Προς το περιεχόμενο

Dishonored

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφήστε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του και επικεντρωθείτε στο πόσο καλό ή όχι είναι το παιχνίδι, δεν έχει νόημα να καταστρέψουμε το thread.

Φυσικά και ο καθένας κάνει ότι θέλει με τα λεφτά που έχει (ή δεν έχει). Όχι όμως να γκρινιάζουμε για τα 30-40-50 ευρώ (που όντως είναι πολλά) ενός ελληνικού καταστήματος και να αγοράζουμε ακριβά gadgets με περισσή ευκολία. Και εγώ δεν έχω ξαναγοράσει χρόνια τώρα από ελληνικό μαγαζί αλλά όταν ένα παιχνίδι τα αξίζει τα λεφτά του είτε από προσφορά στο steam είτε από ξένο site θα το τσιμπήσω μέχρι να καταλάβουν οι ελληναράδες μαγαζάτορες τι πρέπει να κάνουν. Αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

• Like 1
  • Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φυσικά και ο καθένας κάνει ότι θέλει με τα λεφτά που έχει (ή δεν έχει). Όχι όμως να γκρινιάζουμε για τα 30-40-50 ευρώ (που όντως είναι πολλά) ενός ελληνικού καταστήματος και να αγοράζουμε ακριβά gadgets με περισσή ευκολία. Και εγώ δεν έχω ξαναγοράσει χρόνια τώρα από ελληνικό μαγαζί αλλά όταν ένα παιχνίδι τα αξίζει τα λεφτά του είτε από προσφορά στο steam είτε από ξένο site θα το τσιμπήσω μέχρι να καταλάβουν οι ελληναράδες μαγαζάτορες τι πρέπει να κάνουν. Αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Και γιατί να μη τα δίνεις σε ενα φθηνότερο ελληνικό μαγαζί παρά να τα δίνεις σε ξένες φθηνές εταιρίες; Ετσι στηρίζεις τα ελληνικά μαγαζιά! Σονι και καλά σε ξένο φθηνό; Μετά θα κλείσουν τα μαγαζιά αυτά σιγά σιγά!

Δημοσ.

Και γιατί να μη τα δίνεις σε ενα φθηνότερο ελληνικό μαγαζί παρά να τα δίνεις σε ξένες φθηνές εταιρίες; Ετσι στηρίζεις τα ελληνικά μαγαζιά! Σονι και καλά σε ξένο φθηνό; Μετά θα κλείσουν τα μαγαζιά αυτά σιγά σιγά!

Άμα μου βρεις ένα εγώ τα δίνω. Σε μαγαζί γνωστής αλυσίδας το MW2 πουλιέται ακόμα 40 ευρώ (κοντεύει να βγεί το μεθεπόμενο COD εν τω μεταξύ) για να θυμηθώ ένα παράδειγμα και το ίδιο μαγαζί είχε και άλλα τέτοια. Οπότε όχι σε αυτους δε θα κάνω τη χάρη.

Δημοσ.

Αν η διαφορά του ελληνικού φθηνού είναι 20 ευρώ παραπάνω από το φθηνό του ξένου, συγγνώμη αλλά του ξένου θα έπαιρνα εγώ τουλάχιστον.

Δημοσ.

Αν η διαφορά του ελληνικού φθηνού είναι 20 ευρώ παραπάνω από το φθηνό του ξένου, συγγνώμη αλλά του ξένου θα έπαιρνα εγώ τουλάχιστον.

Υπαρχουν ευκαιρίες! Μη γκρινιάζεται! Το CoH anthology το πήρα παράδειγμα 10ευρώ από Πλασιο τη στιγμή που το Public και άλλα καταστήματα το είχαν 15 ευρώ!

΄Έρευνα αγοράς χρειαζεται και όχι να δινουμε τα λεφτά μας σε ξενες εταιρίες ! Δε σωνουμε τη κατασταση ετσι! Στηριξτε τη φθηνότερη ελληνική τιμή! Μη ξεχνατε πόσο φόρο τρώνε κι αυτοί!

Άμα μου βρεις ένα εγώ τα δίνω. Σε μαγαζί γνωστής αλυσίδας το MW2 πουλιέται ακόμα 40 ευρώ (κοντεύει να βγεί το μεθεπόμενο COD εν τω μεταξύ) για να θυμηθώ ένα παράδειγμα και το ίδιο μαγαζί είχε και άλλα τέτοια. Οπότε όχι σε αυτους δε θα κάνω τη χάρη.

