chill Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Όχι. Εσύ που προσκυνάς στον βωμό του Dishonored πρέπει να τα σκάσεις! No Corvo man.... Αλλά ναι μάλλον θα τα σκάσω....τα γκαφρα που χα σήμερα για σουβλάκια θα τα χωσω στο steam και θα τη βγάλω με ψωμί και Nutella
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 2 ώρες δεν είναι και αυτό και μόνο γιατί υπάρχει το stealth κομμάτι, άμα run & gun μπορεί να είναι και μιση ώρα...επίσης ποιος είπε ότι έχει μούφα graphs?!? Ένα HD texture pack χρειάζεται μονο.
chill Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Πάντως από μερικούς διαβάζω περί 6-8 ωρών οπότε θα έλεγα ότι είναι μια χαρά τιμή. Και το αρχικό sp μου πήρε πέρα των 20ωρών οπότε λογικά θα με κρατήσει το dlc για ένα Σ/Κ.....
nickmanak Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 εχει κανεις xpadder profile για το συγκεκριμενο παιχνιδι;
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Κάτι έπαθε ξαφνικά εμένα και κράσαρε μετά το αρχικό Loading και τώρα δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω να εμφανίσει το DLC.. Τι στην ευχή.. Έκδοση θείου. Edit:Το Windows Defender έφταιγε τελικά, μου έσβηνε ένα dll από το Crack, έφαγε Disable.. ΟΥΣΤ.. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2013 από Psycho_Warhead
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Το τέλειωσα και το DLC.. Πολύ μικρό, αν και DLC..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Told ya, μονο stealth playthrough έχει διάρκεια.
vagelis81 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ειναι μολις λιγες ημερες που ξεκινησα το παιχνιδι.Καλο φαινεται-ισως παρα πολυ καλο-αλλα αυτο θα μπορω να το κρινω αφου το προχωρησω λιγο.Ακομα ειναι νωρις.Τελος παντων ηθελα τη βοηθεια σας.Εχω μια ερωτηση σχετικα με το παιχνιδι.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος, οταν εισαι κρυμμενος και δεν εχεις πληρη ορατοτητα,να δεις αν μπροστα σου υπαρχει εχθρος και ειδικοτερα αν σε εχει αντιληφθει.Ρωταω γιατι θεωρω οτι ιναι βασικο κομματι του παιχνιδιου και καθε φορα που προσπαθω να δω τι γινεται μπροστα μου με αντιλαμβανονται και χανω.
Greygore Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ειναι μολις λιγες ημερες που ξεκινησα το παιχνιδι.Καλο φαινεται-ισως παρα πολυ καλο-αλλα αυτο θα μπορω να το κρινω αφου το προχωρησω λιγο.Ακομα ειναι νωρις.Τελος παντων ηθελα τη βοηθεια σας.Εχω μια ερωτηση σχετικα με το παιχνιδι.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος, οταν εισαι κρυμμενος και δεν εχεις πληρη ορατοτητα,να δεις αν μπροστα σου υπαρχει εχθρος και ειδικοτερα αν σε εχει αντιληφθει.Ρωταω γιατι θεωρω οτι ιναι βασικο κομματι του παιχνιδιου και καθε φορα που προσπαθω να δω τι γινεται μπροστα μου με αντιλαμβανονται και χανω. Υπάρχει λειτουργία Lean (default τα πλήκτρα Q,E σε πληκτρολόγιο) που επιτρέπει να "ξεμυτίζεις" χωρίς να φαίνεσαι - εναλλακτικά μάζεψε Runes και "αγόρασε" το Dark Vision power απο το Journal, στο Tier 1 σε αφήνει να βλέπεις εχθρούς και NPC (με κίτρινο χρώμα), όπως και το πεδίο όρασης τους (άσπρος κώνος).
panther_512 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 OK, το ξεκίνησα το παιχνίδι για διάλειμμα από το Borderlands 2. Προσεγμένο παιχνίδι, αλλά τα γραφικά του τρομερά θολά. Ευτυχώς που το θέμα διορθώθηκε με το SweetFX.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα