flogerakos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Γεια σας φιλαράκια μου!!!! Έχω ένα μπουρ__λο κουτί στο pc που κάνει πολύ σαματά!!! Πριν ξεκινήσετε να σχολιάζεται αναφέρω πως οτιδήποτε έχω βάλει μέσα, από την ψήκτρα μέχρι και τα ανεμιστήρα είναι αθόρυβα!!! Ακόμα, όταν τα αποσυνδέω όλα αυτά, τρίζουν τα πάντα και γενικά ακούγεται ένα βουητό γενικό χωρίς να λειτουργεί ούτε ένας ανεμιστήρας, ούτε καν της κάρτας γραφικών… Τσάμπα γεμίζει σκόνη το pc. Ένα βουητό όχι δυνατό αλλά απίστευτα ενοχλητικό, εκνευριστικό, θα πονοκεφαλιάσω. Τρίζει ολόκληρο!!! Ενα κουτι οτι ναναι ειναι. Δε με νοιάζει να έχει τζαμάκια, λαμπάκια, φωτάκια, και άλλα χριστουγεννιάτικα άχρηστα κόλπα, θέλω να είναι αθόρυβο!!! Δεν έχω τρομερές απαιτήσεις στην εμφάνιση, να είναι απλά καλαίσθητο. Αν παίζει ρολό η κάρτα μου είναι η Asus GTS 450 που κάνει απειροελάχιστο θόρυβο και η ψήκτρα της CPU η Freezer XTREME Rev. 2 η οποία είναι αθόρυβη τ ε λ ε ι ω ς. Από θερμοκρασίες δεν έχω θέμα. Το σύστημα της υπογραφής μου. Έχω δει αυτό εδώ Cooler Master Silencio RC-550-KKN1 το οποίο είναι αθόρυβο και φαίνεται αρκετά ποιοτικό… Τι λέτε??? Μην ξεφύγει το θέμα, απαντήσεις σχετικά με ότι ρωτάω! Ευχαριστώ παιδιά, καλό καλοκαίρι!
stm00192 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 To τροφοδοτικό σου το τσέκαρες μήπως και είναι αυ΄το που κάνει το θόρυβο?? αλλιώς μάλλον συντονίζουν οι σκληροί με το κουτι και έχεις αυτό το βομβο!! Για κουτάκι μια χαρά το Silencio ως εναλλακτική δες και αυτο που έχει και ενσωματωμένο fan controller
flogerakos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ακομα και τον αθορυβο ανεμηστηρα του ροφοδοτικου να σταματησω παλι ακουγεται...
FaRMaKhs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Σιγουρα κατι συντονιζει ουτος η αλλος ομως το silencio ειναι εξαιρετικη επιλογη στα χρηματα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.