Προς το περιεχόμενο

Dishonored

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον το εβαλα πριν 10 λεπτα.....Περιμενα καλυτερα γραφικα..Δεν ειναι ασχημα αλλα με ολα full περιμενα περισσοτερα...

Και τουλαχιστον στην πρωτη πιστα μου ειμαι δεν κανει overwrite τα save..Πρεπει να φτιαχνεις καθε φορα καινουργιο...

Δημοσ.

Λοιπον το εβαλα πριν 10 λεπτα.....Περιμενα καλυτερα γραφικα..Δεν ειναι ασχημα αλλα με ολα full περιμενα περισσοτερα...

Και τουλαχιστον στην πρωτη πιστα μου ειμαι δεν κανει overwrite τα save..Πρεπει να φτιαχνεις καθε φορα καινουργιο...

Σωστός! Εγώ το παρατήρησα από τα βίντεο-gameplay τώρα τελευταία και είχα την εντυπωση ότι δεν έχει και ΤΑ γραφικά του!

Αλλά Bethesda ειναι αυτή!

Δημοσ.

Το f5 δε δουλεύει ?

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

Δημοσ.
Πάρτε ρε παιδιά και κανα game που και πού ιδίως αυτά που αξίζουν πρέπει να τα αγοράζετε ρε σεις!!

Να αγοράζουν οι Γερμανοί, οι Αγγλοι, οι Αμερικάνοι και αυτοί που έχουν υψηλούς μισθούς. Γενικά οι τιμές έπρεπε να είναι διαβαθμισμένες ανάλογα με τους μισθούς μιας χώρας. Δεν μπορεί στην Ελλάδα τα παιχνίδια να είναι ακριβότερα σε σχέση με UK και USA......

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 3
Δημοσ.

Ναι γιατί αγόραζες; όταν είχες μια χαρά μισθούς και δεν πλήρωνες ούτε ένα φόρο. Φτηνες δικαιολογίες/..

• Like 1
Δημοσ.

Να αγοράζουν οι Γερμανοί, οι Αγγλοι, οι Αμερικάνοι και αυτοί που έχουν υψηλούς μισθούς. Γενικά οι τιμές έπρεπε να είναι διαβαθμισμένες ανάλογα με τους μισθούς μιας χώρας. Δεν μπορεί στην Ελλάδα τα παιχνίδια να είναι ακριβότερα σε σχέση με UK και USA......

Αγόρασε τότε από ξένα online μαγαζιά που το έχουν πιο φτηνά :P

• Like 2
Δημοσ.

Πάρτε ρε παιδιά και κανα game που και πού ιδίως αυτά που αξίζουν πρέπει να τα αγοράζετε ρε σεις!!

Να πάρουν παιχνίδια αυτοί που δεν είναι άνεργοι! Οταν η ανεργία καλπάζει και οι εργατικές ευκαιρίες μειώνονται με ποιο τροπο να πάρουμε παιχνιδια;

Με τον αέρα; Και οσον αφορά τη φοροδιαφυγή δε τη πληρώνει αυτός αλλά ο συνταξιούχος και ο μισθωτός που δούλεψε τα λεφτά και τα ένσημά του!

Αυτό το ομαδικό "αθλημα" δε το πολυκατέχουμε χρόνια και βγήκα και κάπως offtopic και συγγνωμη γι' αυτό αλλά ετσι είναι, δυστυχώς!

• Like 2
Δημοσ.

Μη γκρινιαζετε μετα ομως οταν καθυστερουν να βγουν αξιολογα παιχνιδια στο pc η δε βγαινουν και καθολου.

Μη το γενικευεις!

Παλια επαιρνα παιχνιδια αυθεντικά με τελευταίο το CoH anthology πριν από μισό χρόνο περίπου!

Για τους αλλους ας μιλήσουν αν θέλουν! Αλλά εγώ μιλάω για τον εαυτό μου!

Δημοσ.

Δεν έχουμε λεφτά και υψηλούς μισθούς αλλά Iphone ξέρουμε να έχουμε...

• Like 5
Δημοσ.

Αφήστε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του και επικεντρωθείτε στο πόσο καλό ή όχι είναι το παιχνίδι, δεν έχει νόημα να καταστρέψουμε το thread.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...