απο το βιντεοκλαμπ αλλα ηταν λιγο μουφα..προσπαθησε απο το Ps3 του,αλλα τελικα ηθελε σπασιμο για να παιξει και τωρα σκεφτεται να παρει κατι τετοιο SHUTTLE Mini φορητος υπολογιστης Barebone XS35 ,αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρος αν θα παιξει 3d!!!γι αυτο κ εγω ζηταω τα φωτα σας..θελω να μου πειτε αν θα τα καταφερει να δει με αυτο,η εστω να μου πειτε τι πρεπει να κανει,τι πρεπει να αγορασει για να δει 3d...!!!ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μου φαίνετε αν οι ταινίες δεν είναι τραβηγμένες σε 3D θα τις παίζει μούφα όπως λες.Και πάλι όμως μην περιμένεις ενώ κάθεσαι 5 μέτρα μακριά να δεις φοβερά πράματα.Γενικώς στις τηλεοράσεις το 3D είναι μάπα το καρπούζι.Καλό 3D είχα δει σε ένα λάπτοπ μια φορά αλλά σε τηλεόραση ποτέ δεν μου άρεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xetasa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Προφανώς θα πρέπει να πάρει 3d blueray player! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 καλη φαση αλλα δεν θελω να νοικιαζω!!με πισι δεν μπορουμε να κανουμε τπτ...υπαρχει καποιο προγραμμα?με το πισι της υπογραφης μου μπορουμε να καταφερουμε κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.