DimAslan Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Εντάξει, το αξίζει νομίζω... Και μόνο για τις τεχνικές που σου δίνει για να παίξεις (blink κλπ) και για το όλο gothic περιβάλλον και την ατμόσφαιρα αξίζει και με το παραπάνω. Το είχα ξεκινήσει απ' τον θείο, αλλά για ένα δεκάρικο το ήθελα original. Αλλά δεν καίγομαι κιόλας... Και να βγει και σε λίγο καιρό σε προσφορά πάλι μαζί με τα DLCs δε με χαλάει καθόλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Πρέπει να έχω εγκατεστημένο το κανονικό για να το παίξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Πολλά συγχαρητήρια στην Arkane για τα 2 εξαιρετικά story DLC. Πρέπει να το παίξουν όλοι οι φίλοι του Dishonored οπωσδήποτε. Πραγματικά δίνουν αξία και διάρκεια στο παιχνίδι (πάνω από 10 ώρες σε low chaos). Μακάρι να ήταν έτσι όλα τα DLC. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο ο Daud ως χαρακτήρας (πολύ καλό το voice cast). Έχω βαρεθεί τους μουγγούς πρωταγωνιστές, ακούς Gordon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ωραία οποτε απο οτι διαβάζω και εδω αξίζουν τα dlc και ειμαι και πορωμένος με το παιχνίδι οποτε θα τα τσιμπήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Άλλη μια ερώτηση για DLC. Σκέφτομαι να αγοράσω τη Game of the Year edition αλλά έχει 10+ ευρώ διαφορά στο Amazon από την απλή. Τα DLC αξίζουν τη διαφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Η διαφορά τιμής φαίνεται μεγάλη αλλά για μένα, όπως έχω γράψει και παραπάνω, αξίζουν τα DLC. Ιδίως αν το παίζεις stealth δε πρέπει να τα χάσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Άλλη μια ερώτηση για DLC. Σκέφτομαι να αγοράσω τη Game of the Year edition αλλά έχει 10+ ευρώ διαφορά στο Amazon από την απλή. Τα DLC αξίζουν τη διαφορά? Είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για το πως πρέπει να φτιάχνονται (αν πρέπει) τα DLC. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά, τελικά βρήκα το GOTY edition στις 16 λίρες (19,5 ευρώ) από Games Collection και το πήρα από εκεί. Εν όψει του Thief 4 έπρεπε να ασχοληθώ, και λόγω χρόνου δεν είχα την ευκαιρία Ας όψεται το ότι είμαι παλιομοδίτης και θέλω τα κουτάκια μου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis81 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Επαναφερω το θεμα μετα απο καιρο για να ρωτησω κατι.Ειχα αφησει το παιχνιδι και το ξαναπιασα σημερα αλλα με τιποτα δε μπορω να βρω πως θα προχωρησω παρακατω..Λοιπον ειμαι στο παρτυ και η αποστολη μου ειναι να σκοτωσω την lady boyle.Αυτο ομως που με προβληματιζει ειναι οτι το παιχνιδι δεν με βοηθαει και δε μου δειχνει που ειναι το αντικειμενο που πρεπει να εκτελεσω,δηλαδη δεν υπαρχει βελακι για το που πρεπει να φτασω.Πατωντας το J ειδα οτι εχει επιλογη show objective marker αλλα πατωντας το δεν αλλαζει κατι.Το αλλο κουφο ειναι οτι βρισκω 3 ιδιες lady Boyle μια ντυμενη στα κοκκινα μια στα λευκα και μια στα γκριζα αν δε κανω λαθος.Δε ξερω πως γινεται αυτο.Και τελος ενω τις σκοτωνω και τις 3 το παιχνιδι δε με βοηθαει να μου δειξει ποιο ειναι το επομενο αντικειμενο μου.Μπορειτε να με βοηθησετε; Ευχαριστω προκαταβολικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δες walkthrough στο youtube. Εγω ειχα δοκιμασει να τις σκοτωσω μια μια ωσπου στο τελος σκοτωσα τη σωστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ξερεις αγγλικα?Αν ναι τοτε το μονο που εχεις να κανεις ειναι να μιλησεις με τους καλεσμενους καθως και να ψαξεις τα δωματια για στοιχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μαζί με το borderlands και το dishonored δωρεάν το σαββατοκύριακο. http://alt-tab.gr/kai-to-dishonored-dwrean-sto-steam-ayto-to-savvatokyriako/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα