Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Έπαιξα την πρώτη Mission, ενδιαφέρον. Θα έπρεπε να βγαίνουν πιο συχνά τέτοια παιχνίδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Καλά ρε σύ το καλύτερο δεν έχεις παίξει ακόμη; Είδες που δεν ειναι το παν τα extreme γραφικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Το έχω παίξει από καιρό το Original game, τώρα παίζω το DLC. Μου κάνει εντύπωση το πόσο ελαφρύ είναι, σε μερικά σημεία έχει μόνο 25% GPU Usage και βαράει 130άρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 DLC??? asap στον θείο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Εγω το επαιξα ηδη απο την πρωτη μερα που κυκλοφορησε. Πλεον βγαινουν λιγα παιχνιδια τοσο καλα οσο αυτο. Το dlc θα το ξεκινησω συντομα. Και ναι οντως εχει χαμηλο gpu usage αλλα αυτο οφειλεται στο οτι τα γραφικα του εχει χαλια. Σε παιχνιδια που ωθουν την 560 ti στα ορια τους οπως το tomb raider η το bioshock infitive μου εδειχνε 99% gpu usage . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Σήμερα είναι να βγει ένα dlc για το game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Orokusaki, your GPU is weak ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δεν ειναι weak ακομα. Παιζει ολα τα παιχνιδια με ολα φουλ εκτος απο tomb raider που επρεπε να απενεργοποιησω το tressfx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Στην ανάλυση που παίζεις απορώ πως δεν είχες καμιά 80αριά FPS ακόμα και με TressFX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δεν ειναι weak ακομα. Παιζει ολα τα παιχνιδια με ολα φουλ εκτος απο tomb raider που επρεπε να απενεργοποιησω το tressfx. crysis 3 πχ τελικιαζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Το "Knife of Dunwall" DLC κυκλοφόρησε ήδη, €10~ η τιμή. Το'χει δοκιμάσει κανείς να πει εντυπώσεις; Η προοπτική του να χειρίζεσαι τον Daud δεν με χαλάει καθόλου πάντως - είναι απο τους χαρακτήρες που πραγματικά πιστεύω "αδικήθηκαν" στο κανονικό campaign όσο αφορά το screen time που του αφιερώθηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ενα preview που είχα διαβάσει στο eurogamer μίλαγε με τα καλήτερα. Σήμερα λέω να το ξεκινήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Έχει δει κανείς από κανένα review πάνω κάτω την διάρκεια του; Αν είναι 1-2 ώρες να προσπεράσω αν είναι παραπάνω να τα σκάσω........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Όχι. Εσύ που προσκυνάς στον βωμό του Dishonored πρέπει να τα σκάσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Για να παίξω τα DLC λογικά πρέπει να έχω εγκατεστημένο το κανονικό πρέπει όμως να το έχω και τερματισμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα