>-Nosakos<- Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Βγηκεεεεεεε!!! Θα το αφήσω να κατεβαίνει και θα το παίξω αυριο. 1
vfragos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Βγηκεεεεεεε!!! Θα το αφήσω να κατεβαίνει και θα το παίξω αυριο. Τι εννοείς βγήκε; Αμερική;
Inler Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον το εβαλα πριν 10 λεπτα.....Περιμενα καλυτερα γραφικα..Δεν ειναι ασχημα αλλα με ολα full περιμενα περισσοτερα... Και τουλαχιστον στην πρωτη πιστα μου ειμαι δεν κανει overwrite τα save..Πρεπει να φτιαχνεις καθε φορα καινουργιο...
ex3Lmei Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον το εβαλα πριν 10 λεπτα.....Περιμενα καλυτερα γραφικα..Δεν ειναι ασχημα αλλα με ολα full περιμενα περισσοτερα... Και τουλαχιστον στην πρωτη πιστα μου ειμαι δεν κανει overwrite τα save..Πρεπει να φτιαχνεις καθε φορα καινουργιο... Σωστός! Εγώ το παρατήρησα από τα βίντεο-gameplay τώρα τελευταία και είχα την εντυπωση ότι δεν έχει και ΤΑ γραφικά του! Αλλά Bethesda ειναι αυτή!
qsis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον το εβαλα πριν 10 λεπτα.....Περιμενα καλυτερα γραφικα..Δεν ειναι ασχημα αλλα με ολα full περιμενα περισσοτερα...Και τουλαχιστον στην πρωτη πιστα μου ειμαι δεν κανει overwrite τα save..Πρεπει να φτιαχνεις καθε φορα καινουργιο... Το f5 δε δουλεύει ? Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
chek2fire Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Πάρτε ρε παιδιά και κανα game που και πού ιδίως αυτά που αξίζουν πρέπει να τα αγοράζετε ρε σεις!! 4
THEMACHINE Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Πάρτε ρε παιδιά και κανα game που και πού ιδίως αυτά που αξίζουν πρέπει να τα αγοράζετε ρε σεις!! Να αγοράζουν οι Γερμανοί, οι Αγγλοι, οι Αμερικάνοι και αυτοί που έχουν υψηλούς μισθούς. Γενικά οι τιμές έπρεπε να είναι διαβαθμισμένες ανάλογα με τους μισθούς μιας χώρας. Δεν μπορεί στην Ελλάδα τα παιχνίδια να είναι ακριβότερα σε σχέση με UK και USA...... Sent from my iPhone using Insomnia 3
chek2fire Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ναι γιατί αγόραζες; όταν είχες μια χαρά μισθούς και δεν πλήρωνες ούτε ένα φόρο. Φτηνες δικαιολογίες/.. 1
john2gr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Να αγοράζουν οι Γερμανοί, οι Αγγλοι, οι Αμερικάνοι και αυτοί που έχουν υψηλούς μισθούς. Γενικά οι τιμές έπρεπε να είναι διαβαθμισμένες ανάλογα με τους μισθούς μιας χώρας. Δεν μπορεί στην Ελλάδα τα παιχνίδια να είναι ακριβότερα σε σχέση με UK και USA...... Sent from my iPhone using Insomnia Αγόρασε τότε από ξένα online μαγαζιά που το έχουν πιο φτηνά 2
ex3Lmei Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Πάρτε ρε παιδιά και κανα game που και πού ιδίως αυτά που αξίζουν πρέπει να τα αγοράζετε ρε σεις!! Να πάρουν παιχνίδια αυτοί που δεν είναι άνεργοι! Οταν η ανεργία καλπάζει και οι εργατικές ευκαιρίες μειώνονται με ποιο τροπο να πάρουμε παιχνιδια; Με τον αέρα; Και οσον αφορά τη φοροδιαφυγή δε τη πληρώνει αυτός αλλά ο συνταξιούχος και ο μισθωτός που δούλεψε τα λεφτά και τα ένσημά του! Αυτό το ομαδικό "αθλημα" δε το πολυκατέχουμε χρόνια και βγήκα και κάπως offtopic και συγγνωμη γι' αυτό αλλά ετσι είναι, δυστυχώς! 2
Millennium Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μη γκρινιαζετε μετα ομως οταν καθυστερουν να βγουν αξιολογα παιχνιδια στο pc η δε βγαινουν και καθολου. 1
ex3Lmei Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μη γκρινιαζετε μετα ομως οταν καθυστερουν να βγουν αξιολογα παιχνιδια στο pc η δε βγαινουν και καθολου. Μη το γενικευεις! Παλια επαιρνα παιχνιδια αυθεντικά με τελευταίο το CoH anthology πριν από μισό χρόνο περίπου! Για τους αλλους ας μιλήσουν αν θέλουν! Αλλά εγώ μιλάω για τον εαυτό μου!
Parapas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Να αγοράζουν οι Γερμανοί, οι Αγγλοι, οι Αμερικάνοι και αυτοί που έχουν υψηλούς μισθούς. Γενικά οι τιμές έπρεπε να είναι διαβαθμισμένες ανάλογα με τους μισθούς μιας χώρας. Δεν μπορεί στην Ελλάδα τα παιχνίδια να είναι ακριβότερα σε σχέση με UK και USA...... Sent from my iPhone using Insomnia Δεν έχουμε λεφτά και υψηλούς μισθούς αλλά Iphone ξέρουμε να έχουμε... 5
DJ_Duker Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Αφήστε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του και επικεντρωθείτε στο πόσο καλό ή όχι είναι το παιχνίδι, δεν έχει νόημα να καταστρέψουμε το thread. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα