pontiaras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 καλησπεριζω το forum.εχω προβλημα με το κινητο.πηγα να το κανω ροοτ.τα καταφερα μεχρι ενα σημειο και μολις πηγα να flasharo για να βαλω το superuser κολλησε και δεν ανοιγε με τπτ.δοκιμασα hard reset,δοκιμασα να flasharo αλλη ρομ κανενα αποτελεσμα.απο τα νευρα μου μετα τα εκανα φορματ ολα μπας και φτιαξει αλλα παλι κανενα αποτελεσμα.ισα ισα εγιναν ολα χειροτερα.πλεον οταν παταω το power button πηγαινει κατευθειαν στο bootloader.παρακαλω παιδια χρειαζομαι αμεση βοηθεια γιατι εχω να κοιμηθω 2 μερες απο τα νευρα.
Dbzakias2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 το flashing Και το format δεν εχουν ουσιαστικες διαφορες οποτε τι πηγες να κανεις;
pontiaras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 πηγα να κανω ροοτ το κινητο.ολα καλα μεχρι που μου εβγαλε την κλειδαρια και οτι ειναι unlock.μετα πηγα να περασω το superuser χωρις να τα καταφερω.μετα εκανα fastboot recovery img και μια αλλη εντολη που δεν την θυμαμαι εκανα reboot και αποο εκει και μετα κολλησε και δεν ανοιγε.εκανα hard reset τπτ.πηγα να κανω install custom rom που κατεβασα δεν την εκανε install(ενω την αναγνωριζε)πλεον το κινητο οταν πατασς το power button παει κατευθειαν στο bootloader(δεν κανει καν προσπαθεια να ξεκινησει)αυτα
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Τι κινητάκι έχεις; Έχω λόγο που ρωτάω. *Αν τυχόν έχεις Samsung (Galaxy κ.λπ.), σε Download Mode μπορείς να μπεις; Νομίζω, σχεδόν σίγουρα, ότι μόνο στα Samsung υπάρχει το Download Mode. ***Edit: Τώρα είδα τον τίτλο! Οπότε, είμαστε σε Samsung. Σε Download μπορείς να μπεις;
pontiaras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Πως μπαινεις σε download??αμα εννοεις απο το recovery ναι μπορω αλλα δεν μπορω να το κανω istall.
Dbzakias2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 αν εχεις ακομα εγγυηση τοτε ξερεις τι να κανεις (DOA ακομα καλυτερα) αλλα αυτη η αλλη επιλογη που δεν θυμασαι τι ειναι; ελεγε wipe data μπλα μπλα μπλα;
pontiaras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 δεν θυμαμαι φιλε μου.να σε ρωτησω η εγγυηση ισχυει για unlock κινητα???επισης πως μπορω να ξεflasharo κατι που εχω φλασαρει???δεν γινεται με ενα τροπο να τα διαγραψω ολα και να τα ξαναπερασω???
manost Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Πως μπαινεις σε download??αμα εννοεις απο το recovery ναι μπορω αλλα δεν μπορω να το κανω istall. Αν το nexus s είναι ίδιο με το galaxy s, τότε σε download mode μπαίνεις πατώντας, ενώ έχεις κλειστή τη συσκευή, ταυτόχρονα τα κουμπιά power + volume down + home. Μόλις το κάνεις θα πρέπει να δεις μέσα σ' ένα κίτρινο τρίγωνο, το ανδροειδές να σκάβει (όπως τις πινακίδες στους δρόμους) και από κάτω γράφει Download Mode. Αν μπαίνει, τότε σίγουρα μπορείς να 'σώσεις' το κινητό και μόνος σου, χωρίς να χρειάζεται να το στείλεις σε service (πολύ πιθανό να είναι εκτός εγγύησης, αναλόγως τα βήματα που έκανες νωρίτερα) Swyped from my Sensational Desire using Tapatalk
Dbzakias2 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Αν το nexus s είναι ίδιο με το galaxy s, τότε σε download mode μπαίνεις πατώντας, ενώ έχεις κλειστή τη συσκευή, ταυτόχρονα τα κουμπιά power + volume down + home. Μόλις το κάνεις θα πρέπει να δεις μέσα σ' ένα κίτρινο τρίγωνο, το ανδροειδές να σκάβει (όπως τις πινακίδες στους δρόμους) και από κάτω γράφει Download Mode. Αν μπαίνει, τότε σίγουρα μπορείς να 'σώσεις' το κινητό και μόνος σου, χωρίς να χρειάζεται να το στείλεις σε service (πολύ πιθανό να είναι εκτός εγγύησης, αναλόγως τα βήματα που έκανες νωρίτερα) Swyped from my Sensational Desire using Tapatalk ιδιο ειναι μονο που το galaxy s εχει φυσικο κουμπι ενω το nexus s εχει κουμπια αφης...
arxaggelos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Και ίδιο (σχεδόν) να είναι, δεν βγήκαν όλα τα SGS με ενεργό το download mode με τα τρία κουμπιά. Οπότε δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα δουλεύει στο Nexus S. Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθούν στο SGS, αλλά προσωπικά δεν θα ρίσκαρα να δοκιμάσω τον ίδιο ακριβώς τρόπο στο Nexus. Εδώ μάλλον δεν θα το ρίσκαρα ούτε στο SGS...
manost Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Και ίδιο (σχεδόν) να είναι, δεν βγήκαν όλα τα SGS με ενεργό το download mode με τα τρία κουμπιά. Οπότε δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα δουλεύει στο Nexus S. Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθούν στο SGS, αλλά προσωπικά δεν θα ρίσκαρα να δοκιμάσω τον ίδιο ακριβώς τρόπο στο Nexus. Εδώ μάλλον δεν θα το ρίσκαρα ούτε στο SGS... Παρόλο που είναι πανεύκολο να το ενεργοποιήσεις στο SGS (του αδερφού μου ήταν από τις παρτίδες που το είχαν απενεργοποιημένο και το άλλαξα), γι' αυτό είπα του pontiara να κοιτάξει αν δουλεύει. Όχι να το κάνει Δεν το έχω, οπότε δεν είμαι 1000% σίγουρος ότι γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως στο SGS. Πάντως αν του δουλεύει, είναι 1000% σίγουρο ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το έκανε brick το Nexus του ή όχι και αν θα του δεχτούν την εγγύηση ή όχι. Μπορεί με την κατάλληλη βοήθεια και το απαιτούμενο διάβασμα σε συγκεκριμένα μέρη, να το φτιάξει μόνος του.
arxaggelos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Ότι σώζεται εύκολα με download mode είναι σίγουρο, και το ξέρω και από προσωπική εμπειρία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.