Προς το περιεχόμενο

Dishonored

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο έχει πολύ χαμηλές απαιτήσεις, δεν είναι BF3 ή Witcher2. ;)

Και όπως είπε ο OROKUSAKI ο φίλος του το έπαιξε.

δεν ξερω αν ειναι απαιτιτικο παιχνιδι.

αφου του επαιζε στο pc του και αν του αρεσε τοσο πολυ ας το αγοραζε, σαυτο δεν μπορω να εκφερω γνωμη.

εγω ειπα οτι δεν αγοραζεις ετσι στα κουτουρου ενα παιχνιδι και ιδιος αν ξερεις οτι το pc σου δεν ειναι για πολλα πολλα, και εγω με το παλιο pc που ειχα εβρισκα απο τον θειο πρωτα τα παιχνιδια να δω αν μου τα σηκωνει και αν μου αρεσαν τα αγοραζα.

• Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ξερω αν ειναι απαιτιτικο παιχνιδι.

αφου του επαιζε στο pc του και αν του αρεσε τοσο πολυ ας το αγοραζε, σαυτο δεν μπορω να εκφερω γνωμη.

εγω ειπα οτι δεν αγοραζεις ετσι στα κουτουρου ενα παιχνιδι και ιδιος αν ξερεις οτι το pc σου δεν ειναι για πολλα πολλα, και εγω με το παλιο pc που ειχα εβρισκα απο τον θειο πρωτα τα παιχνιδια να δω αν μου τα σηκωνει και αν μου αρεσαν τα αγοραζα.

Εγώ πια είμαι τόσο σίγουρος πως δεν θα παίζουν τα παιχνίδια οπότε δεν κάνω καν τον κόπο να το δοκιμάσω. :P

Δημοσ.

Εγώ πια είμαι τόσο σίγουρος πως δεν θα παίζουν τα παιχνίδια οπότε δεν κάνω καν τον κόπο να το δοκιμάσω. :P

Πλάκα κάνεις; Μια χαρά καρτούλα είναι η 9600. Με το Dishonored συγκεκριμένα δε θα έχεις κανένα πρόβλημα σε νορμάλ αναλύσεις!

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις; Μια χαρά καρτούλα είναι η 9600. Με το Dishonored συγκεκριμένα δε θα έχεις κανένα πρόβλημα σε νορμάλ αναλύσεις!

εννοει για τα πιο προσφατα παιχνιδια.

το dishonored μια χαρα θα του το τρεχει.

Δημοσ.

Πρόσφατο δεν είναι και το Dishonored; Λόγω κονσολών τα παιχνίδια έχουν μείνει αρκετά πίσω σε σχέση με αυτό που θα μπορούσαν να προσφέρουν από άποψη γραφικών. Dishonored, XCOM, Sleeping Dogs, Borderlands 2, NBA 2K13, Max Payne 3, Skyrim, κλπ, είναι όλα φρέσκα παιχνίδια που θα τα τρέχει μια χαρά η 9600. Αναλόγως πόσο cpu dependant είναι το παιχνίδι ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να κάνει λίγο bottleneck ο 7750 αλλά κ αυτό υποθετικά το λέω..

Anyway, πολύ offtopic βγαίνω! Γενικά πάντως καλό είναι να μην βλέπουμε τα requirments σαν κάτι το απόλυτο και όποτε γίνεται να τα δοκιμάζουμε στην πράξη.

Δημοσ.

Πρόσφατο δεν είναι και το Dishonored; Λόγω κονσολών τα παιχνίδια έχουν μείνει αρκετά πίσω σε σχέση με αυτό που θα μπορούσαν να προσφέρουν από άποψη γραφικών. Dishonored, XCOM, Sleeping Dogs, Borderlands 2, NBA 2K13, Max Payne 3, Skyrim, κλπ, είναι όλα φρέσκα παιχνίδια που θα τα τρέχει μια χαρά η 9600. Αναλόγως πόσο cpu dependant είναι το παιχνίδι ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να κάνει λίγο bottleneck ο 7750 αλλά κ αυτό υποθετικά το λέω..

Anyway, πολύ offtopic βγαίνω! Γενικά πάντως καλό είναι να μην βλέπουμε τα requirments σαν κάτι το απόλυτο και όποτε γίνεται να τα δοκιμάζουμε στην πράξη.

Μπορεί να είναι καλά αλλά για αναλύσεις 1280χ1024. Αν είχα ακόμα το παλιό monitor τότε θα μπορούσα να παίζω εκεί. "Αναγκάστηκα" όμως να πάρω νέο monitor για να φέρω το ps3 στο δωμάτιο μιας και στο σαλόνι με τον χαμό που γίνεται δεν μπορούσα να ευχαριστηθώ games. Εδώ το AC2 full hd έτσι όπως θέλω δεν μπορώ να το παίξω. Για αυτό αποφάσισα να το πάω σε 1650χ1080 και να βάλω texture και character model τέρμα και τα άλλα πιο κάτω.

Anyway, νομίζω το dishonored δεν είναι τόσο απαιτητικό οπότε ίσως το τεστάρω το PC μου.

Δημοσ.

Οχι και μια χαρα καρτουλα η 9600gt. Η gtx 560 ti που εχω εγω ειναι οντως μια χαρα καρτουλα αλλα σε καμια περιπτωση η 9600gt καθως δεν υποστηριζει dx11 αλλα και ειναι πολυ πιο αργη απο τις σημερινες καρτες. Για την εποχη της καλη ηταν οχι ομως και σημερα

Aπο τα παιχνιδια που αναφερεις το Sleeping dogs και το Max payne 3 εχουν φοβερα γραφικα σε dx11 max settings με καρτα γραφικων απο gtx 560 ti και πανω. Το λεω αυτο επειδη εχω παιξει και τα 2 παιχνιδια σε full settings dx11. Τα αλλα ομως δεν ειχαν καλα γραφικα.

Δημοσ.

Οχι και μια χαρα καρτουλα η 9600gt. Η gtx 560 ti που εχω εγω ειναι οντως μια χαρα καρτουλα αλλα σε καμια περιπτωση η 9600gt καθως δεν υποστηριζει dx11 αλλα και ειναι πολυ πιο αργη απο τις σημερινες καρτες. Για την εποχη της καλη ηταν οχι ομως και σημερα

Οχι και μια χαρα καρτουλα η gtx 560 ti . Η 7970 που εχω εγω ειναι οντως μια χαρα καρτουλα αλλα σε καμια περιπτωση η gtx 560 ti καθως δεν αντέχει 16xAA αλλα και ειναι πολυ πιο αργη απο τις κορυφαίες καρτες. Για την εποχη της καλη ηταν οχι ομως και σημερα

Μάθε να διαβάζεις ολόκληρες προτάσεις και να μην απομονώνεις φράσεις...

• Like 2
Δημοσ.

Καλά το "μια χαρά" είναι υποκειμενικό ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχει ο καθένας. Εννοείται ότι δε μιλάω για Full HD αναλύσεις και max settings, θα ήταν γελοίο. Αλλά με ΑΑ off σε medium settings μπορεί να τρέξει ικανοποιητικά τα παιχνίδια.

Εδώ στο laptop που έχω την καημένη την ΑΤΙ 4650 δεν έχω συναντήσει σε κανένα απ' όσα ανέφερα πρόβλημα. Και στο Sleeping Dogs συγκεκριμένα σε medium/high είχα 30+ fps σταθερά (χωρίς ΑΑ).

Δημοσ.

Μη το ξεφτιλίσουμε ρε guys το thread, αρκετά off topic ρίξαμε.. Υπάρχει σχετικό thread για την πειρατεία με αρκετό flame για όλους!

Δεν βλέπω κάτι προβληματικό στον τρόπο παιχνιδιού του βίντεο... Ίσα-ίσα... :P

Με 4 kills τη πρώτη φορά, στο δεύτερο playthrough που θα ξεκινήσω όταν βρω χρόνο θα ξεδώσω κ 'γω κ δε θα αφήσω τίποτα όρθιο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...