Προς το περιεχόμενο

Royal Mail International

Teo.Xin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας..Εχω ενα προβλημα με την Royal Mail International...Εχω παραγγειλει παππουτσια απ το e-bay και ο sender μου τα στελνει με την παραπανω εταιρια..Αφου περιμενα καιρο μεχρι να μου βγαλει Reference number, καθε μερα εμπαινα να δω ποτε θα ερθει το πακετο (μεσω της υπηρεσιας Track an Item στην επισημη ιστοσελιδα της). Μπηκα ξανα σημερα και μου εβγαλε το εξης μυνημα:

"Your item, posted on 20/06/11 with reference ************* was delivered in PL DEL SEC 1 PDO on 05/07/11.Thank you for using this service."

Απο εκει και περα δεν ξερω τι πρεπει να κανω οπως επισης δεν ξερω ποτε θα μου ερθει το δεμα..Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου, αλλα το δεμα εχει αργησει υπερβολικα πολυ. Και το χειροτερο ειναι οτι μεθαυριο φευγω απ την διευθυνση που εχω βαλει για να μου ερθουν τα παππουτσια (billing address) και δεν υπαρχει καποια αντιπροσωπεια της εδω στην Ελλαδα για να ειδοποιησω..Plz αν ξερετε κατι παραπανω διαφωτιστε με...

Δημοσ.

Τι δεν μου καθεται καλά? Αφού λέει ότι ταχυδρομηθηκε στις 20/6 και ότι ηδη παραδόθηκε στις 5/7 και μάλιστα σε... ξενη ακαταλαβίστικη διευθυνση. Κωδικοί είναι αυτά τα αρχικά?, τι στο καλό είναι το "PL DEL SEC 1 PDO". Τι βαθμολογία είχε ο τυπος στο ebay? τον τσεκαρες ότι ειναι εγκυρος? με κάθε επιφύλαξη, το κοβω να είναι λαμογιά κι ότι σου εχει δωσει άσχετο tracking/reference number σύμφωνα με το παραπανω μηνυμα. Για δωσε το λινκ του στο ebay αν δεν σου κανει κόπο.

Για να καταλάβεις, δεν ξερω τι διαφορά μπορεί να έχει το απλό royal mail από το international σύστημα αποστολών του (το R.M δεν είναι τίποτα παραπάνω από τα αγγλικα ταχυδρομεία-τα αντίστοιχα δικά μας ΕΛΤΑ δηλαδη), αλλά το αντίστοιχο μήνυμα σε δικά μου αντικείμενα που έλαβα ήταν,

Your item, posted on **/**/11 with reference ************* has been passed to the overseas postal service for delivery in GREECE.

Το οποίο μηνυμα έχει παραμείνει κιόλας ως έχει κι ας έχω ηδη παραλάβει.

Δημοσ.

Χμμ, οι εξηγήσεις μέσα στα λινκ δεν κανουν και τόσο ξεκαθαρο ότι είναι απάτη.

Δηλαδή μεταφράζουν τους κωδικούς όντως σε περιοχές της αγγλίας και πιθανολογούν ότι είναι υποκαταστημα της R.M.στο Πλήμουθ κι οποτε ότι το δέμα είναι ακόμη σε transit. Στο πρωτο δε λινκ, σε αλλη περιπτωση που οι κωδικοι ειναι διαφορετικοί και δηλώνει άλλη περιοχή, πιθανολογούν ότι το δέμα επιστράφηκε στον αποστολέα επειδή δεν βρέθηκε ο παραλήπτης κατά την παράδοση.

Δεν έχω πεισθεί either way βασικά :-( Ένα λινκ του πωλητη στο ebay θα βοηθούσε, να δούμε τι παίζει με τις αξιολογησεις του κι αν ειναι συχνο φαινόμενο με τις αποστολές του.

Δημοσ.

http://viewitem.eim.ebay.gr/CONVERSE-All-Star-NEON-GREENWHITE-Trainers-UK-SIZE-8/300497780211/item

Αυτη ηταν η παραγγελεια..Εχω δωσει τα λεφτα κανονικα..Το μηνυμα που μου εστειλες μου το εχει βγαλει (αυτο που λεει overseas in Greece..) και χθες η σημερα μου αλλαξε και μου λεει αυτο...Αν ειναι απατη τι μπορω να κανω για να τονε γαμ**σω??

Δημοσ.

Να πάρεις το αεροπλάνο και να πας σπίτι του παρέα με ρόπαλο... :rolleyes:

Μίλησες μαζί του; Έχει 30Κ πωλήσεις με 99,6% θετικές αξιολογήσεις, δύσκολο να σου κάνει κάτι. Πιο πολύ για μπέρδεμα μου κάνει.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι πηρα τηλεφωνο το 11888 μηπως μπορει να μου βρει την αντιπροσωπεια του Royal Mail International εδω και μου λεει οτι δεν υπαρχει τπτ τετοιο σε Ελληνικο καταλογο...Λογικα απ τα ΕΛΤΑ δεν θα μου ερθουν??Και παλι ομως πως θα γινει να μην μου ερθουν στην συγκεκριμενη address και να πανε σε αλλη??Η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα κανω αγορα απ το e-bay και δεν ξερω τις παραπανω διαδικασιες που μου ειπατε..Καμια αλλη ιδεα για το τι μπορω να κανω, εκτος του να τον βρω και να του βαλω φωτια στο σπιτι του??

Δημοσ.

Το δέμα είναι είτε στο τοπικό ταχυδρομείο και σε περιμένει ή επιστράφηκε πίσω στον αποστολέα. Με πιο πιθανό το δεύτερο. Πέρνα μια βόλτα από το ταχυδρομείο.

Δημοσ.

Anyway παιδια σας ευχαριστω ολους σας για τις ιδεες και για την υποστηριξη..Αν κατα τ αλλα βρειτε τπτ παραπανω παρακαλω να μου στειλετε εδω για να το διαβασω..Και παλι σας ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ.

to tracking id δουλευει το αγγλικο μεχρι να φυγει απο την χωρα και μετα το βαζεις στο ελτα tracking...

πηγαινε στα ελτα περιοχης σου με το tracking id (τσεκαρεις αν εδωσες σωστα στοιχεια στο ebay!).

Δημοσ.

Το tracking του royal mail ειναι για μονο μεσα στην αγγλια.

Και ελεος με αυτα που γραφεις "να παω να τον δειρω, να παω να του βαλω φωτια... 30000 transactions, φαινεται οτι σου ειχε ετοιμασει κομπινα, και περιμενε χρονια να σου παρει τα 40 ευρω.

Αχ αυτα τα long cons...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...