Προς το περιεχόμενο

Dishonored

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Tελικά με τη διάρκεια του παιχνιδιού τί παίζει?

Aν θες το τελειωνεις σε 5 ωρες, αν θες σε 15 ωρες.Εξαρταται πως θα παιξεις.Σε δυσκολια Hard και εντελως stealth θα σου παρει καιρο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.youtube.com/watch?v=be7W5IBn3Kw&feature=g-user-u

μολις το κάναμε Lets play εάν σας άρεσε γραφτείτε στο κανάλι μας θα ακολουθήσουν και άλλα βιντεακια.

Ευχαριστουμε. :-)

-Zed-

• Like 1

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ ΖΗΤΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ :P

λοιπον παιδια επειδη τα νευρα μου με το παραπανω bug που ανεφερα εχουν σπασει και επειδη απο οτι διαπιστωσα δεν υπαρχει λυση και επειδη ειχα την ατυχια να σβησω αλλα saves πανω στους πειραματισμους μου και πανω απο ολα επειδη δε θα αντεξω να αρχισω απο την αρχη θελω την εξης χαρη απο οποιον μπορει και θελει...

θελω καποιος να μου ανεβασει ενα quicksave ή autosave ή κατι τελοσπαντων απο την αρχη της 2ης αποστολης

επειδη εκανα βλακεια, δε μπορω καν να επιλεξω αποστολη και ειμαι παγιδευμενος μεσα στην επαυλη

και επειδη δε βλεπω να βγαινει συντομα patch εχω μεινει με.. το ποντικι στο χερι

οποτε οποιος κανει τη καλη θα του χρωσταω χαρη

ΥΓ αν καποιος εχει προχωρησει, ας κανει ενα χειροκινητο save και ας φορτωσει τη συγκεκριμενη αποστολη (μη του πειραχτουν τα autosave του) και μετα να συνεχισει απο κει που εμεινε

ο φακελος που ειναι τα save ειναι ο "205100" και βρισκεται στο φακελο του παιχνιδιου

στο user/username/appdata/local/"φακελος παιχνιδιου"..

ειτε c:/program data/ "φακελος παιχνιδιου" /205100/storage

ο "φακελος παιχνιδιου" μπορει να εχει διαφορα παραξενα ονοματα :P εσεις ξερετε..

To game είναι φοβερό!

Άμα το παίζεις τέρμα stealth και θες να κάνεις τα πάντα τότε θα σου πάρει καιρό να το τελειώσεις. Μόλις έκανα τις πρώτες 2 αποστολές σε 7 ώρες ενώ μπορούσα να είχα αφοσιωθεί μόνο στο mainquest και να τις τελείωνα σε 1-2 ώρες.

@qsis

Για δες αν σε βολεύει αυτό το autosave: http://www.mediafire...j0duc1mqpkgs61z

• Like 1

θελω καποιος να μου ανεβασει ενα quicksave ή autosave ή κατι τελοσπαντων απο την αρχη της 2ης αποστολης

Edit: Άκυρο, αυτή με τους Pendletons που έλεγα πρέπει να είναι η 3η.. Ωστόσο μπορείς να κάνεις replay την 2η κ κρατάει μόνο ότι έχω κάνει στην 1η.

(ένα kill κι αυτό γιατί τον άφησα σε μία λίμνη ίσα ίσα με νερό και πνίγηκε χωρίς να το καταλάβω...)

Βάλε αυτά στο saves folder και θα είσαι ok.

http://www.mediafire...bb875w64391mswz

Και όντως τα σπάει απίστευτα το παιχνιδάκι. Θυμίζει hitman σε συνδυασμό με assassins' creed και bioshock!

Ξέχασα οτι υπήρχε και το escape mission οπότε σου βαλα αυτην με τους Pendletons :wacko:.

Όμως μπορείς να κάνεις replay της 2ης(με τον overseer) και να συνεχίσεις απο κει όπως είπε και ο moxalis.

Kαι deus x θα έλεγα ότι θυμίζει. Πολύ ωραίο στορυ.

απλα λιγοτερο σπαστικο.. και με σαφως καλυτερους χρονους φορτωματος

Ξέχασα οτι υπήρχε και το escape mission οπότε σου βαλα αυτην με τους Pendletons :wacko:.

Όμως μπορείς να κάνεις replay της 2ης(με τον overseer) και να συνεχίσεις απο κει όπως είπε και ο moxalis.

οχι τη σωστη που ηθελα μου εβαλες..

απλα κι εσυ οπως κι εγω το ειχες στο νου σου προλογος-1η πιστα-2η πιστα ;)

παιδια ευχαριστω για τα save , με σωσατε :-)

περασα και το σημειο του bug χωρις κρασαρισμα αυτη τη φορα.. ποιος ξερει τι το δημιουργησε..?

ουτε οι δημιουργοι δεν εχουν καταλαβει

Τετοια ελευθερια κινησεων ειχα καιρο να νιωσω (βασικα δεν θυμαμαι απο ποτε ισως απο το 1ο Deus X). Το παιζω στην μεγαλυτερη δυσκολια και stealth (απολαυση) Με ενοχλει μονο η υπαρξη των ελεινα χαμηλης αναλυση textures αλλα χαλαλι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...