poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 ναι δεν υπαρχει radius στην Hol.αν εισαι πανω στον οτε ομως ακομα ενω σου εχουν πει οτι θα γυρισεις στην Hol αμα βαλεις το ρουτερ της Hol δεν θα παρει ip οποτεθα ξερεις οτι κατι δεν εχει γινει.και υπαρχει και αλλος τροπος .κανεις φραγη πχ στα διεθνη τωρα που εισαι στον οτε και οταν πας στην Hol θα πρεπει να μην υπαρχει.οποτε εκει ξερεις αν γυρισε η γραμμη
Marria Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Υπαρχει και αλλος τροπος. Εγω ειχα αφησει πανω το ρουτερακι απο ΟΤΕ αλλα οταν ενεργοποιηθηκα στη hol, αναβε το λαμπακι της dsl αλλα δεν επαιρνα ip. Και αυτο γιατι ο ΟΤΕ με τη hol , εχει διαφορετικες ρυθμισεις, πχ να αλλαξεις απο PPPoA σε PPPoE και τα vpi και vci.
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Υπαρχει και αλλος τροπος. Εγω ειχα αφησει πανω το ρουτερακι απο ΟΤΕ αλλα οταν ενεργοποιηθηκα στη hol, αναβε το λαμπακι της dsl αλλα δεν επαιρνα ip. Και αυτο γιατι ο ΟΤΕ με τη hol , εχει διαφορετικες ρυθμισεις, πχ να αλλαξεις απο PPPoA σε PPPoE και τα vpi και vci. θα σε απογοητευσω αλλα εκτος ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ και εκτος ασυμβατοτητας ολα τα dslam μπορουν να παιξουν και με τα 2.μαλλον πετυχες σε ασυμβατοτητα και δεν επαιξε.πχ forthnet παιζει και τα 2.ote παιζει και τα 2.
Marria Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Εμενα παντως δεν επαιζε και ολο το πρωινο (οταν ενεργοποιηθηκα) προσπαθουσα να βρω τι συμβαινει, μεχρι που μου ειπαν μηπως φταινε οι ρυθμισεις, και οταν τις αλλαξα αμεσως πηρα και ip.
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Εμενα παντως δεν επαιζε και ολο το πρωινο (οταν ενεργοποιηθηκα) προσπαθουσα να βρω τι συμβαινει, μεχρι που μου ειπαν μηπως φταινε οι ρυθμισεις, και οταν τις αλλαξα αμεσως πηρα και ip. κανονικα πλεον ολοι εχουν γυρισει σε Pppoe/llc εκτος απο κατι πολυ παλια dslam του οτε που ειχαν σαν πρωτευων το pppoa/vcmux θεωρητικα τα dslam μπορουν να κανουν και συμβατοτητα το pppoa/vcmux αλλα υποτιθεται οτι μπορει να χασεις σε επιδοσεις επειδη τα πακετα γινονται εncapsulated μετα δεν ξερω ακριβως.bebaia τυχαινουν και περιπτωσεις που πχ βαζεις Pppoa και δεν παιζει.η που βαζεις Pppoe και δεν παιζει.θεωρητικα το router του οτε θα πρεπε να παιξει κατευθειαν στην hol ακομα και με Pppoa/vcmux εφοσον η Hol δεν κανει authenticate τα στοιχεια.τωρα για ποιο λογο δεν επαιξε. απλα οπως ειπα ΘΕΩΡΡΗΤΙΚΑ παιζουν και τα 2.οπως και το αναποδο.υπηρχαν ατομα σε ote που επαιζαν τοσα χρονια Pppoa/vcmux και οταν ο οτε εκανε αναβαθμιση δεν επαιρναν ip παρα μονο με Pppoe/llc.εχω δει και κολλημενη καρτα που επαιρνε ip με Pppoe/ αλλα οχι με Pppoa
Maroylaki Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας και παλι... Σήμερα πήρα το modem/router (Αlcatel-Lucent Cellpipe 7130) Made in china. Τωρα περιμενω την σύνδεση..Λογικα θα με ειδοποιήσουν οπως εχουν κάνει μεχρι τωρα με μήνυματα στο κινήτο.. Για να δουμε Ξερει κανεις γιαυτο το μοντεμ της χολ?
Marria Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Kαι εμενα το ιδιο μου εχουν στειλει. Σημαινει πως θα εχεις τηλεφωνικη γραμμη οπως του ΟΤΕ, οχι VOIP. Καλοριζικο λοιπον Και ναι με sms θα σε ειδοποιησουν ποτε θα ενεργοποιηθεις
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας και παλι... Σήμερα πήρα το modem/router (Αlcatel-Lucent Cellpipe 7130) Made in china. Τωρα περιμενω την σύνδεση..Λογικα θα με ειδοποιήσουν οπως εχουν κάνει μεχρι τωρα με μήνυματα στο κινήτο.. Για να δουμε Ξερει κανεις γιαυτο το μοντεμ της χολ? ολα σχεδον made in china ειναι με εξαιρεση κατι cisco που ειναι πανακριβα.αλλα ολα αυτα που ειναι δωρεαν και του κιλου και των 40 ευρω εκει ειναι.λογικα με μυνημα και βεβαια μπορεις να κανειςκαι δοκιμη και πιο πριν αν δεις οτι σταματαει το ιντερνετ στον οτε να παιζει Kαι εμενα το ιδιο μου εχουν στειλει. Σημαινει πως θα εχεις τηλεφωνικη γραμμη οπως του ΟΤΕ, οχι VOIP. Καλοριζικο λοιπον Και ναι με sms θα σε ειδοποιησουν ποτε θα ενεργοποιηθεις επισης εφοσον εχει κανονικη τηλεφωνια μπορει ναπαιξει και με το Router του οτε.τα δοκιμαζει και τα 2 και οποιο ειναι καλυτερο.βεβαια υπαρχει παντα και η λυση να παει να παρει κανα αλλο ειδικα κανα vigor 2700 Που ειναι και προσφορα. γενικα μπροει να χρησιμοποιησει οτι ρουτερ θελει.
Marria Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 επισης εφοσον εχει κανονικη τηλεφωνια μπορει ναπαιξει και με το Router του οτε.τα δοκιμαζει και τα 2 και οποιο ειναι καλυτερο.βεβαια υπαρχει παντα και η λυση να παει να παρει κανα αλλο ειδικα κανα vigor 2700 Που ειναι και προσφορα. γενικα μπροει να χρησιμοποιησει οτι ρουτερ θελει. Oντως, εγω παιζω με ενα Netgear DGN2000, μια χαρα και μπορω να αλλαζω και το snr.
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ε ναι και ειναι καλυτερο και απο το δωρεαν του οτε και απο το δωρεαν της hol
Maroylaki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 ουτε που τα ξέρω αυτα εγω...εε προς το παρων θα περιμενω λιγο ακομα...και μολις βρω χρονο θα τα δοκιμασω να δω τι γινεται.. Παντως εγω επειδη δεν ξερω ετσι και αλλιως με snr δεν μπορω να πειραξω τιποτα... Tα λεμε συντομα.. ανυπομονο να δω τι γινεται με την ταχυτητα του νεου παροχου γιατι τωρα ειναι και πιο κατω απο 2 ....
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 ουτε που τα ξέρω αυτα εγω...εε προς το παρων θα περιμενω λιγο ακομα...και μολις βρω χρονο θα τα δοκιμασω να δω τι γινεται.. Παντως εγω επειδη δεν ξερω ετσι και αλλιως με snr δεν μπορω να πειραξω τιποτα... Tα λεμε συντομα.. ανυπομονο να δω τι γινεται με την ταχυτητα του νεου παροχου γιατι τωρα ειναι και πιο κατω απο 2 .... απλα δεν ειναι θεμα να παιξεις με snr.μπορει το ενα να παιζει πιο σωστα απο το αλλο η πιο γρηγορα η πιο σταθερα η με καλυτερο ασυρματο κτλ.μην σε μπερδευουμε.ενα ενα .ασε να ενεργοποιηθει πρωτα και μετα σιγα σιγα τα βλεπουμε.γιατι σε λιγο και εγω με τοσα Post και τοσα συζητηση εχω ξεχασει ποιος ειναι ποιος και τι περιμενουμε και ποιος ξεκινησε το θεμα και γιατι.θα δεις ποσο θα ειναι.οταν μπεις στον ρουτερ θα δεις.οτι ειχες και με οτε εκτος αν ειχες 2mbit απο οτε πακετο.
Maroylaki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι πουλινε σε ευχαριστω .. Μολις συνδεθω θα στειλω μυνημα ποιο μοντεμ ειναι καλυτερο και πως παει η γραμμη εδω σε αυτην την περιοχη... Σταματω προς το παρων γιατι εχουμε βγει εκτος θεματος και δεν θελω να δημιουργησω θέμα...αν κατι αλλο στειλε μηνυμα προσωπικα καλυτερα ...
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 οκ οτι ειναι πες μας.πραγματι με τα πολλα off topic Εχω χασει και εγω την μπαλα για ποιο λογο ξεκινησαμε τι γραμμη ειχες ποσο επαιζες κτλ.πρεπει να το διαβασω ολο απο την αρχη για να θυμηθω.οτι ειναι με pm η τα λεμε εδω οταν ενεργοποιηθεις και μας πεις εντυπωσεις.
Maroylaki Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά γεια σας και πάλι... Μόλις σήμερα έγινε η σύνδεση με την χολ... Η γραμμή δείχνει μια χαρα εκανα μια μέτρηση με αυτα τα απλα speed test δεν ξερω και πολλους αλλους τροπους ...και δείχνει ping 40 kai ταχυτητα 10,50 ουτε με τον οτε ειχα τετοια...ειχα 9αρα.. Και δεν εχω προλαβει να αλλαξω μοντεμ,δουλευει και με το μοντεμ το οτε που ειναι baudtec.. θα το αλλαξω αργοτερα οταν εχω χρονο... Για να δούμε πως θα παμε στην συνέχεια... Το μοντεμ που εστειλε η χολ ειναι -->Αlcatel-lucent cellpipe 7130.. Mηπως να αφησω το οτε>????lol .. Λοιπον τα λεμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα