Προς το περιεχόμενο

Overclock και Ψυξη σε quad 6600

RoUf1An0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και το κουτι ειναι απο ετοιμη σειρα υπολογιστων προ 3ετιας+ δεν ειναι καποιας εταιριας απο οσο βλεπω... της πλακας θα ελεγα.

Περιπου σαν αυτο ειναι http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/ASUS-TA-8H1-BLACK-CASE.htm

Το πλαινο μερος το εχω βγαλει εδω και πολυ καιρο και στην ουσια ειναι κλειστο μονο απο τις υπολοιπες πλευρες.

Τωρα για χρηματα δεν εχω κατι συγκεκριμενο. Θελω κατι να ψυχει επαρκως το συστημα. Δεν προκειται να το ανεβασω και στα 3.6+ για να θελω την καλυτερη ψυξη. Πιστευω και τα 30 ευρω να ειναι αρκετα για την δουλεια μου

Δημοσ.

Με κλειστο το κουτι τι παραπανω κερδιζω εκτος απο το θορυβο ?? αν και με βολευει να ειναι ανοιχτο για οποιαδηποτε διορθωση χρειαστει

Δημοσ.

Εξαρτάται απ' το κουτί, πώς είναι διαμορφωμένο το εσωτερικό και τη διάταξη των ανεμιστηριών.

Κάποιες φορές χαλάει η ροή αέρα με ανοιχτό κουτί κάτι που συνεπάγεται αύξηση θερμοκρασίας, ενώ κάποιες άλλες παρατηρείται μείωση.

Δημοσ.

Η καλη ροη αερα ομως δεν επιτυγχανεται σε μεγαλυτερα κουτια οπου οντως υπαρχει ο επαρκης χωρος για αυτη τη ροη ??

Στα μικρα κουτια τι ροη να εχεις ?? βλεπω στο δικο μου οπου ολα ισα ισα που χωρανε μεσα δεν μπορει να εχει καλη ροη.

Εχω βαλει εναν ανεμιστηρα να βαζει αερα απο μπροστα και χαμηλα και ο αλλος βγαζει απο πισω και πανω . Επιπλεον εχει και τη τρυπα το κουτι ακριβως απεναντι απο τον επεξεργαστη ( οπως ολα βεβαια ) αλλα δεν ξερω ποσο παιρνει απο εκει ( οταν βαζω και το πλαινο μερος δηλαδη )

Δημοσ.

Για ψύκτρα μέχρι τα 30 ευρω τι λετε ?? ειτε χωράει στο κουτί είτε οχι...αν δεν χωράει το αφήνω ανοιχτό δεν υπάρχει θέμα.

Και για thermal paste καλυτερα Arctic Silver 5 ή ceramique ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...