alexzzz Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Εγώ είμαι λίγο χοντροκομμένος και δεν τα πάω καλά με τα stealth games αλλά της bethesda είναι, θα το δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ομορφο παντως το trailer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Αν και θυμίζει/παραπέμπει σε άλλα games (πρόσφατα (AC) ή κλασσικά (Half life 2)), το trailer το βρήκα υπέρτατο και η Bethesda δεν απογοητεύει τυπικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Θα χει καλα steampunk videogames παντως φετος απ'οτι φαινεται.Dishonored,Bioshock Infinite,Torchlight 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Dishonored will have different endings; players will be able to either kill or spare their victims Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 η Bethesda δεν απογοητεύει τυπικά. αν και έκδωσε το brink από την splash damage..να το πούμε το αγκάθι της, το παιχνίδι αυτό;Το χω από το καλοκαίρι,όσες φορές το έχω βάλει,δυσκολεύομαι πολύ..Για κονσόλα ίσως ήταν πιο καλό.. Αλλά βγάζει γενικότερα πολύ ωραία και καλά παιχνίδια.Και το dishonored φαίνεται ένα από αυτά..Περιμένουμε έξτρα υλικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Dishonored Preview: The Ways of System Shock and Thief Return Corvo Blimey: A Dishonored Preview Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=atGcKHCWEXg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Stealth mixed me Mirrors Edge gameplay/perspective...τουλάχιστον στο trailer. Ιδιαιτερα ενδιαφέρον αφού είναι και η Arcane. Άντε να πάει καλά και μετά ένα Dark Messiah 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μπά ένα arx fatalis 2 θέλουμε επειγόντος. Γιατί άφησαν αυτό το game χωρίς συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Dishonored screens take a stab at ... well, everything Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Άς μου επιτραπεί ο συσχετισμός μιάς κι ο σουρεαλισμός είναι απο τα αγαπημένα μου ''καλλιτεχνικά ρευματα'' στην ζωγραφική και γενικότερα στην τέχνη,εξάλου το προδίδει και το άβαταρ του προφίλ μου (Max Ernst “The Angel of Hearth and Home”) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Dishonored finds honor in October 9 release date Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Βγάλτε μας και έναν κολέκτορα για σίγουρη αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Τσάμπα λεφτά δεν είναι; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα