gatokoritso Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 το ξεκινησα και εγω χθες!!μου σπαει τα νευρα που το αριστερο κλικ ειναι για το δεξι χερι και το αναποδο αλλα κατα τα αλλα εχει ενδιαφερον.το παω λιγο αργα γιατι εχω καιρω να παιξω stealth καταστασεις και γενικα ετσι θελω να το παω οσο μπορω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 @ Μπορείς να το αλλάξεις αυτό στα controls όπως έκανα εγώ. Το τερμάτισα σήμερα με συνολικό χρόνο γύρω στις 26 ώρες έχοντας κάνει όμως τα πάντα(όλα τα runes/charms/gold/side quests).Το έβγαλα σε low chaos και το τέλος μου άρεσε. Μετά όμως πήγα youtube και είδα το άλλο τέλος και....είναι πολύ lame. Οπότε όσοι σκοτώνεται αβέρτα μάλλον θα ξενερώσετε στο τέλος. Πάντως το παιχνιδάκι τα σπάει όπως είπε και ο παραπάνω τρέχτε να το παίξετε και δεν θα ΄το μετανιώσετε! edit: Μεγάλο plus τα ακαριαία loading screens(Μερικές φορές νευριάζω που δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι έλεγε - first world problems meme ) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 edit: Μεγάλο plus τα ακαριαία loading screens(Μερικές φορές νευριάζω που δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι έλεγε - first world problems meme ) . Γίνονται απίστευτα γρήγορα όντως , και βοηθούν πολύ το πειραματισμό, όλο με τα f5/f9 παίζω Αλλά αν δε πατήσεις το κουμπί να συνεχίσεις δε φεύγουν τα loading screens , αρα τι πρόβλημα έχεις? Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Γίνονται απίστευτα γρήγορα όντως , και βοηθούν πολύ το πειραματισμό, όλο με τα f5/f9 παίζω Αλλά αν δε πατήσεις το κουμπί να συνεχίσεις δε φεύγουν τα loading screens , αρα τι πρόβλημα έχεις? Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia Κι εγώ μια από τα ίδια. Εδώ το quicksave/quickload τα έκανα rebind στο ποντίκι Πάντως αν θέλει κάποιος να διαβάσει τα loadscreen tips ισχύει, όταν φορτώσει κ πρέπει να κάνεις κλικ τα tips χάνονται κ σου περιγράφει την αποστολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Οσο κάνει load κάτω σου λέει ένα tip με το που τελειώσει(σε λιγότερο απο 1 δεύτερο) αλλάζει σε άλλο μήνυμα που σου συνοψίζει τι έχει γίνει στην ιστορία. Πάντως καθώς αναφέρεις τα f5/f9 υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να μην κάνει load το game , δηλαδή να παίζεις με τις συνέπειες των πράξεων σου (ανακαλύφτηκες/σκότωσες/κτλ...)? Προσωπικά τα δύο αυτά κουμπιά τα είχα λιώσει ώστε οι αποστολές να τελειώνουν Ακριβώς! όπως θέλω γω ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Αυτό το tip δε προλαβαίνω καν να το δω, ίσως λόγω ssd Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 @ Μπορείς να το αλλάξεις αυτό στα controls όπως έκανα εγώ. Το τερμάτισα σήμερα με συνολικό χρόνο γύρω στις 26 ώρες έχοντας κάνει όμως τα πάντα(όλα τα runes/charms/gold/side quests).Το έβγαλα σε low chaos και το τέλος μου άρεσε. Μετά όμως πήγα youtube και είδα το άλλο τέλος και....είναι πολύ lame. Οπότε όσοι σκοτώνεται αβέρτα μάλλον θα ξενερώσετε στο τέλος. Πάντως το παιχνιδάκι τα σπάει όπως είπε και ο παραπάνω τρέχτε να το παίξετε και δεν θα ΄το μετανιώσετε! edit: Μεγάλο plus τα ακαριαία loading screens(Μερικές φορές νευριάζω που δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι έλεγε - first world problems meme ) . thanks. α καλα εχω σκοτωσει αρκετο κοσμακι ως τωρα με βλεπω για lame Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μόλις το τερμάτισα. Εμένα μου τέλειωσε έτσι: Προσοχή, ακολουθεί spoiler!!!! Φτάνω στην κορυφή του φάρου, σώζω την Emily και ο Havelock πέφτει και γκρεμοτσακίζεται 50 νεκρούς μ.ο σε κάθε αποστολή άφησα πίσω μου. Μάλλον δεν ήμουν και πολύ αόρατος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Λογικά όμως θ' αργήσει να ξαναβγεί τέτοιο παιχνίδι.Από πωλήσεις πώς πάει, ξέρουμε;Γιατί φοβάμαι ότι λόγω έλλειψης multi θα έχει φάει τρελή πειρατεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 παιχνιδι της bethesda ειναι , λογικα εχει πεσει η αναλογη διαφημιση , παντου ειδαμε καλα reviews (91/100 στο metacritic) και οσοι το δοκιμασαν σιγουρα θα το προτεινουν σε γνωστους τους. πιστευω οτι θα εχουμε οπωσδηποτε sequel και λογω της συγκεκριμενης εταιρειας δε νομιζω να μη το δουμε σε pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Λογικά όμως θ' αργήσει να ξαναβγεί τέτοιο παιχνίδι.Από πωλήσεις πώς πάει, ξέρουμε;Γιατί φοβάμαι ότι λόγω έλλειψης multi θα έχει φάει τρελή πειρατεία. Και multi να υπάρχει πάλι πέφτει πειρατεία.. (βλέπε Tunngle, Hamachi, κλπ.. στο Borderlands 2 υπάρχουν 1500-2000 άτομα καθημερινά) Σε γενικές γραμμές όμως όταν αξίζει ένα παιχνίδι και ακουστεί στο χώρο συνήθως πουλάει μια χαρά. Μόλις το τερμάτισα. Εμένα μου τέλειωσε έτσι: Προσοχή, ακολουθεί spoiler!!!! Φτάνω στην κορυφή του φάρου, σώζω την Emily και ο Havelock πέφτει και γκρεμοτσακίζεται 50 νεκρούς μ.ο σε κάθε αποστολή άφησα πίσω μου. Μάλλον δεν ήμουν και πολύ αόρατος. Όντως, αόρατος δε το λες, πιο πολύ σε Τζένγκις Χαν μου κάνει..! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Ντάξει παιδιά, μιλάμε για παιχνίδι που το παίζεις δέκα ώρες και μετά τέλος.Δεν το δίνει το 50ρι ο άλλος έτσι εύκολα σήμερα.Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανένα φίλο μου να το αγόρασε ή να έχει σκοπό να το κάνει πάντως.Κι εγώ ο ίδιος το σκέφτομαι επίσης.Δεν είναι κριτήριο απόλυτο αυτό, αλλά νομίζω πως είναι πλέον το κλασικό παιχνίδι που μπορεί να γίνει θύμα πειρατείας.Και αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι κρίμα.Θα βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Καλά οι Έλληνες δεν είμαστε και το καλύτερο παράδειγμα Έξω μια χαρά αγοράζουν Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Άσε τα ψόφια εσύ και τράβα να το αγοράσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα