Maroylaki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Marria σε ευχαριστω για το καλοσορισμα... Εσυ εχεις χολ?και αν ναι σε ποια περιοχή? Αυτο που τα ριχνεται τα μαρτζιν και τα ανεβαζεται πως το κανετε?καλα εγω ειμαι ασχετη
Marria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι hol εχω, το πακετο DP24 GR, και ειμαι απο Αθηνα (περιοχη Αγιος Δημητριος). Το μαρτζιν το ριχνουμε απο ενα προγραμμα, το DMT tool, αλλα δεν υποστηριζεται απο ολα τα μοντεμ, και αμα εισαι και ευχαριστημενη απο την αποδοση του ρουτερ σου δεν εχεις και λογο να το κανεις. Εγω το εχω αδγσει οσο συγχρονιζει απο την hol.
Maroylaki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ ευχαριστω για την απάντηση... οχι οτι θα το κανα..γιατι δεν γνωριζω απο αυτα και να μην τα κανω και χειροτερα αφου δεν ξέρω ..απλως ενημερωτικα.:)oταν πεφτει το μαρτζιν ανεβαίνει η ταχύτητα?? Εσυ απο οτι καταλαβα εισαι ευχαριστημενη απο την χολ? επισης εχω κανει το ιδιο πακετο με τους 3 μηνες δωρο..για να δουμε..τωρα περιμενω θα κανουν καμια 20αρια μερες... Ευχαριστω για την ανταποκριση
Marria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι οσο πιο χαμηλο ειναι , τοσο μεγαλυτερη και η ταχυτητα, αλλα προσεξε αν εισαι μακρυα απο το Α/Κ μπορει να εχεις αποσυνδεσεις, για αυτο πιο καλο ειναι να το αφησεις οπως ειναι. Ναι μια χαρα ειμαι απο την hol, και το εχω συνδυασει με το κινητο (vodafone) για να εχω και εκει εκπτωση.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορω να το ριξω στο 6 αλλα βαριεμαι να κανω disc και reconnect μεσα απο το DMT tool δεν το κραταει το ρουτερ σαν ρυθμιση ωστε καθε φορα που κανει disconnect η reboot να το ξαναπαει 6?? Marria σε ευχαριστω για το καλοσορισμα... Εσυ εχεις χολ?και αν ναι σε ποια περιοχή? Αυτο που τα ριχνεται τα μαρτζιν και τα ανεβαζεται πως το κανετε?καλα εγω ειμαι ασχετη οπως ειπε η maria ειναι με το dmt tool.στην ουσια κατεβαζοντας το margin αφηνεις το adsl να χρησιμοποιησει περισσοτερες συχνοτητες πανω στο χαλκο για να παιξεις με μεγαλυτερη ταχυτητα.το τιμημα ειναι οτι γινεται πιο ασταθες αναλογα την γραμμη.το 6 σε μια νορμαλ γραμμη θα παιξει μια χαρα.κατω απο το 6 αρχιζεις και κινησε επικινδυνα γιατι αμα κανει σκαμπανεβασματα η γραμμη η θα εχεις αποσυνδεση η πολλα errors>και οπως ειπε η μαρια οσο πιο μακρια εισαι απο το αστικο κεντρο τοσο πιο πολυ αυξανεις τις πιθανοτητες για αποσυδενση ριχνοντας το margin επισης το προγραμμα δεν παιζει με ολους τους ρουτερς συν οτι δεν ξερω αν μπορει να αποθηκευσει την ρυθμιση.αυτο που ρωτησα την maria δηλαδη Ναι hol εχω, το πακετο DP24 GR, και ειμαι απο Αθηνα (περιοχη Αγιος Δημητριος). Το μαρτζιν το ριχνουμε απο ενα προγραμμα, το DMT tool, αλλα δεν υποστηριζεται απο ολα τα μοντεμ, και αμα εισαι και ευχαριστημενη απο την αποδοση του ρουτερ σου δεν εχεις και λογο να το κανεις. Εγω το εχω αδγσει οσο συγχρονιζει απο την hol. αν και το 9 το θεωρω αρκετο margin και μου δινει λογο για να το κανω εν τουτοις ναι απο το 6 στο 9 ειναι κανα Megabit σε μια νορμαλ γραμμη.δεν εχει νοημα.απλα ειναι βλακεια να μην δινουν κατα απαιτηση 6αρι.βεβαια εχουν λογους που το κανουν.απλα το 6αρι παιζει καλα σε αρκετες γραμμες.βεβαιακαι 9 να ειχα πραγματι ουτε εγω θα το εριχνα.επισης ειναι βλακεια που δεν αφηνουν στο Upload να παει μεχρι 6 και βαζουν φρενο και σε αυτο και δεν σε αφηνουν να κλειδωσεις 1 mbit.που λογος για annex m βεβαια μετα.μικρο το θεμα απλα το αναφερω ψιλο χαλια περιοχη.παιρνει ιντερνετ απο 3-4 διαφορετικα αστικα κεντρα.νομιζω δαφνης,ηλιουπολης,καλαμακι και νεα σμυρνη. Οκ ευχαριστω για την απάντηση... οχι οτι θα το κανα..γιατι δεν γνωριζω απο αυτα και να μην τα κανω και χειροτερα αφου δεν ξέρω ..απλως ενημερωτικα.:)oταν πεφτει το μαρτζιν ανεβαίνει η ταχύτητα?? Εσυ απο οτι καταλαβα εισαι ευχαριστημενη απο την χολ? επισης εχω κανει το ιδιο πακετο με τους 3 μηνες δωρο..για να δουμε..τωρα περιμενω θα κανουν καμια 20αρια μερες... Ευχαριστω για την ανταποκριση σου απαντησα πιο πανω τι γινεται οταν πεφτει το margin.δενε ιναιοτι θα τα κανεις χειροτερα.ολα ειναι αναστρεψιμα.ουτε χαλας κατι.ανα πασα στιγμη μπορεις να κανεις οτι δοκιμες θες. Ναι οσο πιο χαμηλο ειναι , τοσο μεγαλυτερη και η ταχυτητα, αλλα προσεξε αν εισαι μακρυα απο το Α/Κ μπορει να εχεις αποσυνδεσεις, για αυτο πιο καλο ειναι να το αφησεις οπως ειναι. Ναι μια χαρα ειμαι απο την hol, και το εχω συνδυασει με το κινητο (vodafone) για να εχω και εκει εκπτωση. απλα το μακρια ειναι ο ενας λογος ο αλλος ειναι και η ποιοτητα του χαλκου.
Marria Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 δεν το κραταει το ρουτερ σαν ρυθμιση ωστε καθε φορα που κανει disconnect η reboot να το ξαναπαει 6?? Οχι μετα απο reboot/restart παει στο default που ειναι 9, εκτος αν παιξεις με εντολες telnet ή φτιαξεις κανα προγραμματακι. Αλλα αυτα ειναι για πιο advanced users και δεν ξερω αν γινεται.
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι μετα απο reboot/restart παει στο default που ειναι 9, εκτος αν παιξεις με εντολες telnet ή φτιαξεις κανα προγραμματακι. Αλλα αυτα ειναι για πιο advanced users και δεν ξερω αν γινεται. βαρετο τοτε.απλα πονταρα οτι σε μερικα ρουτερ γινεται απο cli εντολες και οτι θα μπορουσες να σωσεις το config με αυτες τις cli εντολες για να φορτωνουν sto reboot.
Marria Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μπα δεν γινεται, εκτος αν εχει αλλαξει κατι, εχω καιρο να παιξω με το dmt tool, οπως ειπα εχω αφησει το snr στο default που δινουν απο hol (9).
Maroylaki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Eyxarιστω πολυ για τις απαντήσεις.. Aς πιανει απο μονο του εως και 11000 οπως πριν με τον οτε και θα ειμαι ευχαριστημένη. Ειμαι σε αναμονή (σε αναμένα κάρβουνα) καλή σας ημέρα σε όλους
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μπα δεν γινεται, εκτος αν εχει αλλαξει κατι, εχω καιρο να παιξω με το dmt tool, οπως ειπα εχω αφησει το snr στο default που δινουν απο hol (9). τοτε καλα εκανες. Eyxarιστω πολυ για τις απαντήσεις.. Aς πιανει απο μονο του εως και 11000 οπως πριν με τον οτε και θα ειμαι ευχαριστημένη. Ειμαι σε αναμονή (σε αναμένα κάρβουνα) καλή σας ημέρα σε όλους ΄λογικα το ιδιο θα πρεπει να εισαι .λεω λογικα γιατι ειναι και διαφορα αλλα στην μεση.ισως και λιγο καλυτερα να εισαι.βεβαια αναλογα και τον ρουτερ.
Maroylaki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 merci merci...πουλίνε περιμενω και αναμένω... Μου στειλανε μήνυμα οτι στις 16 θα γίνει η σύνδεση και μεσα σε αυτο το διάστημα θα πάρω και τον εξοπλισμό
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 συνηθως ο οτε δινει προβλεπομενη ημερομηνια συνδεσης και αυτο ειναι που σου στελνουν.για λιγη ωρα εκτος απροοπτου θα μεινεις χωρις τηλ και ιντερνετ μεχρι να γυρισουν καλωδια/φορητοτητες σε hol.
Marria Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 merci merci...πουλίνε περιμενω και αναμένω... Μου στειλανε μήνυμα οτι στις 16 θα γίνει η σύνδεση και μεσα σε αυτο το διάστημα θα πάρω και τον εξοπλισμό Mπορει να ενεργοποιηθεις και πιο νωρις, εγω ενεργοποιηθηκα 3 μερες πριν απο την προβλεπομενη ημερομηνια
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορει και πιο αργα βεβαια.θα το καταλαβει οταν κοπει το τηλ και οταν δει το ρουτερ της Hol να παιζει.
Marria Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Επισης δεν χρειαζονται κωδικοι για να συνδεθει, απλως βαζεις το ρουτερ και αυτο αμεσως συγχρονιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα