Maroylaki Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 εκανα και το τεστ να κατεβασω 1GB (τεστ του οτε) ΚΑΙ κατεβαζει με 1,4ΜΒ/sec.. πως σας φενεται αυτο???
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά γεια σας και πάλι... Μόλις σήμερα έγινε η σύνδεση με την χολ... Η γραμμή δείχνει μια χαρα εκανα μια μέτρηση με αυτα τα απλα speed test δεν ξερω και πολλους αλλους τροπους ...και δείχνει ping 40 kai ταχυτητα 10,50 ουτε με τον οτε ειχα τετοια...ειχα 9αρα.. Και δεν εχω προλαβει να αλλαξω μοντεμ,δουλευει και με το μοντεμ το οτε που ειναι baudtec.. θα το αλλαξω αργοτερα οταν εχω χρονο... Για να δούμε πως θα παμε στην συνέχεια... Το μοντεμ που εστειλε η χολ ειναι -->Αlcatel-lucent cellpipe 7130.. Mηπως να αφησω το οτε>????lol .. Λοιπον τα λεμε... το τεστ δεν ειναι οτι καλυτερο και σιγουρα σου βγαζει λιγοτερο.το πιο καλο ειναι να μπεις μεσα στο ρουτερ του οτε πχ ;192.168.1.1 η οποια αλλη ip εχει και να δεις εκει τι γραφει.ναι και με του οτε θα παιξει για ενα λογο.επειδη η Hol δεν ζηταει Username password οτι και να βαλεις ακομα και [email protected] Θα παιξει.τωρα για μενα δες ποσο συγχρονιζει αυτο το ρουτερ και μετα βαλε και το αλλο και δες και εκεινο ποσο συγχρονιζει.επισης δοκιμασε τα και τα 2 και δες ποιο παιζει πιο καλα πιο σταθερα με λιγοτερες αποσυνδεσεις ποιο πχ εχει το καλυτερο wireless και βλεπεις ποιο θα κρατησεις. εκανα και το τεστ να κατεβασω 1GB (τεστ του οτε) ΚΑΙ κατεβαζει με 1,4ΜΒ/sec.. πως σας φενεται αυτο??? αν κατεβαζεις με 1,4 τοτε δεν εισαι στ 10,5 mbit Που σου βγαλε το Modem test αλλα εισαι κανα 13-14,οποτε για να δουμε ακριβως μπες μεσα στο ρουτερ .κατα τα αλλα μια χαρα εισαι.μπορει να ειναι και πανω απο 15 Mbit καιαπλα να ετυχε να κατεβαζει με 1,4.το πιο καλο ειναι να δεις μεσα στον ρουτερ και β.αν θες να το κανεις check με καποιον καλο ftp server η με καποιο download manager απο καποιο γρηγορο site px ati,nvidia Κτλ. αλλα για μενα απλα δες μεσα στο ρουτερ τι γραφει.
Maroylaki Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον πληροφοριες ελπιζω να βαζω τις σωστες... μπηκα και τα κανω copy paste.. Downstream Upstream SNR Margin 7.8 12.5 db Line Attenuation 21.0 10.0 db Data Rate 13715 792 kbps Aυτα με το BaudTec..τωρα θα επιχειρήσω να βαλω το αλλο μοντεμ.. αυτα πως ειναι??
Maroylaki Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σας και παλι..βαζω το μοντεμ της χολ τωρα και μου βγαζει κατεβασμα στο 1,0 GB (600KB/SEC)hmm περιεργο..αντε θα ξαναβαλω το μοντεμ του οτε να δω τι γινεται...¨((δεν ξερω εχω καταμπερδευτει τωρα και στα δυο μοντεμ μου κατεβαζει το 1GB ME 500 Εως 900 κβ/sec!!!
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον πληροφοριες ελπιζω να βαζω τις σωστες... μπηκα και τα κανω copy paste.. Downstream Upstream SNR Margin 7.8 12.5 db Line Attenuation 21.0 10.0 db Data Rate 13715 792 kbps Aυτα με το BaudTec..τωρα θα επιχειρήσω να βαλω το αλλο μοντεμ.. αυτα πως ειναι?? γεια σας και παλι..βαζω το μοντεμ της χολ τωρα και μου βγαζει κατεβασμα στο 1,0 GB (600KB/SEC)hmm περιεργο..αντε θα ξαναβαλω το μοντεμ του οτε να δω τι γινεται...¨((δεν ξερω εχω καταμπερδευτει τωρα και στα δυο μοντεμ μου κατεβαζει το 1GB ME 500 Εως 900 κβ/sec!!! ασε το ποσο κατεβαζει μπλεκεις παραπανω.οκ το ενα ειναι 13715/792.το αλλο να μας πεις ποσο ειναι.η γραμμη θα μπορουσε και καλυτερα παντως αλλα οκ
Maroylaki Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Epitελους τα βρηκα ελπιζω... Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 112 120 Attenuation (0.1 dB): 265 82 Output Power (0.1 dBm): 125 126 Attainable Rate (Kbps): 15080 928 ποια ειναι η γνωμη σου? αυτα ειναι τις χολ με το αλκατελ... Μερσι σορρυ εχει και μια συνεχεια δεν ξερω αν παιζει ρολο..για δες.. Path 0 Path 1 Downstream Upstream Downstream Upstream Rate (Kbps): 12858 828 0 0 το Attainable Rate ειναι το σωστο??η εκει που λεει path??
Maroylaki Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Line Rate - Upstream (Kbps): 792 Line Rate - Downstream (Kbps): 11781 τωρα πηρα και αυτες τις πληροφοριες που ανοιξα ξανα το ρουτερ τις χολ...
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 οπως σου ειπα και με Pm γραψε και απο τα 2 ρουτερ τι τιμες παιρνεις.οκ με την Hol εχουμε 12-13.με του οτε βλεπω πιο πανω οτι εχεις 13700.αρα του οτε παιζει καλυτερα.οχι το attainable.αστο αυτο.το Line rate κοιτας οχι το attainable.Ουτε το path to ena ειναι αυτο Rate (Kbps): 12858 828 0 0 το αλλο ειναι αυτο Data Rate 13715 792 kbps αρα του οτε παιζει καλυτερα.
Maroylaki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 ok poyline...σε ευχαριστω πολυ ... για να ξαναμπω στο θεμα μας παντως μπορει το μοντεμ του οτε να παιζει καλυτερα απο τις χολ αλλα εφυγα απο τον οτε και πηγα στην χολ και προς το παρων δεν εχω κανενα προβλημα και η γρμμη ειναι μια χαρα..ελπιζουμε να συνεχισουμε ετσι και να μεινουμε ευχαριστημένοι απο την χολ μια που η τιμες της ειναι και πολυ καλυτερες απο του οτε..
poulinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 ενταξει ολα θα πανε καλα .think positive.τωρα σε βλαβη δεν ξερω ποσο γρηγορη ανταποκριση θα υπαρχει οχι λογω Hol αλλα λογω οτε αφου ο ΟΤΕ κοιταει καποιες βλαβες συγκεκριμενες.απο εκει και περα για αυτο σου ειπα να δοκιμασεις τα ρουτερ για να δεις πιο παιζει καλυτερα.μην το βλεπεις σαν ρουτερ οτε και ρουτερ Hol αλλα σαν μαρκες.και απλα το baudtec στην δικια σου γραμμη παιζει καλυτερα.σε καποιον αλλον μπορει να επαιζε καλυτερα το αλλο.εξαρτατε διαφορα.τι υποστηριζει το ενα σε τι dslam εισαι κτλ.
Maroylaki Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ελπιζω να μην εχω κανένα πρόβλημα και να μην χρειαστω τεχνική βοήθεια Προς το παρών ειμαι μια χαρά με την χολ και κρίμα που δεν τόλμησα να φύγω απο τον οτε πιο νωρίς επειδη φοβόμουν να παω αλλου ξερεις με αυτα που ακους απο δω και απο εκεί... Και ναι με το baudtec παίζει καλύτερα οπότε θα το αφήσω.... Σε ευχαριστω πουλίνε παρα πολύ για την βοήθεια σου
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ελπιζω να μην εχω κανένα πρόβλημα και να μην χρειαστω τεχνική βοήθεια Προς το παρών ειμαι μια χαρά με την χολ και κρίμα που δεν τόλμησα να φύγω απο τον οτε πιο νωρίς επειδη φοβόμουν να παω αλλου ξερεις με αυτα που ακους απο δω και απο εκεί... Και ναι με το baudtec παίζει καλύτερα οπότε θα το αφήσω.... Σε ευχαριστω πουλίνε παρα πολύ για την βοήθεια σου μην αγχωνεσαι που αφησες τον οτε .και προβλημα να υπαρει θα λυθει με τον εναν η με τον αλλον τροπο.αλλιως δεν θα ειχαν φυγει τοσα ατομα απο τον οτε.. ενταξει κουφα και στραβα τυγχαινουν οπου και να εισαι σε οποιαδηποτε εταιρεια.
Marria Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ελπιζω να μην εχω κανένα πρόβλημα και να μην χρειαστω τεχνική βοήθεια Προς το παρών ειμαι μια χαρά με την χολ και κρίμα που δεν τόλμησα να φύγω απο τον οτε πιο νωρίς επειδη φοβόμουν να παω αλλου ξερεις με αυτα που ακους απο δω και απο εκεί... Και ναι με το baudtec παίζει καλύτερα οπότε θα το αφήσω.... Σε ευχαριστω πουλίνε παρα πολύ για την βοήθεια σου Ω καλως ηρθες Eχεις βαλει και τα στοιχεια της γραμμης σου? Αν οχι, αν μπορεις βαλτα να παρουμε μια ιδεα πως πας Mην φοβασαι και εγω τα ιδια ελεγα, αλλα μια χαρα παει μεχρι τωρα. Στο μυαλο μας ειναι ο φοβος
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ω καλως ηρθες Eχεις βαλει και τα στοιχεια της γραμμης σου? Αν οχι, αν μπορεις βαλτα να παρουμε μια ιδεα πως πας Mην φοβασαι και εγω τα ιδια ελεγα, αλλα μια χαρα παει μεχρι τωρα. Στο μυαλο μας ειναι ο φοβος λιγα ποστ πιο πανω τα εχει βαλει.με του οτε κοντα στα 13 Mbit ενω με της Hol κοντα στα 11,5.οποτε κρατησε του οτε επειδη συγχρονιζει λιγο πιο ψηλα.
Marria Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 λιγα ποστ πιο πανω τα εχει βαλει.με του οτε κοντα στα 13 Mbit ενω με της Hol κοντα στα 11,5.οποτε κρατησε του οτε επειδη συγχρονιζει λιγο πιο ψηλα. A δεν ειχα δει τα προηγουμενα ποστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα