jimakos1992 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Αρχικα Χαιρετώ το forum ...... Σήμερα καθώς επαιζα όλο ο πρωι μια χαρα wow αλλα το απογευματακι αφού το έκλεισα το παιχνίδι και το ξαναανοιξα μετα την επιλογή χαρακτήρα κολαγαν τα γραφικά του λάπτοπ και έκανε restart το pc ..... Έκλεισα τον υπολογιστή για καμία ώρα και τον ξαναμπήκε κ μ κανε πάλι το ίδιο έτρεξαν παιχνίδι με καλύτερα χαρακτηρίστηκα και αυτο δν μ κολαγε .,.. Το φταίει ; Υ.Γ. Ηωκαρτα γραφικών είναι nvdia get force 330 m και το λάπτοπ το Sony vail vpcf11z1e/bl
mikelamar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Ίσως η θερμοκρασία, βάλε κανά προγραμμα για να δεις πόσο φτάνει! Everest πχ
SPANK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Όπως τα λές μου ακούγεται για θερμοκρασία, κατέβασε το hwmonitor να δούμε τι γίνεται
jimakos1992 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 οι8ερμοκρασιες φαινονται μεσα στα ορια που δειχνει οποτε δν ξερω τι να πω .......
SPANK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Ωραία μπορέις να μας πείς και εμάς ποιές ειναι αυτες τοσο σε idle οσο και full κατάσταση δηλαδή οταν παίζεις κάποιο παιχνίδι ?
jimakos1992 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 σε idle ειναι 56με57 περιπου το μεγιστο και σε full ποιανει 62 με 64 δν εχω δει περισσοτερο
ninos30 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Εγώ δεν έχω καταλάβει πολύ καλά τι λες στο πρώτο post. Το πρόβλημα στο κάνει μόνο στο WoW ενώ σε άλλο game όλα είναι καλά? Κι αν NAI ποιο ήταν το άλλο game? Ή δοκίμασες με άλλο laptop? Ανάλογα με την απάντηση πάμε σε άλλου είδους πρόβλημα. Επίσης βάλε ένα prntscr από το hwmonitor, γιατί μπορεί να έχεις θέμα με τις CPU-temps. Αν δεν ξέρεις πως το κάνουν, έτσι γίνεται: - Ανοίγεις hwmonitor - Παίζεις ένα game για κανα 5λεπτο - Κλείνεις το game και ενώ έχεις ανοικτό το παράθυρο του hwmonitor πατάς ALT+printscreen - Ανοίγεις το paint/ζωγραφική και με δεξί πλήκτρο πατάς το paste/επικόλληση και μετά το σώζεις - Πας εδώ http://imageshack.us/ (ή σε οποιοδήποτε παρόμοιο), σηκώνεις την φωτογραφία που έσωσες πριν και μας βάζεις εδώ το Link
SPANK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Οι θερμοκρασίες ειναι μια χαρά , μπορείς να δοκιμάσεις και ενα αλλο παιχνίδι να δεις αν στο κάνει πάλι ?
jimakos1992 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 ελατε παιδια εθχαριστω το προβλημα λυθηκε δοξα το θεο ειχε πειραξει ο ξαδερφοσ μ το clocking της καρτασ γραφικων εθτηχωσ που δν καηκε να λεω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.