Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα ναι εννοειται.σιγουρα σε παροχο ειναι πολυ λιγοτερα τα λεφτα.πχ με 50 ευρω το διμηνο μπορεις να βρεις 24 αρα.κανονικα μια γραμμη με τετοιο attenuation θα πρεπε να πιασει 15+.λεμε κανονικα διοτι ολοι ξερουμε τι γινεται με τα καλωδια και με αυτα.αλλα αυτο που ειπες.οσο κανει στον οτε η 2 αρα κανει στους αλλους η 24 αρα.επισης 11.000 το ειδες μεσα απο το ρουτερ η σε κατεβασμα?

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

συγνωμμη 100 το διμηνο χωρις καποιο πακετο στον οτε..

με πακετο ειναι 62 το διμηνο που ειδα πριν απο λιγο..αλλα 2αρα..

τωρα με 50 ευρω μπορεις να εχεις 24αρα σε αλλους παροχους..

ποια ειναι η γνωμμη σου ??

τωρα ειδα την απαντηση συγνωμμη..

οχι την 11000 την τσεκαρα σε ενα speed test..

αλλα εισαι σιγουρος για την σταθεροτητα της γραμμης???παντα αυτο ειναι το ερωτημα..

η fortnet ξερω ειναι σιγουρη γιατι την εχουν ιδη στην πολυκατοικιαμου ..

Εχει με 25 ευρω το μηνα..ΑΛΛΑ τα μικρα γραμματα κατω κατω γραφουν οτι ειναι μονο για τους 4 πρωτους μηνες μετα γινονται 35 και κατι...η hol μας βγαινει 29 εφοσον εχουμε και vodafone και 3 μηνες δωρο που αυτο σημαινει 22 το μηνα αυτο συμφερει πολυ..

αλλα δεν εχω μαθει αν εχει κανεις στην γειτονια η στην πολυκατοικια..αν σιγουρευτω για την σταθεροτητα τους στο ιντερνετ.. :shifty:

Δημοσ.

α.50 ευρω το διμηνο οχι το μηνα.β.δεν τσεκαρουμε me speed test.παντα βλεπουμε μεσα απο τον ρουτερ.επειδη θα παρεις τον ιδιο χαλκο με πριν αν ειχες προβληματα πριν μπορει να εχεις και μετα αν επαιζες οκ πριν το πιο πιθανο ειναι να παιζεις και μετα.για την σταθεροτητα ακομα και αλλα ατομα να ρωτησεις στην πολυκατοικια δεν παιζει ρολο.γιατι μπορει οι αλλοι να πεφτουν σε καλα ζευγαρια και το ενα το δικο σου να ειναι προβληματικο.αν ειναι καλο θα παιξουν ολοι οι παροχοι καλα .αν ειναι προβληματικο ολοι θα παιξουν με προβλημα.λογικα θα παιζουν σταθερα γιατι εχεις καλα χαρακτηριστικα γραμμησ.25 ευρω το μηνα πληρωνει μια φιλη μου για εως 24mbps χωρις δωρεαν αστικα υπεραστικα κτλ αν θυμαμαι σωστα.και ειναι μονιμο το 25 ευρω.δεν ειναι προσφορα για λιγους μηνες.

Δημοσ.

πουλινε δεν ειχα προβλημα γραμμης να παιφτει κτλ..

αν δηλ..δεν ειχα πιθανον να μην εχω και με ενα καινουργιο παροχο,η χολ ειναι καλη γιατι τελικα μου βγαινει στα 22 ευρω με τους 3 μηνες δωρεαν.

Το σκεφτομαι πολυ ..και εχει απεριοριστα αστικα υπεραστικα :)kai επισης εχουμε εκπτωση και στον λογαριασμο της vodafone!!

Δημοσ.

η προηγουμε ηταν σαν ερωτηση αλλα ξεχασα να βαλω το ερωτηματικο..

αν δηλ..δεν ειχα θεμα γραμμης πιθανον να μην εχω και με ενα καινουργιο παροχο?

απλως με συμφερει πιο πολυ η χολ αλλα να μην φαω και τα μουτρα μου και βλαστημαω την ωρα που τους εβαλα?αλλα ποτε δεν ξερεις...αντε κανεις τον σταυρο σου μου φαινεται και ξεκινας...LOL

Οσο για τα ψεμματα πολυ λενε ψεμματα για να σε τραβηξουν..ασε ασε :confused:

εσυ θα εβαζες χολ?

Δημοσ.

η προηγουμε ηταν σαν ερωτηση αλλα ξεχασα να βαλω το ερωτηματικο..

αν δηλ..δεν ειχα θεμα γραμμης πιθανον να μην εχω και με ενα καινουργιο παροχο?

απλως με συμφερει πιο πολυ η χολ αλλα να μην φαω και τα μουτρα μου και βλαστημαω την ωρα που τους εβαλα?αλλα ποτε δεν ξερεις...αντε κανεις τον σταυρο σου μου φαινεται και ξεκινας...LOL

Οσο για τα ψεμματα πολυ λενε ψεμματα για να σε τραβηξουν..ασε ασε :confused:

εσυ θα εβαζες χολ?

ναι λογικα και με τον καινουριο παροχο δεν θα εχεις θεμα.

στο ερωτημα αν θα εβαζα Hol

θα απαντησω λιγο αναλυτικα.

δεν θα εβαζα hol.

για ποιους λογους.α.δεν μαρεσει που δινουν margin 9.δεν μαρεσει που δεν μπορω να εχω annex m(δεν ξερω αν εχουν δωσει πλεον).δεν μου αρεσει που ειχαν δεν ξερω αν το εχουν ακομα traffic shaping στα p2p.

στην ερωτηση σου τι θα εβαζα για μενα οι επιλογες ειναι 2 και η μια με ερωτηματικο.οτενετ δεν θα ειχα θεμα απλα νευριαζω οτι ειναι ακριβη και δεν εχουν annex m και επισης δινουν margin 9.

οποτε για μενα θα εβαζα forthnet για 2 λογους.ο ενας ειναι οτι εχω annex m,εχω 6 margin και β.δουλευω στην forthnet Οποτε οτι παθει η γραμμη μου την κοιταω εγω.οποτε δεν ειμαι ο πιο αντικειμενικος.

απλα η Hol δεν μαρεσει για τουςπαρπαανω λογους.cyta δεν θα εβαζα επειδη δινουν voip και κλειδωμενο ρουτερ,vivodi On telecoms δεν εχω αποψη.

Δημοσ.

ΣΕ ευχαριστω για την απαντηση..

Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τι ειναι ολα αυτα τα μαρτζιν ,αννεξ κτλ..οποτε μαλλον ειναι πιο ευκολα για μενα τα πραγματα..

Επισης θα εβαζα forthnet an τα 25 ευρω τα ειχαν ολο το χρονο..και οχι μονο για τους πρωτους τεσσερις μηνες..δεν το λεω αυτο επειδη δουλευεις στην εταιρεια αυτη αλλα γιατι εχουν στην πολυκατοικια μου οποτε θα ηταν ποιο ευκολη επιλογη για μενα,μπορει να μην ειναι κριτηριο για σενα αλλα για μενα ειναι πιο πολυ :rolleyes:

Στην χολ μονο και μονο για τα λιγα λεφτα..

Επισης οτενετ καρασιγουρα αλλα με χαμηλοτερα λεφτα..ειναι πολλα τα λεφτα που ζητανε και δεν το αντεχω... :-(

Παντως σε υπερευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σου :)

Δημοσ.

ΣΕ ευχαριστω για την απαντηση..

Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τι ειναι ολα αυτα τα μαρτζιν ,αννεξ κτλ..οποτε μαλλον ειναι πιο ευκολα για μενα τα πραγματα..

Επισης θα εβαζα forthnet an τα 25 ευρω τα ειχαν ολο το χρονο..και οχι μονο για τους πρωτους τεσσερις μηνες..δεν το λεω αυτο επειδη δουλευεις στην εταιρεια αυτη αλλα γιατι εχουν στην πολυκατοικια μου οποτε θα ηταν ποιο ευκολη επιλογη για μενα,μπορει να μην ειναι κριτηριο για σενα αλλα για μενα ειναι πιο πολυ :rolleyes:

Στην χολ μονο και μονο για τα λιγα λεφτα..

Επισης οτενετ καρασιγουρα αλλα με χαμηλοτερα λεφτα..ειναι πολλα τα λεφτα που ζητανε και δεν το αντεχω... :-(

Παντως σε υπερευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σου :)

ναι οσα λιγοτερα ξερεις τοσο το καλυτερο.πολλες φορες οταν ξερεις πολλα μπερδευεσαι και το ψαχνεις ωρες ατελειωτες. στην forthnet ειναι 25 ευρω το μηνα αλλα μονο για ιντερνετ.τηλεφωνο θα σου δωσουν αλλα οπου παρεις τηλ θα το χρεωσεις.αυτο που λεω εγω δεν ειναι για τους 4 πρωτους μηνες ειναι συνεχεια.το εχει μια φιλη μου.αυτο που λες δεν ξερω ποιο προγραμμα ειναι.βγαινουν τοσα και δεν τα ξερω.τεχνικος ειμαι οχι πωλησεις,οτι εχουν στην πολυκατοικια σου δεν σημαινει κατι αλλα οκ.οτενετ ναι καποια πραγματα ειναι καλη αλλα δεν θα πηγαινα λογω λεφτων και λογω οτι ειναι οτε.δηλαδη οτι και να εχουν στην πολυκατοικια σου δεν θα αλλαξει κατι.εχω δει πχ σε πολθκατοικια 4 ατομα να εχουν forthnet.οι 2 να συγχρονιζουν 8 mbit και οι αλλοι 2 στα τεσσερα.απλα οι δυο ειχαν θεμα με το χαλκο.ολα ειναι θεμα τυχης οχι μονο εταιρειας.

μην ευχαριστεις σιγα.

Δημοσ.

Καλημερα πουλινε..

Τελικα αποφασισα να κανω την χολ λογω της χαμηλης χρεωσης 29 ευρω με 3 μηνες δωρο.

Βλεπω οτι εχουν και τελος ενεργοποιησης.

Τωρα πρεπει να παω σε αλλο link να δω αν τι γινεται με τις συνδεσεις ποσο καιρο κανουν και αν διακοπτεται το ιντερνετ για να βαλουν την δικια τους γραμμη..

Ελπιζω και ευχομαι να μην εχω τεχνικα προβληματα.

Ειμαι παντα διστακτική με ολα αυτα που ακουμε γενικότερα..

Καλη σου ημέρα και μερσι για τις πληροφοριες..

Εαν την κανω και δω πως παω θα ενημερωσω αργοτερα και ελπιζω να ναι για καλο :-D

Ουφφ... :lol:

(wave)

Δημοσ.

Καλημερα πουλινε..

Τελικα αποφασισα να κανω την χολ λογω της χαμηλης χρεωσης 29 ευρω με 3 μηνες δωρο.

Βλεπω οτι εχουν και τελος ενεργοποιησης.

Τωρα πρεπει να παω σε αλλο link να δω αν τι γινεται με τις συνδεσεις ποσο καιρο κανουν και αν διακοπτεται το ιντερνετ για να βαλουν την δικια τους γραμμη..

Ελπιζω και ευχομαι να μην εχω τεχνικα προβληματα.

Ειμαι παντα διστακτική με ολα αυτα που ακουμε γενικότερα..

Καλη σου ημέρα και μερσι για τις πληροφοριες..Εαν την κανω και δω πως παω θα ενημερωσω αργοτερα και ελπιζω να ναι για καλο :-D

Ουφφ... :lol:

(wave)

ελπιζω να πηρες καποιο πακετο με κανονικη τηλεφωνιακαι οχι με voip για να μην παρεις κλειδωμενο ρουτερ.ενεργοποιηση παντου πληρωνεις σχεδον.

λογικα 10-15 εργασιμες εκτος απροοπτου.το ιντερνετ θα διακοπει ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 20 λεπτα.

ειναι πως θα σου τυχει.

καλη μερα:D

Δημοσ.

δεν εκανα ακομα την αιτηση..θελω να την κανω μεσω ιντερνετ για να κερδισω τους 3 μηνες αν και η κοπελα μου ειπε οτι γινεται και απο το τηλ..αν και δεν τους εχω εμπιστοσυνη,

Τι ειναι το voip?μπορω να τους ζητησω κανονικη τηλεφωνια και οχι voip με κλειδωμενο ρουτερ?και αν ειναι κλειδωμενο ποιο ειναι το προβλημα?

θελεις να μιλησουμε private μηπως βγαινουμε εκτος θεματος και ενοχλουμε εδω?

Δημοσ.

voip ειναι voice over ip.δηλαδη το τηλεφωνο συνδεεται πανω στο ρουτερ και ειναι διαμεσω ιντερνετ.δεν εχει κατι το κακο απλα το ρουτερ σου το δινουν παραμετροποιημενο και ψιλο locked για να μην μπορεις να πειραξεις κατι στις ρυθμισεις του τηλεφωνου σου.κατα τα αλλα δεν θεωρω οτι εχει μειονεκτηματα το voip.ναι λογικα οσο ξερω η Hol δινει και tdm telephony οποτε εκει μπορεις να βαλεις οτι ρουτερ θες.στο voip δινουν ενα Netfaster.δεν ειπα οτι ειναι και πολυ κακο να ειναι Locked απλα εμενα δεν μαρεσει ουτε να χρησιμοποιω ενα ρουτερ που μου δινουν αυτοι υποχρεωτικα ουτε να ειναι ψιλο Locked.nai καντην αποτο ιντερνετ καλυτερα .επισης με το voip αν εχεις πολλα τηλεφωνα στο σπιτι πρεπει να γινουν και λιγο αλλαγες στην καλωδιωση.

Δημοσ.

Βασικά τα μειονεκτηματα του voip είναι ότι (α)δε μπορείς να έχεις συσκευές "σπαρμένες" μέσα στο σπίτι και (β) αν κοπεί το ρεύμα κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχεις τηλέφωνο. Κατα τ'αλλα δε νομίζω κι εγώ ότι υστερεί δραματικά εν τέλει. Βάλε και πες μας εντυπώσεις και μακάρι τα προβλήματα που είχε τελευταία να είναι παρελθόν. Καλή σύνδεση!!

Δημοσ.

Γεια σας παιδια :rolleyes:

\

Eκανα σημερα την αιτηση και αυριο θα ερθουν να υπογραψουμε το συμβολαιο..

Η 3 πρωτη μηνες δωρεαν,εκπτωση 5 ευρω σε καθε λογαριασμο απο 34Ε -->29 (ιντερνετ εως 24 και αστικα,υπεραστικα απεριοριστα)αυτο το πακετο καναμε και η εκπτωση των 5 ευρω γινεται επειδη εχουμε vodafone κινητη τηλεφωνια και επισης εκπτωση στο λογαριασμο του κινητου αναλογα με τι πακετο εχουμε.35 ευρω εχουμε 5 ευρω εκπτωση,50 εχουμε 10 ευρω κτλ..

Ηταν πολυ δελεαστικο το πακετο ειδικα τώρα που εχουμε οικονομικες δυσκολιες..αλλα καμια φορα αναρωτιεσαι γιατι ειναι και τοσο φτηνα?lol...

Μου ειπαν οτι σε 20 μερες θα γινει η συνδεση..οτι δεν ειναι voip το ρουτερ ειναι ανοιχτο,τωρα τα υπολοιπα οτι η ταχυτητα θα ειναι και καλυτερη απο πριν θα τα δουμε..

Κανω τον σταυρο μου και ο θεος βοηθος..ειναι η πρωτη φορα που φευγω απο τον οτε αλλα πραγματικα δεν αντεχω αλλο να δινουμε τοσα λεφτα τετραμελης οικογενεια και οχι μονο εμεις και αλλος τοσος κοσμος.. :o

Ισως ο οτε οταν γινει τελειως ιδιωτικος να πεσει στις τιμες των αλλων...

Αυτα προς το παρων λογικα θα εχω νεα να σας πω ,πως παει η γραμμη και η ταχυτητα και ολα τα αλλα μετα απο ενα μηνα -_-

Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας..

Πουλινε και σε σενα ευχαριστω πολυ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...