Προς το περιεχόμενο

Τροπος προσβασης σε pst αρχεια

jim22479

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να βρω μια εφαρμογη να μπορω να ανοιξω αρχεια outlook 2003 χωρις ομως να εγκαταστησω το Outlook. Δεν με ενδιαφερει να στελνω emails .

Απλα εχω καποια παλια pst και θελω να εχω προσβαση σε αυτα. Δεν μπορω να εγκαταστησω το MS OFFICE για λογους που δεν χρειαζεται να αναφερω.

Υπαρχει εστω καποιο Portable Outlook ή καποια εφαρμογη που να ανοιγει pst ( και ας της κανω Install - δεν με πειραζει )

Ευχαριστω

Δημοσ.

Απ ό,τι θυμάμαι υπάρχει ένα addon για τον Thunderbird pst-import. Ψαχ το λίγο μήπως γίνεται μ αυτό η δουλειά σου. Φοβάμαι όμως πως θα κάνει convert το αρχείο αυτό σε κάποιο format συμβατό με thunderbird και πιθανόν να πάρει αρκετά η διαδικασία, αναλόγως του μεγέθους του. Δηλ. αν θες να το κάνεις συχνά, δεν ξέρω πόσο θα βολέψει.

Δημοσ.

Απ ό,τι θυμάμαι υπάρχει ένα addon για τον Thunderbird pst-import. Ψαχ το λίγο μήπως γίνεται μ αυτό η δουλειά σου. Φοβάμαι όμως πως θα κάνει convert το αρχείο αυτό σε κάποιο format συμβατό με thunderbird και πιθανόν να πάρει αρκετά η διαδικασία, αναλόγως του μεγέθους του. Δηλ. αν θες να το κάνεις συχνά, δεν ξέρω πόσο θα βολέψει.

αν το κανει convert μια φορα , δεν θα χρειαστει να το ξανακανει την επομενη φορα που θα χρησιμοποιησω το ιδιο pst ...σωστα;

Δημοσ.

Ναι, σωστά. Απλά το είπα για την περίπτωση που πχ μια φορά τη βδομάδα θες να κάνεις import ένα ανανεωμένο pst από κάποιον άλλον υπολογιστή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...