Προς το περιεχόμενο

Dishonored

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι. Εσύ που προσκυνάς στον βωμό του Dishonored πρέπει να τα σκάσεις! :P

No Corvo man....

Αλλά ναι μάλλον θα τα σκάσω....τα γκαφρα που χα σήμερα για σουβλάκια θα τα χωσω στο steam και θα τη βγάλω με ψωμί και Nutella :lol:

Δημοσ.

2 ώρες δεν είναι και αυτό και μόνο γιατί υπάρχει το stealth κομμάτι, άμα run & gun μπορεί να είναι και μιση ώρα...επίσης ποιος είπε ότι έχει μούφα graphs?!? Ένα HD texture pack χρειάζεται μονο.

Δημοσ.

Πάντως από μερικούς διαβάζω περί 6-8 ωρών οπότε θα έλεγα ότι είναι μια χαρά τιμή.

Και το αρχικό sp μου πήρε πέρα των 20ωρών οπότε λογικά θα με κρατήσει το dlc για ένα Σ/Κ.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι έπαθε ξαφνικά εμένα και κράσαρε μετά το αρχικό Loading και τώρα δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω να εμφανίσει το DLC..

Τι στην ευχή..

Έκδοση θείου.

Edit:Το Windows Defender έφταιγε τελικά, μου έσβηνε ένα dll από το Crack, έφαγε Disable..

ΟΥΣΤ..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειναι μολις λιγες ημερες που ξεκινησα το παιχνιδι.Καλο φαινεται-ισως παρα πολυ καλο-αλλα αυτο θα μπορω να το κρινω αφου το προχωρησω λιγο.Ακομα ειναι νωρις.Τελος παντων ηθελα τη βοηθεια σας.Εχω μια ερωτηση σχετικα με το παιχνιδι.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος, οταν εισαι κρυμμενος και δεν εχεις πληρη ορατοτητα,να δεις αν μπροστα σου υπαρχει εχθρος και ειδικοτερα αν σε εχει αντιληφθει.Ρωταω γιατι θεωρω οτι ιναι βασικο κομματι του παιχνιδιου και καθε φορα που προσπαθω να δω τι γινεται μπροστα μου με αντιλαμβανονται και χανω.

Δημοσ.

Ειναι μολις λιγες ημερες που ξεκινησα το παιχνιδι.Καλο φαινεται-ισως παρα πολυ καλο-αλλα αυτο θα μπορω να το κρινω αφου το προχωρησω λιγο.Ακομα ειναι νωρις.Τελος παντων ηθελα τη βοηθεια σας.Εχω μια ερωτηση σχετικα με το παιχνιδι.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος, οταν εισαι κρυμμενος και δεν εχεις πληρη ορατοτητα,να δεις αν μπροστα σου υπαρχει εχθρος και ειδικοτερα αν σε εχει αντιληφθει.Ρωταω γιατι θεωρω οτι ιναι βασικο κομματι του παιχνιδιου και καθε φορα που προσπαθω να δω τι γινεται μπροστα μου με αντιλαμβανονται και χανω.

Υπάρχει λειτουργία Lean (default τα πλήκτρα Q,E σε πληκτρολόγιο) που επιτρέπει να "ξεμυτίζεις" χωρίς να φαίνεσαι - εναλλακτικά μάζεψε Runes και "αγόρασε" το Dark Vision power απο το Journal, στο Tier 1 σε αφήνει να βλέπεις εχθρούς και NPC (με κίτρινο χρώμα), όπως και το πεδίο όρασης τους (άσπρος κώνος).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

OK, το ξεκίνησα το παιχνίδι για διάλειμμα από το Borderlands 2.

Προσεγμένο παιχνίδι, αλλά τα γραφικά του τρομερά θολά. Ευτυχώς που το θέμα διορθώθηκε με το SweetFX.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...