Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 αυτό έλειπε, εδώ έπαιζες Darkfall
chek2fire Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Ωραιο setting πάντως έχει αν και λίγο γραμμικό. Κάπως μου είχε μπει η ιδέα ότι η νέα δημιουργία της Arkane θα ήταν προς rpg και όχι προς το might and magic. Παράξενο για ποιο λόγο αυτή η εταιρεια δεν μας έχει ξαναδώσει κάποιο rpg μετά από το φοβερό arx fatalis
Millennium Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Test your skill with Dunwall City Trials on December 11th
Millennium Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NnO6dKcn6xY
LRoi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Εξαιρετικό παιχνιδάκι, με ξενίζουν λίγο τα γραφικά, αλλά κλασικά Bethesda. Μου θυμίζει έντονα new vegas με ανώτερα στοιχεία στο gameplay. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια συντόμευση για να κάνει save? Συνήθως είναι το F5 αλλά εδώ δεν δείχνει να πιάνει...
chek2fire Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Το f5 είναι και μου δουλεύει συνέχεια. Το παιχνίδι αν σου αρέσει το stealth gameplay είναι πανέμορφο. Μου αρέσει και γενικά όπως είναι και ο κόσμος του και νομίζω αυτό το setting αν το εκμεταλλευτούν σωστά θα μας δώσει και άλλου πανέμορφους τίτλους. Αυτό μου αρέσει περισσότερο ingame είναι όταν κρατάς την καρδιά και πατάς δεξί κλικ. Η γκόμενα που μιλάει μιλάμε πετάει κάποιες φοβερές σκοτεινές ατάκες που δένουν με τον παρακμιακό κόσμο του παιχνιδιού. 1
LRoi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δυστυχώς δεν το έχω originale και ίσως εκεί να ευθύνεται το πρόβλημα με τα saves, αλλά αν βγει σε καμία προσφορά κοντά στο 15άρι τώρα τα Χριστούγεννα, θα το τιμήσω δεόντως.
dungeon master Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Η εταιρεία του Arx Fatalis να τα σκ@τωνε, λίγο δύσκολο Πάντως ελπίζω το επόμενο προτζεκτ τους να είναι το AF2, αρκετά περιμέναμε νομίζω..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Γέλιο, αλλά έχει spoilers, οπότε: The Text Adventures That Never Were: Dishonored
chill Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Το παιχνιδάκι είναι Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο!!! Η μικρή διάρκεια που διαβάζω δεν υφίσταται.....Είμαι στις 22 ώρες και έχω ακόμη δυο levels. Αν κάτσεις και ψάξεις όλα τα αντικείμενα του παιχνιδιού, όλο το χρυσό, διαβάσεις τις ιστορίες που εξιστορούνται στα books η διάρκεια αυξάνεται κατακόρυφα. Παίζω "και μπαμ και μπουμ οι πιστολιές" style. Δεν είναι δυνατόν να πάω για lawful good gameplay όταν έχουν συμβεί όλα αυτά. Είμαι pissed off και θα σας ξεκωλιάσω όλους. Βέβαια η επιλογή μου αυτή με χάλασε σε έναν διάλογο που είχα με την Emily και τα όσα μου έλεγε η καρδιά για το κοριτσάκι αλλά αφού σκούπισα το δάκρυ που κυλούσε ακόνισα το blade μου έβαλα την μάσκα μου και τσο και λο σε ότι κινείται. Τα γραφικά είναι....meh γαμώ την unreal πια και παρόλα αυτά ανεξήγητα βαριά. Ιδίως όταν φορτώνω ένα νέο επίπεδο για μερικά secs σέρνεται το σύμπαν (σε αυτό φυσικά μπορεί να φταίνει και οι 12.10 που φοράω, θα δείξει με το επόμενο driver update όποτε δεήσει η amd). O ήχος χωρίς να εντυπωσιάζει....