OROKUSAKI Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Το ξεκινησα και εγω σημερα! Παρα πολυ καλο φαινεται μεχρι τωρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Το ξεκινησα και εγω σημερα! Παρα πολυ καλο φαινεται μεχρι τωρα! Φανταζομαι θα το τελειωσεις σε κανα 4ωρο εχοντας προχωρησει σε λουτρο αιματος καθαριζοντας οποιον βρεις μπροστα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Βεβαια θα γινει χαμος! Ολους θα τους σφαξω! Δεν θα μεινει ουτε ενας εχθρος ζωντανος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Φαίνεται να έχει να δώσει πολλά το παιχνίδι από άποψη υπόθεσης ΑΛΛΑ φτάνει ποια με τα γραφικά κονσόλας!!! Είναι δυνατόν σε παιχνίδι του 2012-2013 να παίζει η 6870 στο 50%? Δλδ οι άλλοι που τα σκάσανε για 7970, 680 κτλ να τις πετάξουν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Φαίνεται να έχει να δώσει πολλά το παιχνίδι από άποψη υπόθεσης ΑΛΛΑ φτάνει ποια με τα γραφικά κονσόλας!!! Είναι δυνατόν σε παιχνίδι του 2012-2013 να παίζει η 6870 στο 50%? Δλδ οι άλλοι που τα σκάσανε για 7970, 680 κτλ να τις πετάξουν? Ε καλα μην περιμενεις θεαματικη βελτιωση ακομα και οταν βγουν οι νεες κονσολες. Προς το παρον βαλε το SweetFX και εισαι οκ. Παρεπιμπτοντως μπορεις να κοιταξεις το θεματακι που εχω εδω?Ευχαριστω: http://www.insomnia.gr/topic/461473-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-torrents-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Για δώσε παραπανω πληροφορίες αν θες. Τι είναι το sweetFx? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Για δώσε παραπανω πληροφορίες αν θες. Τι είναι το sweetFx? Eιναι ο καλυτερος Injector με θεαματικα αποτελεσματα.Κατεβασε τον απο εδω: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=368880 Μικρη παρουσιαση: http://www.dsogaming.com/news/introducing-sweetfx-shader-suite-a-must-have-tool-for-every-pc-gamer/ Video Tutorial (Απλο ειναι.Ριχνεις τα περιεχομενα εκει που βρισκεται το main executable του παιχνιδιου): http://www.youtube.com/watch?v=6gLvDdIrU1A 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Φαίνεται να έχει να δώσει πολλά το παιχνίδι από άποψη υπόθεσης ΑΛΛΑ φτάνει ποια με τα γραφικά κονσόλας!!! Είναι δυνατόν σε παιχνίδι του 2012-2013 να παίζει η 6870 στο 50%? Δλδ οι άλλοι που τα σκάσανε για 7970, 680 κτλ να τις πετάξουν? Εγω που εχω την gtx 560ti η οποια ειναι λιγο πιο δυνατη απο την 6870 που εχεις εσυ μπορω να σε διαβεβαιωσω για το οτι ολα τα παιχνιδια εχουν καλυτερα γραφικα στο pc μου απο οτι στις κονσολες. Δεν υπαρχει περιπτωση λοιπον η 6870 να εχει ιδια γραφικα με τις κονσολες. Εδω η προηγουμενη καρτα που ειχα η 8800 gt που ηταν και καρτα του 2007 ειχε καλυτερα γραφικα απο 360 &ps3. Η 6870 εχει και αυτη πολυ ανωτερα γραφικα απο τις κονσολες αλλα λιγο κατωτερα απο της 560ti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 fear ευχαριστώ, πολύ χρήσιμο! Orokusaki δεν είπα ότι είναι ίδιο, είπα ότι περίμενα περισσότερα. Τα γραφικά καθορίζονται από το παιχνίδι, όχι από την κάρτα. Η κάρτα έχει να κάνει με το πόσες ρυθμίσεις μπορείς να φορτώσεις. Αν με όλες τις ρυθμίσεις στο τέρμα τα γραφικά δεν σε ικανοποιούν, δεν φταίει η κάρτα, αλλά το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εγω που εχω την gtx 560ti η οποια ειναι λιγο πιο δυνατη απο την 6870 που εχεις εσυ μπορω να σε διαβεβαιωσω για το οτι ολα τα παιχνιδια εχουν καλυτερα γραφικα στο pc μου απο οτι στις κονσολες. Δεν υπαρχει περιπτωση λοιπον η 6870 να εχει ιδια γραφικα με τις κονσολες. Εδω η προηγουμενη καρτα που ειχα η 8800 gt που ηταν και καρτα του 2007 ειχε καλυτερα γραφικα απο 360 &ps3. Η 6870 εχει και αυτη πολυ ανωτερα γραφικα απο τις κονσολες αλλα λιγο κατωτερα απο της 560ti. Μαλλον εχεις καταλαβει κατι λαθος. Οταν σε ενα παιχνιδι φορτωσεις τερμα τα γραφικα η 6870 και 560 ti εχουν ακριβως τα ιδια γραφικα-ιδιο αποτελεσμα σε απεικονιση,μονο τα frames αλλαζουν.Γενικα αυτο συμβαινει..αλλο η δυναμη της καρτας και αλλο η απεικονιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaMeR21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ποσες περιπου ωρες διαρκει το παιχνιδι?(γυρω στις 8?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Σωτηριο το sweetfx , ευχαριστω πολυ fearwhatnow. Τα γραφικα παρολο που ειναι πολυ ομορφα (απο artistic αποψη) οντως (κ ειδικα μετα το ποιημα που λεγεται Max Payne 3) θα μπορουσαν κ καλυτερα (δεινοσαυρε φαντασου οτι στον φορητο της υπογραφης κ ειμαι με 40fps στα 1680Χ1050 κ ολα full +smaa +LumaSharpen , απαραδεκτο ε?). Εχει τρομερα reviews. Για να δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δλδ οι άλλοι που τα σκάσανε για 7970, 680 κτλ να τις πετάξουν? Το αστείο είναι πως αρκετοί (αν όχι πολλοί) που έχουν τέτοιες κάρτες, τις έχουν απλά για να σκοράρουν πόντους σε bencharks. Βγήκε tool για το FoV (Field of View). http://www.mediafire.com/?d8nv7mi2o2lzmy2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Αυτο το effect κανει για ολα τα παιχνιδια; και τα αρχεια-φακελους μετα το extract τα ριχνουμε μεσα στο παιχνιδι χωρις αλλες ρυθμισεις; Το εριξα μεσα στο Dishonored και χαλασαν τα γραφικα...Ο χαρακτηρας εχει κατι χερια σαν του Τιραμολα-η καμερα εχει χαλασει......Ακυρο τελικα εφταιγε το FOV και η τιμη που ειχε 145...Αν μπορει καποιος ας ανεβασει το αρχειο Settings με τις μεγιστες ρυθμισεις γιατι στο Readme λεει οτι μπορεις να τις αλλαξεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetalGearFan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Σε τι επίπεδο είναι τα γραφικά, σαν πιο παιχνίδι δηλαδή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα