Crowdance Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Βασικά όταν έχω πάει στο control panel και έχω μπει στην καρτέλα network connections και είμαι έτοιμος να κάνω το βήμα 2 : Βήμα 2: Στο παράθυρο «Network connections» που εμφανίζεται κάντε δεξί κλικ στην επιλογή «Wireless Network Connections» και επιλέξτε «Properties». δεν μου βγάζει πουθενά την επιλογή «Wireless Network Connections» για να κάνω δεξί κλίκ. Έχω windows xp. Υποθέτω ότι θα μου τη βγάλει εφόσον ενεργοποιηθεί η σύνδεσή μου...
11demian111 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 εαν δεν εχεις ασυρματη καρτα δικτυου,λογικο ειναι να μην σου βγαζει την επιλογη
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Βασικά όταν έχω πάει στο control panel και έχω μπει στην καρτέλα network connections και είμαι έτοιμος να κάνω το βήμα 2 : Βήμα 2: Στο παράθυρο «Network connections» που εμφανίζεται κάντε δεξί κλικ στην επιλογή «Wireless Network Connections» και επιλέξτε «Properties». δεν μου βγάζει πουθενά την επιλογή «Wireless Network Connections» για να κάνω δεξί κλίκ. Έχω windows xp. Υποθέτω ότι θα μου τη βγάλει εφόσον ενεργοποιηθεί η σύνδεσή μου... αυτο ειναι στον υπολογιστη σου οποτε δεν θα εμφανιστει οταν ενεργοποιηθει η συνδεση σου, οποτε παμε απο την αρχη.στο Control panel πρεπει να υπαρχουν η μια η δυο συνδεσεις η μια γραφει local area connection και ειναι η συνδεση με το καλωδιο στο ρουτερ και η δευτερη wireless network connection. ηδευτερη θα υπαρχει μονο αν εχεις ασυρματη καρτα δικτυου.αν εχεις ασυρματη καρτα δικτυου οταν την κανεις δεξι κλικ θα σου βγαλει view available wireless networks.αν δεν εχεις ασυρματη τοτε πας απευθειας στον ρουτερ με την Ip του πχ 192.168.1.1 kai το σεταρεις.απλα στο tcp ip Της καρτας δικτυου σου(local area connection)(tcp/ip) Να ειναι στο αυτοματο.
Crowdance Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 αυτο ειναι στον υπολογιστη σου οποτε δεν θα εμφανιστει οταν ενεργοποιηθει η συνδεση σου, οποτε παμε απο την αρχη.στο Control panel πρεπει να υπαρχουν η μια η δυο συνδεσεις η μια γραφει local area connection και ειναι η συνδεση με το καλωδιο στο ρουτερ και η δευτερη wireless network connection. ηδευτερη θα υπαρχει μονο αν εχεις ασυρματη καρτα δικτυου.αν εχεις ασυρματη καρτα δικτυου οταν την κανεις δεξι κλικ θα σου βγαλει view available wireless networks.αν δεν εχεις ασυρματη τοτε πας απευθειας στον ρουτερ με την Ip του πχ 192.168.1.1 kai το σεταρεις.απλα στο tcp ip Της καρτας δικτυου σου(local area connection)(tcp/ip) Να ειναι στο αυτοματο. Λοιπόν, χθες το ξανακοίταξα και τα πράγματα έχουν ως εξής. Προφανώς δεν έπρεπε να είχα κοιτάξει στο pc για wireless. Στο laptop που επίσης έχω σπίτι όλα έχουν συνδεθεί σωστά και έκανα και τα βήματα που έχει στο εγχειρίδιο η HOL και όλα είναι έτοιμα για μόλις ενεργοποιηθεί η σύνδεση. ΑΛΛΑ: στο pc μου στα network connections δεν μου βγάζει επιλογή local area connection. Πήγα λοιπόν στο Device Manager και είδα ότι η κάρτα μου Ethernet έχει το γνωστό κίτρινο θαυμαστικό και δεν είναι εγκατεστημένη. Δοκίμασα να εγκαταστήσω drivers αλλά τα windows δε βρήκαν κάποιον. Τώρα βρήκα ένα προγραμματάκι (το 3DP Net v.11.05) που υποτίθεται ότι σου βρίσκει την κάρτα σου για να κατεβάσεις εν συνεχεία drivers. Θέλω να πιστεύω ότι θα κατορθώσω να εγκαταστήσω την κάρτα και μετά ελπίζω να υπάρχει η επιλογή local area connection. Να πω ξανά ευχαριστώ σε όσους απαντούν και δίνουν πολύτιμες συμβουλές.
