cthulhucarbide Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Η ψαλίδα ανάμεσα σε εμάς και τα αφρικανάκια είναι ίδια με την ψαλίδα ανάμεσα σε εμάς και τον χ ψ μπιλιονερ. Πάθαμε κάτι?
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 και στην Τουρκία υπάρχουν Έλληνες που κατέχουν/αγοράζουν γη. Στην Κων/λη ειδικά είναι πάρα πολλοι τελευταία γιατι η αξία ανεβαίνει με τους υψηλότερους ρυθμούς στην Ευρώπη...
kage Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 -τα νησια εχουν υπερβολικες τιμες γι αυτα που μπορουν να προσφερουν και υπαρχουν σε αγγελιες χρονια.. -εδω και χρονια πουλιουνται οικοπεδα στην θρακη με ατοκα δανεια τηςziraat bank σε τουρκους μουσουλμανους. << Η τουρκική εφημερίδα Μilliyet αποκαλύπτει ότι στην Ελλάδα λόγω του μνημονίου με το ΔΝΤ έχουν αρθεί όλες οι απαγορεύσεις για την αγορά ακινήτων ακόμη και στις παραμεθόριες περιοχές. Η Μilliyet γράφει ότι από εδώ και πέρα ακόμη και πολίτες μη υπήκοοι Ε.Ε δηλαδή και οι Τούρκοι. Βέβαια η όρεξη των Τούρκων άνοιξε για το Αιγαίο. Η Μilliyet γράφει « Ο νέος αυτός κανονισμός ισχύει και για τα νησιά του Αιγαίου. Ουσιαστικά προτρέπει τους Τούρκους να αγοράσουν ακίνητα στην Ελλάδα. Η τουρκική εφημερίδα γράφει επίσης ότι έχει αρθεί η απαγόρευση και γύρω από την περιοχή της Θεσσαλονίκης. >> vs http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=132872
-nick- Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Η ψαλίδα ανάμεσα σε εμάς και τα αφρικανάκια είναι ίδια με την ψαλίδα ανάμεσα σε εμάς και τον χ ψ μπιλιονερ. Πάθαμε κάτι? Η ψαλιδα ομως μεταξυ του μπιλιονερ και τα αφρικανακι ειναι ακομα πιο τεραστια. Τεσπα, καλος ο μηδενισμος, αλλα δεν μ'αρεσει το ποσο ευκολα δικαιολογειτε καταστασεις ως φυσιολογικες.
De@th L0rd Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Η ψαλιδα ομως μεταξυ του μπιλιονερ και τα αφρικανακι ειναι ακομα πιο τεραστια. Τεσπα, καλος ο μηδενισμος, αλλα δεν μ'αρεσει το ποσο ευκολα δικαιολογειτε καταστασεις ως φυσιολογικες. Σόρρυ φίλε μου δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, αλλά σου αρέσει δε σου αρέσει θα αναγκαστείς να το συνηθίσεις αν όχι τώρα κι αν όχι σύντομα, κάποια στιγμή στο μέλλον. Αν θες να επιβιώσεις έτσι; Έτσι κάποτε πίστευα κι εγώ, αλλά μήπως τελικά είναι καλύτερα όταν η ζωή είναι τυχαία και άδική; Αν ήταν δίκαιη όπως τη φαντάζονται κάποιοι, μήπως δε θα άρεσε και σε κανέναν;
-nick- Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Σόρρυ φίλε μου δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, αλλά σου αρέσει δε σου αρέσει θα αναγκαστείς να το συνηθίσεις αν όχι τώρα κι αν όχι σύντομα, κάποια στιγμή στο μέλλον. Αν θες να επιβιώσεις έτσι; Έτσι κάποτε πίστευα κι εγώ, αλλά μήπως τελικά είναι καλύτερα όταν η ζωή είναι τυχαία και άδική; Αν ήταν δίκαιη όπως τη φαντάζονται κάποιοι, μήπως δε θα άρεσε και σε κανέναν; Δεν μιλαω για απολυτη ισοτητα ή κατι τετοιο. Απλα λεω το στοιχειωδες, να εχουν εστω ολοι σιτηση και στεγαση . Σιγουρα δεν ειναι κατι το ανεφικτο. Σε αυτο που λες, μιλας εκ του ασφαλους.
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Ε ναι νιωθω τυψεις που υπαρχει μεγαλη ψαλιδα. Αλλα στο παραδειγμα που ανφερω ειναι ακομα μεγαλυτερη. το θεμα ειναι αυτος να τα χει αποκτησει νομιμα τα λεφτα και οχι πατωντας σε πτωματα.
-nick- Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 το θεμα ειναι αυτος να τα χει αποκτησει νομιμα τα λεφτα και οχι πατωντας σε πτωματα. Και παλι το νομιμο ή παρανομο λιγη σημασια εχει στο πλαισιο που το θετω εγω. Ουτως ή αλλως και οι νομοι αλλαζουν κ εξελισσονται.
Nemo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 καλου κακου .... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FKNMPVWHppw μπορει ο αγοραστης να θελει σερβιτορους και καμαριερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.