c0prse_grinder Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Γεια παιδια, θελω λιγη βοηθεια γιατι προσπαθω εδω και κανα μισωαρο να βρω πως μπορω να κοψω ενα αντικειμενο απτο background του ετσι ωστε η τελικη εικονα να ειναι το αντικειμενο μονο του ετσι οπως το εχω κανει εγω crop. Το guide που ακολουθω ειναι το εξης: Link , και γινονται ολα οκ αλλα υπαρχει το εξης προβλημα: Οταν παταω να διαγραφει το background διαγραφεται μεν αλλα δεν εξαφανιζεται τελειως ωστε να μεινει μονο το αντικειμενο. Δηλαδη μου δινεται η δυνατοτητα να χω ασπρο, μαυρο, γκρι, pattern και διαφορα ειδη background αλλα εγω δεν θελω να εχει καθολου, δηλαδη θα θελα ως επιλογη το clear αλλα την επιλογη αυτη δεν μου την εχει διαθεσιμη οπως φενεται παρακατω.. πρεπει να αλλαξω καποια ρυθμιση? Αν ξερει κατι καποιος ας με διαφωτισει, thanks...
SpirosLouis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 (Δεν ξέρω ποια έκδοση χρησιμοποιείς θα σου πω για την 5) 1ος τρόπος Κάνε δεξί κλικ στο εργαλείο γόμας και θα δεις μια επιλογή που είναι για να κάνει clear το background. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο μπορείς να κλικάρεις στο background σου και αυτομάτως θα εξαφανιστεί. 2ος τρόπος Επίσης αφού έχεις κάνει επιλογή την περιοχή(το background) που θες να κόψεις κάνε δεξί κλικ πάνω της(με το εργαλείο μαγνήτη πάντα) και πάτα στην επιλογή "make layer via cut". Το καινούργιο layer που θα δημιουργηθεί απλά διεγραψέτο και πάει το background. Συγνώμη αν δεν δίνω τους ακριβείς όρους αλλά για κακή σου τύχη πριν 10 ώρες διέγραψα το photoshop
noasgr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Φαντάζομαι το layer στο οποιο δουλεύεις είναι κλειδωμένο (θα έχει ένα λουκέτο διπλα).. Αν ναι, διπλό κλικ πάνω στο layer και ok για να ξεκλειδώσει. Στο πλέον ξεκλειδωμένο layer, επιλεγεις κάτι και πατάς delete.
c0prse_grinder Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 8 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 8 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος <span class="Apple-style-span"> </span><span class="Apple-style-span" style="color: rgb(28, 40, 55); font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; line-height: 16px; "></span><span class="Apple-style-span" style="color: rgb(28, 40, 55); font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; line-height: 18px; ">Φαντάζομαι το layer στο οποιο δουλεύεις είναι κλειδωμένο (θα έχει ένα λουκέτο διπλα).. Αν ναι, διπλό κλικ πάνω στο layer και ok για να ξεκλειδώσει. Στο πλέον ξεκλειδωμένο layer, επιλεγεις κάτι και πατάς delete. </span><div><div><span class="Apple-style-span">ακριβως αυτο χρειαζοτ</span>αν, thanks!</div></div>
c0prse_grinder Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Φαντάζομαι το layer στο οποιο δουλεύεις είναι κλειδωμένο (θα έχει ένα λουκέτο διπλα).. Αν ναι, διπλό κλικ πάνω στο layer και ok για να ξεκλειδώσει. Στο πλέον ξεκλειδωμένο layer, επιλεγεις κάτι και πατάς delete. Ναι, ακριβως αυτο χρειαζοταν για να γινει με clear background!! Αλλα τωρα προεκυψε αλλο θεμα..παρ'ολο που το σωζω (ως jpeg) η εικονα που αποθηκευεται εχει white background..αυτο που προσπαθω να κανω ειναι να παρω μονο το επιλεγμενο κομματι ως εικονα...μηπως θελει να το αποθηκευσω ως gif η ως κατι αλλο για να γινει αυτο?
SpirosLouis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 PNG είναι ένα πρότυπο το οποίο υποστιρίζει το μη background..(δες φωτογραφία μου εδώ στο post )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.