Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και από μένα!

Σπίτι έχω τηλεφωνική γραμμή ΟΤΕ ενώ για internet τις λίγες φορές που μπαίνω χρησιμοποιώ μια από αυτές τις κάρτες του εμπορίου.

Τώρα επειδή υπάρχει ανάγκη για πιο γρήγορη σύνδεση σκέφτομαι να βάλω το πακέτο της Hellas on Line double play lite. Ήδη υπάρχει και άλλος στην πολυκατοικία που δηλώνει πολύ ευχαριστημένος με αυτό το πακέτο. Το ερώτημά μου είναι πόσο καιρό θα περιμένω για τη μεταφορά μετά την online αίτηση που θα κάνω και αν πρέπει να προσέξω κάτι άλλο! Το γεγονός ότι δεν έχω έως τώρα γραμμή adsl είναι ανασταλτικός παράγοντας ή η αλλαγή γίνεται εύκολα ;

Ένα ερώτημα ακόμη : τι σημαίνει : Έχω ενεργοποιημένη προεπιλογή φορέα σε εναλλακτικό πάροχο τηλεφωνίας από την εταιρία (πάροχο);

Ευχαριστώ για κάθε πληροφορία!

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σύμφωνα με την δικιά μου εμπειρία από Οτε σε Hol η ενεργοποίηση έγινε σε λιγότερο απο 2 εβδομάδες.Δεν έχει σημασία αν δεν είχες adsl πριν (καλύτερα μην σου πω για να μην περιμένεις μέχρι να αποδεσμευτεί απ την άλλη εταιρεία).Σου στέλνουν κάποιο sms με πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης (σ εμένα η ενεργοποίηση έγινε πολύ νωρίτερα).Επίσης σου στέλνουν με courier το router και αν έχεις κάνει online αίτηση πρέπει να υπογράψεις τα χαρτιά που θα έχει μέσα και να τα στείλεις σ αυτούς.Από κει και πέρα μπαίνεις στην σελίδα της Hol βάζεις τον αριθμό τηλεφώνου και σου γράφει σε ποιό στάδιο βρίσκεται η αίτησή σου (Βασικά πότε θα σε αποδεσμεύεσει ο Οτέ).

Τώρα την ημέρα της ενεργοποίησης απλά είχα μείνει χωρίς τηλέφωνο για 2-3 ώρες (είχα ίντερνετ όμως!!) και πήραν τηλέφωνο για να διαβεβαιώσουν ότι έχει γίνει πλήρης αλλάγή στην Hol.

Στο τελευταίο σου ερώτημα εννοεί αν είσαι σε κάποια άλλη εταιρεία (πχ vodafone-wind) έχεις αλλάξει δηλαδή το σταθερό από Οτέ .(Για να δουν που θα κάνουν αίτηση αλλαγής)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Μίλησα και στο τηλέφωνο μαζί τους και τους έστειλα ήδη με FAX υπογεγραμμένη τη σύμβαση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Μου είπαν ότι μέσα στον Ιούλιο θα έχει γίνει η μετατροπή, επομένως πριν τις διακοπές του Αυγούστου που θα απουσιάζω.

Άλλοι δύο στην πολυκατοικία μου μού είπαν ότι δεν είχαν πρόβλημα ποτέ ούτε με το τηλέφωνο ούτε με το ιντερνετ της HOL και αυτό με έπεισε να κάνω τη μεταφορά. Το τέλος ενεργοποίησης το πληρώνεις με την παραλαβή του router;

Δημοσ.

αφου οι "γειτονες" σου εχουν καλη συνδεση με hol τοτε καλο αυτο γιατί τελευταια η hol κανει τα νερα της στο θεμα internet. το τελος ενεργοποιησης νομιζω σου ερχεται με τον επομενο λογαριασμο.

Δημοσ.

ειτε εχεις σκετο τηλεφωνο ειτε γραμμη τηλ και ιντερνετ δενεχει να κανει κατι με το ποσο γρηγορα θα ενεργοποιηθεις.απλα οταν εχεις ηδη ιντερνετ ξερεις τουλαχιστον οτι μπορεις να βαλεις ιντερνετ και οτι δεν πεφτειςσε κανα φερεσυχνο.επισης οτι οι γειτονες εχουν Hol και παιζουν οκ ειναι ενα καλο σημαδι αλλα οχι παντα απολυτο.μπορει να εισαι εσυ ο ατυχος που θα πεσεις σε καποιο προβληματικο ζευγαρι χαλκου

Δημοσ.

Για να δούμε! Ελπίζω καταρχήν να γίνει η σύνδεση μέσα σε 15-20 μέρες όπως μου είπαν και δεύτερον να μην έχω πρόβλημα με το τηλέφωνο.

Ευχαριστώ ξανά όλους για τις απαντήσεις και τις πολύτιμες πληροφορίες!

Δημοσ.

Για να δούμε! Ελπίζω καταρχήν να γίνει η σύνδεση μέσα σε 15-20 μέρες όπως μου είπαν και δεύτερον να μην έχω πρόβλημα με το τηλέφωνο.

αν εκανες την αιτηση μεσω του site της HOL θα εχεις δωρεαν τους πρωτους 3 μηνες.

Δημοσ.

αν ειχες ιντερνετ διαμεσω adsl απλα επαιρνες καρτα τοτε οτι ταχυτητα κλειδωνες τοτε το ιδιο θα ειναι και τωρα εκτος αν εχεις αλλαξει καποιο προγραμμα.πχ να ειχες 4 και να εβαλες 24 αρα στην Hol τωρα.η το αναποδο να ειχες μεχρι 24 και να εβαλες 8 αρα στην Hol.κατα τα αλλα τοτε που θα σε γυρισουν στην Hol θα παρεις ακριβως τον ιδιο χαλκο που ειχες και πριν.οποτε αν ξερεις ποσο επαιζες τοτε πανω κατω το ιδιο θα ειναι και τωρα.αυτο αν καταλαβα σωστα οτι ειχες adsl και απλα εμπαινες με καρτα.αν το με καρτα εννοουσες κινητη τηλεφωνια τοτε ακυρο το Post μου.τωρα για τα προβληματα αφου και με τον οτε ησουν οκ λογικα και τωρα το ιδιο θα πρεπει να εισαι.υπομονη θα τα δεις στην πραξη.

Δημοσ.

Δεν είχα σύνδεση adsl. Επειδή έχω νετ στη δουλειά και λείπω όλη μέρα, χρησιμοποιούσα αυτές τις κάρτες των 5 ευρώ για να δω τα mail μου όταν χρειαζόταν. Έτσι δεν μπορώ να αξιολογήσω κάτι με βάση τα προηγούμενα.

Έφτασε ο εξοπλισμός πριν 2 μέρες...δεν τον άνοιξα καν, γιατί φαντάζομαι ότι δεν έχει νόημα να κάνω κάτι από τώρα, εφόσον σε καμια 10αριά-15αριά μέρες θα γίνει η σύνδεση...

Δημοσ.

Δεν είχα σύνδεση adsl. Επειδή έχω νετ στη δουλειά και λείπω όλη μέρα, χρησιμοποιούσα αυτές τις κάρτες των 5 ευρώ για να δω τα mail μου όταν χρειαζόταν. Έτσι δεν μπορώ να αξιολογήσω κάτι με βάση τα προηγούμενα.

Έφτασε ο εξοπλισμός πριν 2 μέρες...δεν τον άνοιξα καν, γιατί φαντάζομαι ότι δεν έχει νόημα να κάνω κάτι από τώρα, εφόσον σε καμια 10αριά-15αριά μέρες θα γίνει η σύνδεση...

α οκ εμπαινες με καρτα για dial up τοτε.πως την παλευες?ουτε για email δεν ειναι καν.

τοτε περιμενεις και θα δεις ποσο θα παιξεις.αν ειχες τα χαρακτηριστικα της γραμμης απο καναν γειτονα θα βοηθουσε.αν θες τον ανοιγειςτον ρουτερ και τον κουμπωνεις πανω να τον εχεις ετοιμο.φτιαχνεις wireless Κτλκαι απλα μενει εκει ετοιμος.και θα δεις ποτε θα συγχρονισει η γραμμη αν το εχεις συνεχεια πανω.στην Hol οσο ξερω δεν θελει Username password οποτε λογικα θα σε βαλει απευθειας στο ιντερνετ πριν σε παρουν αυτοι καν οτι εισαι ετοιμος.συν οτι αμα σε ξεχασουν λεμε τωρα θα το δεις εσυ πρωτος οτι θα κανει προσπαθεια sync η γραμμη σου οποτε τους το λες η απλα χαιρεσε το ιντερνετ απο πιο πριν.βαλε και τα φιλτρα στα τηλ συναγερμους φαξ κτλ γιατι στην συσκευασια ισως εχει μονο ενα οποτε καλο θα ειναι να πας να προμηθευτεις απο τωρα και οχι να ψαχνεις οταν σου πουν το οκ.και μπορει οι 15 μερες να γινουν 5.μπορει και 30 .δεν ξερεις.οποτε βαλτο πανω για να ξερεις οτι δεν χρειαζεσαι τιποτα εξτρα(καλωδια ,splitter,φιλτρα)

Δημοσ.

α οκ εμπαινες με καρτα για dial up τοτε.πως την παλευες?ουτε για email δεν ειναι καν.

τοτε περιμενεις και θα δεις ποσο θα παιξεις.αν ειχες τα χαρακτηριστικα της γραμμης απο καναν γειτονα θα βοηθουσε.αν θες τον ανοιγειςτον ρουτερ και τον κουμπωνεις πανω να τον εχεις ετοιμο.φτιαχνεις wireless Κτλκαι απλα μενει εκει ετοιμος.και θα δεις ποτε θα συγχρονισει η γραμμη αν το εχεις συνεχεια πανω.στην Hol οσο ξερω δεν θελει Username password οποτε λογικα θα σε βαλει απευθειας στο ιντερνετ πριν σε παρουν αυτοι καν οτι εισαι ετοιμος.συν οτι αμα σε ξεχασουν λεμε τωρα θα το δεις εσυ πρωτος οτι θα κανει προσπαθεια sync η γραμμη σου οποτε τους το λες η απλα χαιρεσε το ιντερνετ απο πιο πριν.βαλε και τα φιλτρα στα τηλ συναγερμους φαξ κτλ γιατι στην συσκευασια ισως εχει μονο ενα οποτε καλο θα ειναι να πας να προμηθευτεις απο τωρα και οχι να ψαχνεις οταν σου πουν το οκ.και μπορει οι 15 μερες να γινουν 5.μπορει και 30 .δεν ξερεις.οποτε βαλτο πανω για να ξερεις οτι δεν χρειαζεσαι τιποτα εξτρα(καλωδια ,splitter,φιλτρα)

Επειδή το χειμώνα δουλεύω από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ δεν είμαι ποτέ σπίτι. Δίκτυο έχω στην πρωινή δουλειά μέχρι τις 2 το μεσημέρι...συνεπώς ό,τι χρειαστώ το βρίσκω κάθε πρωί. Σπάνια να μπω να δω μέιλ από το σπίτι...μου έπαιρνε κανένα 5λεπτο κι έβγαινα.

Θα ανοίξω τη συσκευασία σήμερα. Δεν έχω καν κοιτάξει τι έχει μέσα και δεν έχω ξανακάνει σύνδεση. Φαντάζομαι να έχει κάποιες οδηγίες, γενικά πιάνουν τα χέρια μου με τα ηλεκτρονικά, θα βγάλω άκρη. Επειδή έχω συναγερμό με τηλεφωνητή στο σπίτι, δε φαντάζομαι να υπάρξει κάποιο πρόβλημα...

Δημοσ.

ο συναγερμος θελει καποια ειδικη μεταχειριση

http://www.insomnia.gr/topic/192744-%cf%83%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ae-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-adsl%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%bd%ce%b1/

περιληπτικα.η γραμμη πρεπει να μπαινει στο συναγερμο με φιλτρο.επισης θα πρεπει μονο να μπενει παραλληλα και να μην συνδεσεις τιποτα σε σειρα.σε σειρα μπορεις να βαλεις τηλ.συσκευες αλλα οχι το adsl ρουτερ.γιατι πολλες φορες σε μερικα σπιτι βλεπω να ριχνουν την γραμμη στο συναγερμο και μετα adsl router Τηλεφωνα.ετσι εχεις θεμα γιατι ο συναγερμος δεν εχει φιλτρο.αμα βαλεις ομως φιλτρο και δεν τον συνδεσεις παραλληλα τοτε φιλτραρεται ο συναγερμος αλλα δεν παιζει το ιντερνετ μετα.

οπου κολλησεις εδω ειμαστε και αφου πιανουν τα χερια σου ολα θα πανε μια χαρα.απλα πες μας αν εχεις ζητησει απο Hol κανονικη τηλεφωνια H voip

Δημοσ.

Χθες πρόλαβα να κάνω μια σύνδεση του υλικού ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες. Ωστόσο, επειδή προφανώς δεν με έχουν συνδέσει ακόμη στην HOL, όταν πήγα στον Πίνακα Ελέγχου για να δοκιμάσω τις ρυθμίσεις εκεί, δε μου έβγαζε τις επιλογές που περιγράφονταν στο εγχειρίδιο.

Σχετικά με αυτό που γράφεις περί κανονικής τηλεφωνίας ή voip για να είμαι ειλικρινής δε ζήτησα τίποτα, ούτε με ρώτησαν. Απλά τους ζήτησα το πακέτο HOL double play lite, ζήτησαν τα στοιχεία μου και τίποτα άλλο. Υπάρχει τρόπος να δω μόνος μου τί είδους τηλεφωνία θα έχω ή να τους κάνω ένα τηλέφωνο; Κάπου διάβασα ότι η δεύτερη επιλογή είναι σαφώς χειρότερη;

Δημοσ.

δεν θυμαμαι αν το Lite δινει voip η οχι.και να δινει voip δεν ειναι θεμα απλα σε δεσμευει να εισαι με ρουτερ της Hol.τωρα για τον πινακα ελεγχου δεν ξερω τι πηγες να κανεις για να σου πω τι γινεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...