Προς το περιεχόμενο

Dishonored

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το ξεκίνησα κι εγώ χτες... Πάρα πολύ καλό... Και όμορφο. Ελπίζω να με κρατήσει. Με το μηχάνημα της υπογραφής μου και 1920 ανάλυση και αρκετά settings στο high μου πηγαίνει αρκετά καλά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναλόγως τον τρόπο παιχνιδιού σου δλδ αν παίζεις stealth θα κάνεις περισσότερη ώρα να το τελειώσεις. Αλλά πανω κάτω, 12 ωρες είναι.

Παιδια εγω το τερματισα χθες αλλα για κανενα 6ωρο το εκοψα .Βεβαια καποιες optional αποστολες δεν τις τελειωσα και μια μερα απο τις 4-5 που επαιξα εκατσα αρκετη ωρα και επαιζα .Ισως να ειναι και παραπανω δηλαδη σε διαρκεια ....

• 4 εβδομάδες αργότερα...

επιτέλους το τελείωσα και εγώ με low chaos και το ωραίο τέλος.πολύ αξιόλογο παιχνίδι!αν και με μερικά upgrades γινόταν πολύ εύκολο από τη μέση και μετά πάλι ήταν πολύ ευχάριστη εμπειρία να το παίξω.

• Moderators

Το έπαιξα και τέλειωσα κι εγώ. Στην αρχή ήμουν "Meh...γιατί λένε όλοι ότι είναι τόσο καλό;", μερικά blinks, διαφορετικούς δρόμους/exploration, upgrades μετά "1) καλά ε, είμαι και πολύ γ_μιάς! 2)To game λέει." και στο τέλος "Θέλω κι άλλο!". :(

Βασικά, αυτά που θα ήθελα:

- Μεγαλύτερη διάρκεια.

- Να φαίνεται και το υπόλοιπο σώμα, αφού σέρνεσαι, πηδάς, τραβιέσαι και έχοντας μερικά καλά animations με τα χέρια, θα ήθελα να έβλεπα όλο το σώμα, μιας και το κατέχουν.

Αν κάποιος ακόμα δεν το έχει παίξει και γουστάρει παιχνίδια όπως Thief/Deus Ex και τέτοια, please do so. :)

• Super Moderators

Δείχνω χαρακτήρα και παρά τη δελεαστική προσφορά στο Steam, δεν το αγοράζω, το backlog φτάνει σε απίστευτες διαστάσεις πλέον.

Διαβάζω πολύ καλά λόγια όμως, οπότε είναι κι αυτό στα υπόψη για μελλοντικές αγορές.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...