Προς το περιεχόμενο

Dishonored

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6850 cpu, 4gb ram, 5870 amd, win7. Δεν έχω συναντήσει προβλήματα σε άλλα games - πλην bugs -  παρόλη την παλαιότητα του συστήματος μου (5ετία γαρ πλην gpu) Και εδώ μικρό είναι το πρόβλημα αλλά υπάρχει!

Πληρώνω τις μαλακίες της μετάβασης σε mac και κονσόλες γι'αυτό έχω μείνει με αυτό. Αφού pcας είμαι ρε.....είναι δυνατόν οι κονσολίτσες να με καλύψουν; Που κάτι παιχνιδάρες multi τις αγοράζω στο ps3 και ασχολούμαι μαζί τους κανά 2ωρο και όταν τις παίρνω στο pc χάνομαι στην οθόνη με τις ώρες.... 2013 με το καλό έτος νέου συστήματος. PC μετά chaos όσων αφορά το gaming

Οh god orokusaki2 είμαι :lol:

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΟΡΟΚΟΥΣΑΚΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ! Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ FOOT NINJA! EΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ! ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ? Ε?

Το παιχνιδι δεν ειναι καθολου βαρυ για τα σημερινα δεδομανα. Ποσοι απο αυτους που παιζουν στο pc εχουν pc πενταετιας? Σχεδεον κανενας. Εγω με pc 1,5 χρονων+ (Core i5 2500k 3,3 ghz 4gb ram gtx 560 ti twin fronz 2 0c) δεν το βρηκα καθολου βαρυ. Τα επιπεδα φορτωναν σε λιγοτερο απο 1 δευτερολεπτο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνω και εγώ με όσα γράψατε για το game μια και το τελείωσα πρόσφατα. Μόνο που θα ήθελα λίγο ποιο ανοιχτό κόσμο, ποιο πολλά quest και να δούμε και κανα expansion.

Το παιχνιδι δεν ειναι καθολου βαρυ για τα σημερινα δεδομανα. Ποσοι απο αυτους που παιζουν στο pc εχουν pc πενταετιας? Σχεδεον κανενας. Εγω με pc 1,5 χρονων+ (Core i5 2500k 3,3 ghz 4gb ram gtx 560 ti twin fronz 2 0c) δεν το βρηκα καθολου βαρυ. Τα επιπεδα φορτωναν σε λιγοτερο απο 1 δευτερολεπτο.

Ποσοι απο αυτους που παιζουν στο pc,εχουν οθονη με αναλυση πενταετιας και κοκορευονται οτι τα παιζουν ολα τερμα;  :P

• Like 2

Ποσοι απο αυτους που παιζουν στο pc,εχουν οθονη με αναλυση πενταετιας ανάλυση δεκαετίας και κοκορευονται οτι τα παιζουν ολα τερμα;  :P

Fixed.

• Like 3

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΟΡΟΚΟΥΣΑΚΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ! Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ FOOT NINJA! EΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ! ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ? Ε?

Εσύ και ο Σρέντερ :lol:

Δεν είναι ένα απλό pc 5ετίας. Όταν χτίστηκε στον πύργο του μπήκαν τα καλύτερα πράγματα της αγοράς. Επιπλέον η κάρτα του μπήκε το 09 και όχι κάποια τυχαία αλλά μια από τις καλύτερες της χρονιάς. Γενικά δεν με έχει απογοητεύσει το σύστημα μου μέχρι τώρα ίσα ίσα. Παίζω δε σε ανάλυση 1920x1200.

Περιμένω κάτι χρήματα που μου χρωστάνε, όταν τα πάρω (και αν τα πάρω :lol:) θα χτίσω ένα σύστημα σκέτη βαρβατίλα. Δεν πάμε πουθενά, δεν κάνουμε τίποτα, το gaming είναι μια ευχάριστη διέξοδος απ' όλη την ανία, ειδικά αν μιλάμε για games τύπου dishonored.

• Like 2

Εγώ πάντως το 2008 το πήρα το σύστημα μου και πρόσφατα έβαλα μία 7870, τη μόνη αλλαγή που έκανα δηλαδή και όταν προσπάθησα να το τρέξω σε full τρώει κάτι τρελά σκαλώματα και έχει και ένα θέμα με τον ήχο.

Τώρα, φταίει το PC μου, φταίει η έκδοση του θείου, δεν μπορώ να πω τί ακριβώς, αλλά ενώ στα loading times είναι αρκετά γρήγορο, σκαλώνει πολύ άσχημα...

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Είμαι έτοιμος να το παρατήσω... είμαι στην αποστολή

που πρέπει να σκοτώσω τους δίδυμους

αλλά με έχει κουράσει το stealth. Καταλήγω σε κάθε αποστολή να κάνω μακελειό

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...