Crowdance Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Problem solved Ξέθαψα από τα βάθη του υπογείου τους drivers και η κάρτα είναι πλέον Ok όπως και το local area connection έτοιμο στη θέση του... Το μπαλάκι πλέον στην πλευρά της HOL ;-)
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 α.μην περιμενεις απο τα windows ειδικα αν ειναι xp να σου βρουν drivers.b.για να σουβρουν drivers αυτοματα πρεπει να εισαι στο ιντερνετ αρα αν το pc σου δενειναι αφου δνε εχεις περασει την καρτα δικτυου πως θα σου κατεβασει?αρα ειτε τουςπερνας με το cd της μητρικης ειτε πας στο site της εταιρειες του Mobo και τους κατεβαζεις.επισης δεν χρειαζεται προγραμμα για να βρεις τους drivers>βρισκεις το Mobo σου στο site και κατεβαζεις drivers. μην ξεχασεις να κλειδωσεις το Wireless μεκαποιο κωδικο wpa η wpa2 και αλλαξε το default Κωδικο αν ειχε οταν το πηρες.
Crowdance Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 α.μην περιμενεις απο τα windows ειδικα αν ειναι xp να σου βρουν drivers.b.για να σουβρουν drivers αυτοματα πρεπει να εισαι στο ιντερνετ αρα αν το pc σου δενειναι αφου δνε εχεις περασει την καρτα δικτυου πως θα σου κατεβασει?αρα ειτε τουςπερνας με το cd της μητρικης ειτε πας στο site της εταιρειες του Mobo και τους κατεβαζεις.επισης δεν χρειαζεται προγραμμα για να βρεις τους drivers>βρισκεις το Mobo σου στο site και κατεβαζεις drivers. μην ξεχασεις να κλειδωσεις το Wireless μεκαποιο κωδικο wpa η wpa2 και αλλαξε το default Κωδικο αν ειχε οταν το πηρες. Θα το κοιτάξω σήμερα το βραδάκι όταν γυρίσω σπίτι. Φαντάζομαι θα βγάζει επιλογή για αλλαγή κωδικού κάπου ε;
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 ναι θα σου εχει καπου τι τυπο κλειδωματος θες. πχ wep,wpa/wpa2 η wpa+wpa2 και κατι tkip aes κτλ και θα σου εχει και για κωδικο. το καλυτερο ειναι wpa2 Με aes.αν δεν παιξει τοτε πηγαινε wpa+wpa2 αν εχει επιλογη η wpa2 με tkip. υπαρχει περιπτωση να μην σε ρωταει καν για tkip aes και να τα βαζει μονο του
Crowdance Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Χθες έγινε η σύνδεση. Όλα καλά. Οι ταχύτητες μου φαίνονται πολύ καλές. Χθες κατέβαζα 6-7 ταινίες και ορισμένες έπιαναν και 160 ή και 180 kb/sec. Σε σχέση με την ταχύτητα που υπάρχει στο Πανεπιστήμιο δε βλέπω μεγάλες διαφορές. Καμία αποσύνδεση, άνετο σερφάρισμα και download. Το τηλέφωνο σίγουρα θέλει φίλτρο. Είχε μόνο ένα μέσα η συσκευασία ενώ στο σπίτι υπάρχουν 2 συσκευές. Σε αυτή που δεν έχω βάλει φίλτρο ακόμη υπάρχει πολύς θόρυβος, αλλά θα το φροντίσω ίσως και σήμερα. Ευχαριστώ όλους ξανά!
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Χθες έγινε η σύνδεση. Όλα καλά. Οι ταχύτητες μου φαίνονται πολύ καλές. Χθες κατέβαζα 6-7 ταινίες και ορισμένες έπιαναν και 160 ή και 180 kb/sec. Σε σχέση με την ταχύτητα που υπάρχει στο Πανεπιστήμιο δε βλέπω μεγάλες διαφορές. Καμία αποσύνδεση, άνετο σερφάρισμα και download. Το τηλέφωνο σίγουρα θέλει φίλτρο. Είχε μόνο ένα μέσα η συσκευασία ενώ στο σπίτι υπάρχουν 2 συσκευές. Σε αυτή που δεν έχω βάλει φίλτρο ακόμη υπάρχει πολύς θόρυβος, αλλά θα το φροντίσω ίσως και σήμερα. Ευχαριστώ όλους ξανά! στα ποσα συγχρονιζεις?το κατεβασμα ταινιων δεν ειναι το καλυτερο τεστ.μπες μεσα στο ρουτερ και δες ποσο συγχρονιζεις.και παλια με τον οτε ποσο συγχρονιζες?? στο πανεπιστημιο μπορει να εχουν και 100 και 200 και 300 Mbit Οποτε σιγουρα ειναι καλυτερα απο το σπιτι απλα ισως υπαρχει οριο ποσο θα τραβαει το καθε Pc η ποσο θα τραβανε εκεινα τα 10 Pc πχ εκει στην βιβλιοθηκη κτλ κτλ. ναι βαλε φιλτρο διοτι αν δεν εχεις βαλει σου ριχνει και την ταχυτητα στο ιντερνετ.λογικα αμα βαλεις θα παιξει ακομα καλυτερα και θα συγχρονισει πιο ψηλα.επισης αν εχεις συναγερμο θελει και εκει φιλτρο.
Maroylaki Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Γεια σας και πάλι... Πουλίνε και σε όλα τα παιδιά γεια σας χρειάζομαι και πάλι την βοήθεια σας..Ενδιάφερομαι να βάλω hol γιατι εχει φθηνα πακετα προσφορας. Αυτην την στιγμη ειμαι ακομα στον οτε μετα απο ενα πακετο που ειχα με 24αρα ταχυτητα την οποια υποβαθμισα σε 2αρα για να δω τι θα κανω.. Το μονο θεμα μου παντα ειναι εαν θα εχω προβληματα με την εταιρεια που θα κανω συμβολαιο για ενα ολοκληρο χρόνο..Λοιπον μενω κ.τουμπα θεσσαλονικης και ισως αν καποιος εχει hol να με ενημερωσει αν ειναι ευχαριστημενος. Η hol με ενημερωσε οτι εχουν βαλει προσφατα και (οπτικη ινα) που παρολο που διαβασα τι ειναι δεν το πολυκαταλαβαινω και οτι η η ταχυτητα θα ειναι λεει και πιο γρηγορη απο οτι ηταν πριν! Επισης επιδει εχουμε και vodafone τηλεφωνια κινητου εχουμε και καποιες εκπτωσεις οποτε το πακετο με τους 3 μηνες δωρεαν βγαινει αρκετο φθηνο και δελεαστικο στα 22 ευρω με 24αρα ταχυτητα και απεριοριστα τηλ αστικα και υπεραστικα. Ενω τωρα στον οτε ακομα και με την 2αρα πληρωνω αρκετα (χωρις συμβολαιο). Σας ευχαριστω προκαταβολικα
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Γεια σας και πάλι... Πουλίνε και σε όλα τα παιδιά γεια σας χρειάζομαι και πάλι την βοήθεια σας..Ενδιάφερομαι να βάλω hol γιατι εχει φθηνα πακετα προσφορας. Αυτην την στιγμη ειμαι ακομα στον οτε μετα απο ενα πακετο που ειχα με 24αρα ταχυτητα την οποια υποβαθμισα σε 2αρα για να δω τι θα κανω.. Το μονο θεμα μου παντα ειναι εαν θα εχω προβληματα με την εταιρεια που θα κανω συμβολαιο για ενα ολοκληρο χρόνο..Λοιπον μενω κ.τουμπα θεσσαλονικης και ισως αν καποιος εχει hol να με ενημερωσει αν ειναι ευχαριστημενος. Η hol με ενημερωσε οτι εχουν βαλει προσφατα και (οπτικη ινα) που παρολο που διαβασα τι ειναι δεν το πολυκαταλαβαινω και οτι η η ταχυτητα θα ειναι λεει και πιο γρηγορη απο οτι ηταν πριν! Επισης επιδει εχουμε και vodafone τηλεφωνια κινητου εχουμε και καποιες εκπτωσεις οποτε το πακετο με τους 3 μηνες δωρεαν βγαινει αρκετο φθηνο και δελεαστικο στα 22 ευρω με 24αρα ταχυτητα και απεριοριστα τηλ αστικα και υπεραστικα. Ενω τωρα στον οτε ακομα και με την 2αρα πληρωνω αρκετα (χωρις συμβολαιο). Σας ευχαριστω προκαταβολικα οταν πας στην Hol θα παρεις ακριβως το ιδιο καλωδιο με αυτο που εχεις τωρα.οποτε κανεις δεν σου εγγυαται οτι θα παιζεις τελεια.βεβαια η Hol αμα δεν παιζεις 24 δεν θα σε παει στα 2 αλλα θα σου αλλαξει profile.Οποτε καλο θα ηταν να μας γραψεις τα χαρακτηρηστικα της γραμης σου για να δουμε αν μπορει να παιξει παραπανω η γραμμη και ποσο attenuation εχεις κτλ.και κανεις επισης δεν μπορει να σου εγγυηθει τι προβληματα μπορεις να εχεις μεσα στον χρονο.αυτα τα περι οπτικης και τετοια ειναι βλακειες τις Hol για να πουλαει συνδρομες σε ανυποψιαστα ατομα.η οπτικη ινα ειναι ο κορμος του δικτυου και δεν ειναι για τον πελατη.
Maroylaki Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Σε ευχαριστω πολυ πουλινε.. τα χαρακτηριστικα εχουν ως εξης: ADSL Firmware Version FwVer:3.10.25.0_TC3085 HwVer:T14.F7_3.0 Line State:Showtime Modulation:ADSL2 PLUS Annex Mode:ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin:24.4 19.1 db Line Attenuation:17.8 11.4 db Data Rate:2048 509 kbps ελπιζω να σε διαφωτισα...οπως ειμαι τωρα δεν εχω προβληματα disconect.φθανει μεχρι 1,6 σε ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Σε ευχαριστω πολυ πουλινε.. τα χαρακτηριστικα εχουν ως εξης: ADSL Firmware Version FwVer:3.10.25.0_TC3085 HwVer:T14.F7_3.0 Line State:Showtime Modulation:ADSL2 PLUS Annex Mode:ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin:24.4 19.1 db Line Attenuation:17.8 11.4 db Data Rate:2048 509 kbps ελπιζω να σε διαφωτισα...οπως ειμαι τωρα δεν εχω προβληματα disconect.φθανει μεχρι 1,6 σε ευχαριστω δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε εριξαν στα 2 αφου εχεις πολυ καλη γραμμη.με 17 attenuation κανονικα μπορεις να παιξεις ανετα 15 mbit.κανονικα ειναι πανω απο 18 -19 Mbit που μπορει να φτασει η γραμμη σου αλλα για να μην λεμε τα μεγιστα θεωρητικα ας πουμε τα πρακτικα που πρεπει να ειναι κανα 15 αρι.φαντασου 15 mbit σχεεδον κλειδωνα εγω με 30attenuation.τωρα με το ρουτερ που εχω και annex m ειμαι κοντα στα 12.οποτε εσυ τα 15 πρεπει να τα φτασεις ανετα.
Maroylaki Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 πουλινε ειχα ενα πακετο 24αρας ενος χρονου αλλα μολις τελειωσε το κατηργησα γιατι ηταν πολυ ακριβο και ζητησα να γινει 2αρα για να μειωσω τα εξοδα μου.. αλλα παλι ετσι και αλλιως ειναι ακριβα για εμενα να δινω 70 και 80 ευρω το μηνα στον οτε εφοσον βρισκω με 25 ευρω πακετα αλλων παροχων.. Α και κατι αλλο ...στον οτε πριν που ειχα την 24αρα ποτε δεν επιασα πανω απο 11000. το ρουτερ μου ειναι baudtec..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα