Προς το περιεχόμενο

Dishonored

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εννοείται.

Είμαι με Hardware 12X MSAA

Kαι το SMA antialliasing του SweetFX κάνει καλούτσικη δουλειά, αλλά αφού υπάρχει η δυνατότητα, προτιμώ το hardware AA.

Πάντως δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί σε παιχνίδι τέτοιο πράγμα. Είναι σαν να έχεις ελαφριά μυωπία.

Στο SweetFX έβαλα το sharpening πολύ ψηλά για να έχω ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά έχει απίστευτα χαμηλά res textures και για αυτό φαίνεται έτσι...περίεργο που ακόμα δεν έχουν βγει HD textures. Επίσης μην ξεχάσεις να κανεις edit το ini ώστε να μην εξαφανίζονται τα κορμιά ;)

Ομοίως.

Βασικά με 12Χ MSAA (που ανεβάζει κατακόρυφα το rendering resolution) και η GPU είναι στο 35%- 55% μάξιμουμ.

Και η vRAM είναι κάτω των 500ΜΒ

Τώρα αυτό με τη ρύθμιση του ini δεν το ήξερα, αλλά δεν παρατήρησα να εξαφανίζονται σώματα.

θα το τσεκάρω.

Όπως και να χει, το SweetFX πραγματικά είναι μάνα εξ ουρανού για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

• Like 1

Nαί, την έκανα την αλλαγή.

Πάντως παράξενο που δεν κυκλοφόρησαν ΗD texture packs για το παιχνίδι.

Όπως και να χει, καλούτσικο είναι το παιχνίδι.

Αλλά επειδή είναι εξαιρετικά overpowered ο χαρακτήρας σου, το challenge είναι κάπως χαμηλό.

Το παίζω ultra-stealthy και δεν σκοτώνω κανέναν.

Αλλά επειδή είναι εξαιρετικά overpowered ο χαρακτήρας σου, το challenge είναι κάπως χαμηλό.

Μπορείς πάντα να δοκιμάσεις ένα run για τα achievements "Mostly Flesh and Blood", "Clean Hands" και "Ghost" ταυτόχρονα - είναι αρκετά πιο challenging όταν το μόνο power που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι το Blink (Rank 1). Αν θες ακόμα περισσότερου περιορισμούς, δοκίμασε να βάλεις όριο στα πόσα save θα χρησιμοποιήσεις σε κάθε level (ένας "καλός" αριθμός κατ'εμέ είναι 2 ανά level μέχρι την περιοχή Kaldwin's Bridge και 3 για όλα τα επόμενα).

OK, το τερμάτισα στις 26 ώρες, σκοτώνοντας μόλις 3 κεντρικούς κακούς (επειδή ήθελα να τους σκοτώσω).

Πολύ ωραίο παιχνίδι, σίγουρα όχι masterpiece, αλλά η ιστορία και το gameplay μου άρεσαν πάρα πάρα πολύ.

Αν και οι ώρες που μου έβγαλε ήταν αρκετές, παρα ταύτα μου έδωσε την αίσθηση του μικρού παιχνιδιού, κυρίως λόγω του πολύ μικρού αριθμού των αποστολών.

Όπως και να έχει, πολύ ωραίο παιχνίδι, το διασκέδασα πάρα πολύ και ευελπιστώ να δούμε και συνέχεια.

• Moderators

OK, το τερμάτισα στις 26 ώρες, σκοτώνοντας μόλις 3 κεντρικούς κακούς (επειδή ήθελα να τους σκοτώσω).

To ωραίο σε όσους δεν σκοτώνεις, είναι ότι έχουν fate worse than (a quick) death. ;)

• Like 1

Ναί, αλλά έχει και κάποιους κακούς που απλά τους αφήνεις να φύγουν, όπως τον

αρχηγό των assasins, που του κλέβεις το πορτοφόλι και το κλειδί κάτω από τη μύτη του, για να του την "πείς"

Αυτό στην αρχή μου φάνηκε πιό διασκεδαστικό αντί να τον σκοτώσω, μέχρι που επιβεβαιώθηκε ότι η μικρή είναι κόρη μου και η δολοφονημένη empress το αίσθημά μου.

Αν ήμουν σίγουρος εξ αρχής (που έπρεπε να ήμουν, τα στοιχεία ήταν μπροστά μου) θα τον σκότωνα, θα έκανα load και μετά θα τον ξανασκότωνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...