Προς το περιεχόμενο

Οργάνωση αρχείων σε ψηφιακή μορφή

footballer20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν προγράμματα για τη δημιουργία βάσεων δεδομένων για την αποθήκευση αρχείων (cd μουσικής,βιβλία, παιχνίδια κλπ.) για τη καλύτερη οργάνωσή τους. Για παράδειγμα, ήθελα να φτιάξω μια λίστα με τα βιβλία που έχω στη βιβλιοθήκη μου και θα ήθελα, αν υπάρχει, κάποιο πρόγραμμα που να έχει αυτόματα κάποια πράγματα(ταξινόμηση κατά έκδοση, ημερομηνία κλπ.), να τα ομαδοποιεί κλπ ώστε να έχω τους τίτλους σε ψηφιακή μορφή(έχω δει αντίστοιχα προγράμματα για ταινίες και είναι πολύ ωραία). Νομίζω ότι μπορείς να φτιάξεις κάτι τέτοιο με php απλά δεν ήθελα να παιδευτώ πολύ και έψαχνα κάτι έτοιμο. Αν έχει κανείς καμιά ιδέα, θα βοηθούσε πολύ...Με ενδιαφέρει κυρίως για μουσική, βιβλία και video games.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας..

Δημοσ.

μπορεις να φτιαξεις ανετα και ευκολα μια τετοια βαση δεδομενων χρησιμοποιωντας την Access του Microsoft Office. Το θεμα ειναι οτι θα χρειαστεi να καταχωρισεις ολα τα βιβλια και cd ενα ενα..

Δημοσ.

Μπορείς σε αυτά που βρήκες για ταινίες να εισάγεις της πληροφορίες για βιβλία ή ο,τι άλλο θες,δεν θα βγει κάποιος μπαμπούλας να σε φάει,έκτος αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο και δεν το κατάλαβα.

Η πάνε στην http://www.collectorz.com/ και αν παρατηρήσεις όλα το ίδιο είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...