ανατριχιάζει. Το μπάσο στο απλό διάβασμα ενός βιβλίου μου σηκώνει όλη την τρίχα λέμε. Οι δε κραυγές των αντιπάλων χέσιμο. H αισθητική του κόσμου είναι απίστευτη. Λατρεύω το σύμπαν του bioshock αλλά νομίζω πως το dishonored το ξεπερνά. Η πρώτη εντύπωση μου για το παιχνίδι ομολογώ πως ήταν μέτρια, παίζοντας όμως απορροφήθηκα εντελώς. Πλέον δεν ξεκολάω..... Το gameplay αν και δεν είναι κάτι ριζοσπαστικό εντυπωσιάζει. Οι δυνάμεις μπορεί στην αρχή να μην φαντάζουν ως τίποτα σπουδαίο αλλά όταν τις μάθεις γίνεσαι πραγματικά μια φονική μηχανή. Aggrαρα το σύμπαν για να δω πως θα ανταπεξέλθω.....εξαιρετικά εύκολα αν γίνεις master των δυνάμεων και παίζω και στην μέγιστη δυσκολία. Το Time stomp και το devouring swarm είναι απλά overpower, αφήστε την καύλα του blink πάνω σ'ένα tall boy και το instant kill σε slow motion. Και για να παραφράσω το αγαπημένο μου quote ever σε videogame "This Kingdom shall fall and from the ashes will arise Corvo's order that will shake the very foundation of the world" I'm off για το τελειώμα, ελπίζω το 2013 να είναι τόσο καλό όσο το '12 στο gaming. Ήταν πραγματικά μια εξαιρετική χρόνια p..s. στο παιχνίδι υπάρχει μια οδός "Thresh". Τυχαίο; Τράβηξα screenshot στο steam αλλά ξέχασα να το αποθηκεύσω....με είχε πάρει το πρωί βλέπετε. Α ρε Χάρη είσαι παντού λέμεεεεεεε 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μόνο το WarCraft III quote έπρεπε να αφήσεις έξω.
chill Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Τσου ρε Game breaking bug στην προτελευταία πίστα σε high chaos :s Εγώ φταίω ρε dishonored που σ´αποθεωσα
chill Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Κοιτάζοντας τα credits είδα Lena Headey στον ρόλο της Callista Κομματάρα το ending song http://www.youtube.com/watch?v=rpOSy7-dVqc και το τέλος απλά αριστουργηματικό Ελάχιστα παιχνίδια καταφέρνουν να σου μεταδώσουν συναίσθημα, το dishonored είναι από αυτά. Είδα ταυς 2 τερματισμούς πλέον περιμένω να μπει patch για να διορθώσει το πρόβλημα στο clean hands achievement για δεύτερο playthrough. Μετανιώνω που το πήρα στο steam κατευθείαν, χωρίς κουτί και ελπίζω να πήγε καλά από πωλήσεις και σε 2 - 3 χρονάκια να έχουμε τον άξιο διάδοχο. Άπειρα respects σε arkane studios!!! Επόμενο ατμοσφαιρικό gaming ραντεβού 26/3.....ευτηχώς αυτό το IP το ξέρουμε πια οπότε θα έρθει απευθείας στο συλλεκτικό κουτί του.
Millennium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Κανει μπαμ η φωνη της ρε chill... Τι συστημα εχεις και σου φανηκε βαρυ οταν φορτωνει καποια επιπεδα που πες πιο πανω? Περιεργο.
chill Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 6850 cpu, 4gb ram, 5870 amd, win7. Δεν έχω συναντήσει προβλήματα σε άλλα games - πλην bugs - παρόλη την παλαιότητα του συστήματος μου (5ετία γαρ πλην gpu) Και εδώ μικρό είναι το πρόβλημα αλλά υπάρχει! Πληρώνω τις μαλακίες της μετάβασης σε mac και κονσόλες γι'αυτό έχω μείνει με αυτό. Αφού pcας είμαι ρε.....είναι δυνατόν οι κονσολίτσες να με καλύψουν; Που κάτι παιχνιδάρες multi τις αγοράζω στο ps3 και ασχολούμαι μαζί τους κανά 2ωρο και όταν τις παίρνω στο pc χάνομαι στην οθόνη με τις ώρες.... 2013 με το καλό έτος νέου συστήματος. PC μετά chaos όσων αφορά το gaming Οh god orokusaki2 είμαι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα