marantonis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Ανακαλυψα οτι αναμεσα στους πολλους ανθρωπους που μ' ενοχλουν (πχ εκεινους που θα ειρωνευτουν αυτο το τοπικ) βρισκονται οσοι λυπουνται για το θανατο καποιου ατομου που δε γνωριζαν, ουτε αμεσα ουτε εμμεσα. "Αφου μωρη" θα ελεγα, γιατι συνηθως ειναι γυναικες, "σε λιγο θα το χεις ξεχασει παλι, τι κανεις σα να σου βιασαν το σκυλι οταν μαθαινεις οτι καποιος πεθανε; σου εχω νεα. Ανθρωποι πεθαινουν και χωρις να το μαθεις εσυ. Καθημερινα. Νεοι, γεροι, παιδια, παιδεραστες... Συνεχεια! Ειτε πεσε λοιπον σε μια βαθια, αιωνια καταθλιψη και ψοφα επειδη ανθρωποι ψοφανε ή σταματα αυτη την υποκριτικη λιγδοσυναισθηματικη χαζομαρα". Ποια ειναι η γνωμη του κοινου;
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Η γνώμη του κοινού είναι: Να ψοφήσουν όλες όσες έχουν καρδιά και λυπούνται τον συνάνθρωπο ρε, έστω και για λίγο! Ααακούς εκεί ρε marantoni; Μας το παίζουν και... "Σπαραγμένες" καρδιές. Άαααντε από εκεί δηλαδή.
athlios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Ανακαλυψα οτι αναμεσα στους πολλους ανθρωπους που μ' ενοχλουν (πχ εκεινους που θα ειρωνευτουν αυτο το τοπικ) βρισκονται οσοι λυπουνται για το θανατο καποιου ατομου που δε γνωριζαν, ουτε αμεσα ουτε εμμεσα. "Αφου μωρη" θα ελεγα, γιατι συνηθως ειναι γυναικες, "σε λιγο θα το χεις ξεχασει παλι, τι κανεις σα να σου βιασαν το σκυλι οταν μαθαινεις οτι καποιος πεθανε; σου εχω νεα. Ανθρωποι πεθαινουν και χωρις να το μαθεις εσυ. Καθημερινα. Νεοι, γεροι, παιδια, παιδεραστες... Συνεχεια! Ειτε πεσε λοιπον σε μια βαθια, αιωνια καταθλιψη και ψοφα επειδη ανθρωποι ψοφανε ή σταματα αυτη την υποκριτικη λιγδοσυναισθηματικη χαζομαρα". Ποια ειναι η γνωμη του κοινου; κλαιω. http://www.youtube.com/watch?v=vU2_r0Z57KQ
marantonis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Η γνώμη του κοινού είναι: Να ψοφήσουν όλες όσες έχουν καρδιά και λυπούνται τον συνάνθρωπο ρε, έστω και για λίγο! Ααακούς εκεί ρε marantoni; Μας το παίζουν και... "Σπαραγμένες" καρδιές. Άαααντε από εκεί δηλαδή. Γιατι να λυπηθεις τον συνανθρωπο που εχει πεθανει; Θα κερδισει αυτος τιποτα; Θα κερδισεις κατι εσυ (εκτος απο την ψευδαισθηση οτι εισαι αλτρουιστης);
marantonis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Ψόφος σε όλα τα γύναια! Τ' οτι οι περισσοτερες ειναι γυναικες -και αρκετες γιαγιαδες ή κοριτσακι που προσφατα τους ηρθε η δευτερη περιοδος- δεν κανει εμενα σεξιστη. Τί φταιω δηλαδης.
marantonis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μα δεν το αρνηθηκα ποτε. Κι επισης τι φταιω εγω, που σημερα οντας στο λεωφορειο παρατηρησα παλι αυτο το φαινομενο -παλι απο γυναικες- και ξαναρθε στο νου μου και σκεφτηκα οτι καλο θα ηταν να ενημερωσω το ινσομνια στις 4 το πρωι; Και στο κατω κατω, τί φταιω εγω που τετοια ωρα ασχολειστε με το μακρυ και το κοντο μου;
kage Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 εσυ εισαι που γουσταρεις να διαβαζεις κηδειοχαρτα?!!
marantonis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 εσυ εισαι που γουσταρεις να διαβαζεις κηδειοχαρτα?!! αυτοπροσωπως!
marantonis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 πως θα σου φαινονταν να γραφει marantonis. Βαζουνε και νικνέιμς τωρα στα κηδειοχαρτα; Μηπως και φεισμπουκ για να κανεις αντ το νεκρο;
Satanic Πάριος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μας τα έχεις κάνει τεράστια αερόστατα με τις επιτιδευμένες παπαριές που εφευρίσκεις για να ασχολούνται δέκα δεκαπέντε κρετίνοι μαζί σου. Καταρχίν, αν προσπαθείς να μας πεις κάτι με τη συνεχή αναφωρά σε παιδεραστές, στα παπάρια μας, σοβαρολογώ. Στα παπάρια μας. Στα. Πα. Πα. Ρια. Μας. Δεύτερον, μάγκα μου είσαι πολύ σοκαριστικός. Διαβάζεις κηδειόχαρτα, η κοπρολαγνία είναι απλώς αδιάφορο sport σαν το κουτσό και την τόμπολα, μετά τη φάτσα σου στη φωτογραφία που ανέβασες εμφανίζετε μια κουράδα, δεν είσαι και τόσο απόλυτος γιατί δεν πρέπει να πηδάμε παιδάκια από όταν είναι 4, εντάξει ρε μάγκα, είσαι πολύ μπροστά. Συχγαρητήρια΄. Σοβαρά μιλώ είσαι μεγάλο αλάνι. Και έχεις και τον άλλο το βλάκα που βάζει και επιβραύευση. Και είναι και συντονιστής υποτίθετε. Ψοφήστε ρε, δε θα λυπηθούμε αφού δε θέλετε.
athlios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Βαζουνε και νικνέιμς τωρα στα κηδειοχαρτα; Μηπως και φεισμπουκ για να κανεις αντ το νεκρο; γίναμε όλοι άπλες τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.