Μου βγάζεις τώρα την εξαίρεση της εξαιρέσεως που το συγκεκριμένο ανα 8-12 μηνο βγάζει καινούργιο.

Δημοσ.

Υπαρχουν ευκαιρίες! Μη γκρινιάζεται! Το CoH anthology το πήρα παράδειγμα 10ευρώ από Πλασιο τη στιγμή που το Public και άλλα καταστήματα το είχαν 15 ευρώ!

και εγώ το Anthology το πήρα 4 λίρες οπότε πάλι σε κλέψανε από το πλαίσιο.

• Like 1
Δημοσ.

και εγώ το Anthology το πήρα 4 λίρες οπότε πάλι σε κλέψανε από το πλαίσιο.

Κανε αλλαγή συναλλαγματος και μιλαμε μετα ! Σκεψου το παλι! Αλλά η Αγγλια είναι πιο εντιμη και αθωα ! εεε;;;

Δημοσ.

4.9570 ευρώ. και πάλι τα μισά λεφτά.

1 British pound sterling = 1.2392 euros

Για τώρα λες και όχι πριν 8μηνες ! Δε το πήρα τωρα! Το πηρα οταν επεφτε παραλληλα το συναλλαγμα σε ευρω με την ευρωπαικη κρίση να καλπαζει!

Αλλα να μη στηριζουμε την ελληνική αγορά γιατί αλλωστε αφου δεν εχουμε κριση ετσι και εχουμε ακριβεια ιση με την ακρίβεια του 2005! Ναι με κλέψανε! Φτου μου! χαχα!

Δημοσ.

Αφήστε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του και επικεντρωθείτε στο πόσο καλό ή όχι είναι το παιχνίδι, δεν έχει νόημα να καταστρέψουμε το thread.

Όταν ο καθένας που κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του και δεν πληρώνει για παιχνίδια με αφήσει να παίζω τα παιχνίδια που θα είχα αν δεν υπήρχε η παρασιτική του δραστηριότητα, τότε και μόνο τότε προσωπικά θα επιτρέψω σε κάποιον να μου αφαιρέσει το δικαίωμα να κρίνω αυτή την κατάσταση.Μέχρι τότε ας πληρώνει ο ίδιος 4 ευρώ το μπακέτο τα τσιγάρα και ας απέχει από το gaming.

Δημοσ.

@ex3Lmei από 15 σε 10 δεν είναι και τρομερή ευκαιρία και ναι όντως να το δώσεις το 10ρικο. Αλλά εγώ πχ πήρα το batman arkham city 12 ευρώ από έξω την στιγμή που είχε 35 το πιο φθηνό εδώ. Νομίζω πως δεν θα έδινες ούτε εσύ τα 35 εκτός αν περίμενες 3-4 χρόνια να πέσει η τιμή.

Δημοσ.

@ex3Lmei από 15 σε 10 δεν είναι και τρομερή ευκαιρία και ναι όντως να το δώσεις το 10ρικο. Αλλά εγώ πχ πήρα το batman arkham city 12 ευρώ από έξω την στιγμή που είχε 35 το πιο φθηνό εδώ. Νομίζω πως δεν θα έδινες ούτε εσύ τα 35 εκτός αν περίμενες 3-4 χρόνια να πέσει η τιμή.

Θα περίμενα να πέσει κι άλλο η τιμή ! Το έχω κανει πολλές φορές! Αλλωστε αυτό που κάνουμε είναι ψωμί στα γραφικά! Και καθε λίγο και λιγάκι πέρνουμε κάρτες γραφικών για να γίνουμε "γραφικοι" ότι τώρα θα παίζω σίγουρα τα σουπερ παιχνιδια ενώ τα μισά και παραπάνω εδώ και 3-5 χρόνια πασχουν απο gameplay ενώ ρίχναν βαρυτητα στα γραφικά!

Εδω τα τελευταια 1-2 χρόνια παει να γινει κατι αλλά 1-2 χρονιές δεν ευχαριστηθηκα καθόλου τα παιχνιδια που βγάζανε!

P.S. Εγώ θα έπαιρνα το arkham asylum γιατί το θεωρώ καλύτερο,πρσωπική μου αποψη! Αν βρω τα λεφτα θα το τσιμπησω! Αξιζει!

Δημοσ.

Οποιος βρει το combination code για το σεντουκι στην πρωτη πιστα ας το πει.....

Το χρηματοκιβώτιο εννοείς μάλλον. Κοίτα πίσω στα μπουκάλια με το ουίσκι, ανέβασε φωτεινότητα και θα δεις τον κωδικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...