Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μου ειπαν οτι σε 20 μερες θα γινει η συνδεση..οτι δεν ειναι voip το ρουτερ ειναι ανοιχτο,τωρα τα υπολοιπα οτι η ταχυτητα θα ειναι και καλυτερη απο πριν θα τα δουμε..

Μακάρι να ειναι έτσι όπως στα λένε, αν και ειδικά κάτι πωλητές της hol έχουν πει πολλά για να πουλήσουν..ειδικά το ότι έχουν οπτικές ίνες για πολύ καιρο έδινε κ έπαιρνε. Αλήθεια, ξέρει κανείς τι θα γίνει τώρα που θα αποροφήσει και τη Wind; έχει ακούσει κανένας κάτι;

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μωρέ καλό είναι να υπάρχουν καλές εταιρείες. Από τη μία για να μη ταλαιπωρείται ο κόσμος (βλ. traffic shaping 2 μήνες στη HOL) και από την άλλη για να μπορούν να είναι ανταγωνιστικές και να βγάζουν καμία προσφορά. Όταν ο άλλος είναι απελπισμένος μπορεί είτε να βγάλει προσφορές τσάμπα και να μη δίνει υπηρεσία, ή να δίνει μόνο ακριβά πράγματα. Καλό είναι για τη σταθερή να μειωθούν λίγο.

Δημοσ.

Παιδια τον σταυρο μου εκανα και εκανα την αιτηση..

Υπεγραψα και το συμβολαιο..μπρρρ :fear: :-D

divo το συμβολαιο δεν ειναι μεγαλο ειναι το double play GR 24αρα και αστικα και υπεραστικα απεριοριστα..αυτο ειναι το πακετο..

Λοιπον λογικα θα εχω νεα σε κανα μηνα να σας πω για το πως πηγενουν τα πραγματα :whistle:

να σται καλα

Δημοσ.

αν μένει κανείς αγία παρασκευή μην βάλει hol ούτε για πλάκα η 24ρα είναι σαν 36k στην καλύτερη, εδώ και 3 χρόνια φυσικά και ακόμα και αν λες ότι είσαι εταιρία ούτε καν κάνουν κάτι, το easymail τους μία δουλεύει μια δεν δουλεύει, καλα στο να ενεργοποιήσουν να δουλεύει το wifi σωστά στο cisco router ούτε αυτό κατάφεραν. Fail εταιρία για μένα, σορρυ για το οφφτοπικ αλλά πρέπει να τα ξέρουμε και αυτά(καλός ή κακός όταν φεύγουμε από τον οτε είναι σαν να παίζουμε λόττο) ...

Δημοσ.

Παιδια τον σταυρο μου εκανα και εκανα την αιτηση..

Υπεγραψα και το συμβολαιο..μπρρρ :fear: :-D

divo το συμβολαιο δεν ειναι μεγαλο ειναι το double play GR 24αρα και αστικα και υπεραστικα απεριοριστα..αυτο ειναι το πακετο..

Λοιπον λογικα θα εχω νεα σε κανα μηνα να σας πω για το πως πηγενουν τα πραγματα :whistle:

να σται καλα

Καλως ηρθες :)

Μπορει και σε λιγοτερο απο μηνα να ενεργοποιηθεις... οταν με το καλο γινει η νεα συνδεση ποσταρε και εδω τα σχετικα με της συνδεσης σου για να δουμε πως πας :)

Δημοσ.

Βασικά τα μειονεκτηματα του voip είναι ότι (α)δε μπορείς να έχεις συσκευές "σπαρμένες" μέσα στο σπίτι και (β) αν κοπεί το ρεύμα κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχεις τηλέφωνο. Κατα τ'αλλα δε νομίζω κι εγώ ότι υστερεί δραματικά εν τέλει. Βάλε και πες μας εντυπώσεις και μακάρι τα προβλήματα που είχε τελευταία να είναι παρελθόν. Καλή σύνδεση!!

a.μπορεις αναλογως τι επιτρεπει η καλωδιωση του σπιτιου σου.επισης υπαρχει και η λυση ασυρματα με διπλες τριπλες βασεις.αν κοπει το ρευμα δεν εχεις τηλ αλλα υπαρχει η λυση ενα Ups της πλακας .αν α.ποσο συχνα πεφτει το ρευμα.β.ερχεται γρηγορα.και αμα δεν εχεις ρευμα τηλεφωνο θα θες να παρεις ?χιχι.

Γεια σας παιδια :rolleyes:

\

Μου ειπαν οτι σε 20 μερες θα γινει η συνδεση..οτι δεν ειναι voip το ρουτερ ειναι ανοιχτο,τωρα τα υπολοιπα οτι η ταχυτητα θα ειναι και καλυτερη απο πριν θα τα δουμε..

Κανω τον σταυρο μου και ο θεος βοηθος..ειναι η πρωτη φορα που φευγω απο τον οτε αλλα πραγματικα δεν αντεχω αλλο να δινουμε τοσα λεφτα τετραμελης οικογενεια και οχι μονο εμεις και αλλος τοσος κοσμος.. :o

Ισως ο οτε οταν γινει τελειως ιδιωτικος να πεσει στις τιμες των αλλων...

Αυτα προς το παρων λογικα θα εχω νεα να σας πω ,πως παει η γραμμη και η ταχυτητα και ολα τα αλλα μετα απο ενα μηνα -_-

Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας..

Πουλινε και σε σενα ευχαριστω πολυ..

α.οκ δεν ειναι voip.ταχυτητα δεν θα δεις καλυτερη και το ξερεις και το ξερουν.9 margin δινουν ουτε καν εξι.επισης θα παρεις το καλωδιο που ειχες πριν στον οτε με ολα τα καλα και ασχημα που εχεις.η οπτικη ινα δεν εχεικαμια σχεση.σε λιγες μερες που θα ανεβασω και για τα αστικα κεντρα ολοι θα δουμε τα γαματα dslam της Hol που ειναι παρεα με ολων των παροχων ετσι για να ανοιχτουν λιγα ματια.ο οτε ιδιωτικος και να γινει δεν νομιζω να αλλαξει χρεωσεις.

Μακάρι να ειναι έτσι όπως στα λένε, αν και ειδικά κάτι πωλητές της hol έχουν πει πολλά για να πουλήσουν..ειδικά το ότι έχουν οπτικές ίνες για πολύ καιρο έδινε κ έπαιρνε. Αλήθεια, ξέρει κανείς τι θα γίνει τώρα που θα αποροφήσει και τη Wind; έχει ακούσει κανένας κάτι;

ναι λες και ειναι οι μονοι που εχουν οπτικες.και αν η οπτικη ηταν για τον πελατη θα λεγαμε για 50+ οχι εως 24 με adsl ρουτερ.α ρε βρισιμο που θελουν

εχω τηλεφωνο απο τον οτε και ιντερνετ από την hol.Εχει κοπεί το internet αν θυμάμαι καλα καμιά 10αρια φορές στα 9 χρόνια που έχω την hol. Δεν πιστεύω οτι θα έχεις πρόβλημα. Καλου κακου ομως έχε πρόχειρο και το τηλέφωνο των βλαβών του ιντερνετ. Τώρα όσο για το πρόγραμμα που έκανες....... χρειαζόσουνα τόσο μεγάλο πρόγραμμα;

anyway πάντως, μην το σκέπτεσαι όλοι πλέον έχουν σχετικά κάλο ίντερνετ.

Ότι έγινε και με την συγχώνευση Wind Tellas ή hol vodafon δλδ τιποτα. Το κακο είναι ότι όσο πιο λίγες εταιρείες υπάρχουν τοσο πιο ακριβά περνούμε εμείς τις υπηρεσίες τους

το αναποδο.πλεον παρα πολλοι δενεχουν καλο ιντερνετ.ειδικα επαρχια και απομακρυσμενες περιοχες.σε ερευνα ειχε βγει πριν κανα δυο χρονια μεσος ορος 10 mbit.μαλλον αυτο θα πεφτει με τον καιρο.

αν μένει κανείς αγία παρασκευή μην βάλει hol ούτε για πλάκα η 24ρα είναι σαν 36k στην καλύτερη, εδώ και 3 χρόνια φυσικά και ακόμα και αν λες ότι είσαι εταιρία ούτε καν κάνουν κάτι, το easymail τους μία δουλεύει μια δεν δουλεύει, καλα στο να ενεργοποιήσουν να δουλεύει το wifi σωστά στο cisco router ούτε αυτό κατάφεραν. Fail εταιρία για μένα, σορρυ για το οφφτοπικ αλλά πρέπει να τα ξέρουμε και αυτά(καλός ή κακός όταν φεύγουμε από τον οτε είναι σαν να παίζουμε λόττο) ...

μαλλον δεν ειναι θεμα απποστασης αλλα πιτα dslam>γιατι η αγια παρασκευη δεν ειναι απομακρυσμενη περιοχη.cisco router δεν νομιζω να δινουν?αν ειναι δικος σου δεν ειναι υποχρεωμενοι να στον σεταρουν ειδικα cisco που εχει παραξενιες.και δεν ειναι offtopic.καλο ειναι να λεμε γνωμες.διαφωνω το αν φυγουμε απο τον οτε ειναι σαν λοττο.αν ξερεις τι γραμμη ειχες πριν θα ξερεις και μετα.αν παιξεις με μια εταιρεια σωστα και εχεις καλο χαλκο θα παιξεις με ολες.για μενα πχ οτι εφυγα απο τον οτε μονο καλα ειχα τιποτα αρνητικο.

λοττο ειναι παντα την πρωτη φορα που βαζεις που δεν ξερεις τι θα πετυχεις.και λοττο ειναι οταν ο τεχνικος του οτε κανει οτι η γραμμη σου δεν εχει προβλημα σε οποια εταιρεια και αν εισαι και παιζεις λοττο να ερθει κανας αλλος τεχνικος.

Δημοσ.

Γεια σας και πάλι..

πουλινε τι ειναι τα μαρτζιν??τα 9 που δεν δίνουν ουτε 6???

Και τι εννοεις με αυτο??

(σε λιγες μερες που θα ανεβασω και για τα αστικα κεντρα ολοι θα δουμε τα γαματα dslam της Hol που ειναι παρεα με ολων των παροχων ετσι για να ανοιχτουν λιγα ματια.)

Δημοσ.

Γεια σας και πάλι..

πουλινε τι ειναι τα μαρτζιν??τα 9 που δεν δίνουν ουτε 6???

Και τι εννοεις με αυτο??

(σε λιγες μερες που θα ανεβασω και για τα αστικα κεντρα ολοι θα δουμε τα γαματα dslam της Hol που ειναι παρεα με ολων των παροχων ετσι για να ανοιχτουν λιγα ματια.)

α.η Hol δινει σχεδον 9 margin οσο ξερω οσο και ο οτε.αρα ειναι δυσκολο εως απιθανο να παιξεις παραπανω απο οτι επαιζες με τον οτε.αν εδινε 6 Margin ναι θα κερδιζες κανα mbit.

β.τις hoL οι τυποι λενε οτι εχουν οπτικες ινες δικα τους καφαο με dslam μεσα και οτι βλακεια μπορεις να φανταστεις για να τραβηξουν κοσμο.Εχει γινει μεγαλο θεμα πριν καμποσο καιρο εδω στο insomnia.και απλα λεω σε μερικες μερες θα σηκωσω ενα word που λεει αναλυτικα πως παιζουν οι παροχοι κτλ απλα για να ενημερωθει ο κοσμος γενικα πως παιζει το adsl σε ολους τους παροχους.

Δημοσ.
.τις hoL οι τυποι λενε οτι εχουν οπτικες ινες δικα τους καφαο με dslam μεσα και οτι βλακεια μπορεις να φανταστεις για να τραβηξουν κοσμο

συνεχίζουν να παίρνουν τηλέφωνα και να λένε αυτές τις αηδίες! :angry:

Δημοσ.

Οκ πουλίνε,ευχαριστω για τις διευκρινήσεις..

Και ναι ανέβασε το word να ξέρει ο κόσμος..

Τώρα οσο για τα ψέματα εγώ επειδή δεν γνωρίζω απο λεπτομέρειες δεν ξέρω τι και πως..

Παντως παιδια θα σας πω σιγουρα τι γινεται σε κανα μήνα με την χολ..τουλαχιστον εδω στην περιοχη κ.τουμπα θεσσαλονικης...

Αλλα επειδη μου ειπε και ο πουλινος οπως επαιζε πριν,πιθανον να παιζει το ιδιο ...εχω μια κρυγη αισιοδοξία... :rolleyes:

Για να δουμε..για να δουμε.... :-D

Δημοσ.

Παντως αν εχεις καποιο μοντεμακι που παιζει με το DMT tool, εγω το χα κατεβασει μεχρι 4 το snr :mrgreen:

Αλλα εξαρταται και απο την γραμμη και απο την αποσταση που εχεις με το A/K, γιατι μετα μπορει να εχεις αποσυνδεσεις (εγω δεν ειχα , αλλα ειμαι και κοντα , περιπου 200 μετρα).

Δημοσ.

συνεχίζουν να παίρνουν τηλέφωνα και να λένε αυτές τις αηδίες! :angry:

δεν ξερω.δεν με εχουν παρει εμενα.αλλα λογικα θα συνεχιζουν αφου πετυχαινει.αν στους 10 ο ενας ψαρωνει γιατι να μην το κανουν?/το κραξιμο δεν τους πειραζει.και δεν τα λενε μονο στα τηλ αλλα τα λενε και απο κοντα οταν ερχονται απο σπιτια.εκει βεβαια αμα ξερεις και τους

απαντησεις τιποτα να δω τι θα πουν μετα.η θα φυγουν σαν βρεγμενες γατες η θα κανουν τα κοροιδα η δεν ξερω τι.η να σε βγαλουν μαμακα

Οκ πουλίνε,ευχαριστω για τις διευκρινήσεις..

Και ναι ανέβασε το word να ξέρει ο κόσμος..

Τώρα οσο για τα ψέματα εγώ επειδή δεν γνωρίζω απο λεπτομέρειες δεν ξέρω τι και πως..

Παντως παιδια θα σας πω σιγουρα τι γινεται σε κανα μήνα με την χολ..τουλαχιστον εδω στην περιοχη κ.τουμπα θεσσαλονικης...

Αλλα επειδη μου ειπε και ο πουλινος οπως επαιζε πριν,πιθανον να παιζει το ιδιο ...εχω μια κρυγη αισιοδοξία... :rolleyes:

Για να δουμε..για να δουμε.... :-D

λογικα θα εισαι οκ.δεν σημαινει οτι ειναι κακια σαν εταιρεια.απλα ειναι γελοιο να εξαπατας τον αλλον για να του πουλησεις συνδρομες.οχι οτι οι αλλες εταιρειες δεν εχουν μικρα γραμματα αλλα η cosmoline και η hol εχουν τα ηνια της κοροιδιας.

το εγγραφο να το πω ετσι η το νεο θεμα που θα φτιαχτει θελει λιγο διορθωση και μερικες προσθηκες και με την πρωτη ευκαιρεια θα το σηκωσω.θελω να κανω add μερικες φωτο ακομα.

Παντως αν εχεις καποιο μοντεμακι που παιζει με το DMT tool, εγω το χα κατεβασει μεχρι 4 το snr :mrgreen:

Αλλα εξαρταται και απο την γραμμη και απο την αποσταση που εχεις με το A/K, γιατι μετα μπορει να εχεις αποσυνδεσεις (εγω δεν ειχα , αλλα ειμαι και κοντα , περιπου 200 μετρα).

αν εισαι στα 200 μετρα δεν εχεις κανενα λογο να το κατεβασεις και αλλο.κατω απο 6 ειναι λιγο υπερβολη.ποσο να κερδισεις και ποσα mbit θες βρε marria για να εισαι ευχαριστημενη?προσεχε μην το παρακανεις διοτι αμα το ριξεις παρα πολυ περα απο αποσυνδεσεις μπορεις να εχεις πολλα errors πανω στην γραμμη και ενω βλεπεις οτι συγχρονιζει πχ στα 23 mbit να κατεβαζει χειροτερα απο 21 που μπορει να ηταν με 8 Margin.

Δημοσ.

αν εισαι στα 200 μετρα δεν εχεις κανενα λογο να το κατεβασεις και αλλο.κατω απο 6 ειναι λιγο υπερβολη.ποσο να κερδισεις και ποσα mbit θες βρε marria για να εισαι ευχαριστημενη?προσεχε μην το παρακανεις διοτι αμα το ριξεις παρα πολυ περα απο αποσυνδεσεις μπορεις να εχεις πολλα errors πανω στην γραμμη και ενω βλεπεις οτι συγχρονιζει πχ στα 23 mbit να κατεβαζει χειροτερα απο 21 που μπορει να ηταν με 8 Margin.

Eγω το εκανα για την πλακα μου, για να δω ποσα τραβαει η γραμμη. Τωρα ειμαι στα 17.100 Mbps , χωρις να πειραζω snr (και ειναι στα 9 τωρα).

Πριν χρονια οταν ειχα ΟΤΕ, καποιο καλοκαιρι που ειχαν φυγει ολοι, ειχα δει συγχρονισμο και 24 Mbps, αλλα ηταν Αυγουστος και ειχαν παει ολοι για μπανια.

Δημοσ.

μεσα απο το ρουτερ τα κοιταξες αυτα η με καποιο download test/?γιατι κανονικα θα πρεπε να συγχρονιζεις και στις 2 περιπτωσεις max.εκτος αν η γραμμη σου τρωει τοσες παρεμβολες απο crosstalk απο αλλες και σου ριχνειτοσο πολυ ταχυτητα.οποτε αν οι αλλοι ειχαν κλεισει ρουτερ επαιξες καλυτερα.βαλτο και 6 αμα θες .ειναι μια χαρα το 6.πχ η forthnet δινει 6.παιζω με 6 και ειμαι stable μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...