Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Σειρά βασισμένη στα βιβλία του Douglas Adams. Έχει βγει ένα επεισόδιο-πιλότος διάρκειας μιας ώρας. Είχε θετική ανταπόκριση και θα γυριστούν τρία ακόμη. Μόλις το είδα. Ήταν αρκετά ενδιαφέρον. Δεν ακολουθεί την υπόθεση του βιβλίου, αλλά έχει αρκετές αναφορές. Από τη στιγμή που αποφάσισαν να φτιάξουν κάτι διαφορετικό και δικό τους, είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Αν και θα προτιμούσα να έβλεπα το βιβλίο. Πολύ καλή η κεντρική σεναριακή ιδέα του πρώτου επεισοδίου. Δείχνει σε καλό βαθμό τους σκοπούς της σειράς. Καλές βρετανικές ερμηνείες, χωρίς όμως κάτι πολύ ιδιαίτερο ακόμη. Μένει να δούμε πόσο καλά θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στην πρόκληση και να κρατήσουν το ενδιαφέρον μας για περισσότερα επεισόδια. Οι χαρακτήρες θέλουν οπωσδήποτε ανάπτυξη και γενικά θέλει δουλειά το πράγμα, αλλιώς δεν το βλέπω να γίνεται κάτι ξεχωριστό. Για ένα επεισόδιο μια χαρά ήταν πάντως. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 ! Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Για βοήθησέ με σε κάτι: δεν έχω διαβάσει το δεύτερο βιβλίο με τον Dirk, γιατί είναι το μοναδικό του Douglas Adams που δεν έχω διαβάσει και θα νιώσω άσχημα όταν το τελειώσω. Το δεύτερο επεισόδιο, έχει κάποια σχέση/spoiler με το δεύτερο βιβλίο; Η αλήθεια είναι, πως μάλλον ήρθε ο καιρός να το διαβάσω. Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που μας άφησε.
kostas_dr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Εγώ στις γνωστές πηγές έχω βρει το επεισόδιο πιλότος (προβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2010) και τα επόμενα 2. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2012 από kostas_dr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα