JohnVani18 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 @OROKUSAKI Απο τη στιγμή που το παιχνίδι είναι port με κάποιες βελτιώσεις (Far Cry 3), και αρκετά κατώτερες κάρτες θα το τρέχουν άνετα. Μην βασίζεσαι στις απαιτήσεις συστημάτων που δίνουν οι εταιρίες. Όπως σου είχα πεί, το Max Payne 3 το έπαιξα 1080p, high, DX10.1 με 60fps σταθερά, και στα Recommended για High Settings έλεγε για GTX580/HD5870 και 4πύρηνο επεξεργαστή. 1
johnnyman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Εκει που βρισκεται το exe, στην περιπτωση του συγκεκριμενου παιχνιδιου στο Win32 φακελο. το εχω βαλει φιλε μου αλλα δεν ξεκιναει.με πεταει κατευθειαν στο desktop...
qsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον εχω παιξει πανω απο 3 ωρες μεχρι τωρα και δεν εχει μεινει ουτε ενας εχθρος ζωντανος! Οσοι τολμησαν να μου επιτεθουν τωρα ειναι νεκροι ακομα και τα σκυλια! :devil: εγω παντως αν και γενικα παιζω ετσι (ντου και ξυλο) , στο συγκεκριμενο παιχνιδι μου αρεσει πολλες φορες να το γυριζω και στο stealth ειναι αρκετα ωραιο, σαφως πιο ωραιο απο το deus ex οπου stealth δεν αντεχα καθολου (γενικα δε το αντεχω και θα φαει uninstall οπου να ναι) Ακόμα και η 6870 του φίλου παραπάνω είναι υπέρ αρκετή για 1080p gaming. ειναι αρκετα ικανοποιητικη και overkill για αρκετα παιχνιδια , ομως δεν τρεχει τα παντα full στην αναλυση του (το ιδιο και η δικη μου, το ιδιο και μια 560ti ) επισης ακομα και αυτες τις καρτες δεν τις εχουν αρκετοι.. λογω των ξεπερασμενων κονσολων γινονται αυτα.. μολις ομως βγει η επομενη γενια πολλοι θα κλαιγονται που θα αναγκαστουν να πανε για αναβαθμιση στο pc τους εγω παντως μεχρι να βγουν δε πειραζω βιδα στο κουτι μου
panther_512 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Tί να πείς και για άλλους που έχουν συστήματα με Crossfire ή Sli........... Οι κονσόλες μας έκαναν μεγάλη ζημιά. 1
qsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Το μόνο που έχω να πω είναι ότι η υπερβολή είναι υπερβολή... Εσύ αν θυμάμαι καλά έχεις 2 κάρτες σα τη δική μου. Δεν υπάρχει όμως ουσιαστικός λόγος (που μάλιστα να δικαιολογεί το διπλάσιο ποσό ) και το έχεις καταλάβει φαντάζομαι (Κάποτε είχαμε και παρόμοια συστήματα γενικά καλή η αναβάθμιση και η άπλετη δύναμη δε λέω , αλλά αν δεν υπάρχει και ουσιαστικός λόγος τότε είναι απλά χόμπι ή πεταμένα λεφτά , όχι κάλυψη αναγκών ) Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
Bigi444444 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Το ξέρω ότι τρολλάρω, αλλά το gaming γενικότερα δεν το λες και ανάγκη... Χθες το είδα το παιχνίδι σε φίλο μου για 5 λεπτά.Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον.Και τα γραφικά μια χαρά κιόλας.Εκτός από αρκετά textures όταν τα βλέπεις από πολύ κοντά βέβαια.Το νερά είναι εντυπωσιακά ε;
zvarthangalos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Εγώ έχω απενεργοποιημένη την δεύτερη κάρτα το δοκίμασε κανείς να το παίξει με crossfire - sli ;
JohnVani18 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Με CrossFire που παίζω δεν έχει κάποιο θέμα.
panther_512 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Το μόνο που έχω να πω είναι ότι η υπερβολή είναι υπερβολή... Εσύ αν θυμάμαι καλά έχεις 2 κάρτες σα τη δική μου. Δεν υπάρχει όμως ουσιαστικός λόγος (που μάλιστα να δικαιολογεί το διπλάσιο ποσό ) και το έχεις καταλάβει φαντάζομαι (Κάποτε είχαμε και παρόμοια συστήματα γενικά καλή η αναβάθμιση και η άπλετη δύναμη δε λέω , αλλά αν δεν υπάρχει και ουσιαστικός λόγος τότε είναι απλά χόμπι ή πεταμένα λεφτά , όχι κάλυψη αναγκών ) Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia To PC gaming και γενικά το gaming δεν είναι φτηνό σπόρ, εκτός και αν στοχευμένα αγοράζεις τεχνολογία και παιχνίδια ενός χρόνου και πάνω. Έτσι και πάς σε πρόσφατα προϊόντα, το κόστος ανεβαίνει πολύ γρήγορα. Το crossfire δεν αξιοποιείται 100%, πλήν απειροελάχιστων εξαιρέσεων. Πεταμένα λεφτά τώρα......δέν θα το έλεγα για τη περίπτωσή μου. Σκοπός μου ήταν να έχω minimum 60fps σε όλα τα παιχνίδια και αυτό με μία κάρτα δεν γινόταν. Αλλά και πάλι οι κάρτες δεν χρησιμοποιούνται πλήρως, οπότε ναί, ένα κομμάτι μένει συνεχώς αναξιοποίητο. Δυστυχώς η κονσολίτιδα κράτησε το τεχνολογικό κομμάτι των παιχνιδιών πολύ πολύ χαμηλά.
SlackulatoR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Το παιχνίδι είναι must, μου θύμισε και το Thief... 1
qsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Το ξέρω ότι τρολλάρω, αλλά το gaming γενικότερα δεν το λες και ανάγκη... η αληθεια ειναι οτι ειναι αναγκη, απλα δεν ειναι η πιο σημαντικη αναγκη που θα μπορουσε να εχει καποιος @panther αν ηθελες ακατεβατα 60αρια σχεδον παντου παω πασο , αλλα αυτο ειναι καπως εξεζητημενη αναγκη
JohnVani18 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 η αληθεια ειναι οτι ειναι αναγκη, απλα δεν ειναι η πιο σημαντικη αναγκη που θα μπορουσε να εχει καποιος Ανάγκη ή πλέον εθισμός..?
qsis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) για μενα ειναι αναγκη να διασκεδασω και το gaming ειναι τροπος διασκεδασης (τον οποιο επιλεγω μεταξυ αλλων) για να ικανοποιησω αυτη την αναγκη διασκεδασης πρεπει να ξοδεψω καποιο ποσο τη σημασια αυτου του πραγματος θα τη κρινει ο καθενας για τον εαυτο του, ομως ναι ειναι αναγκη και αυτο ο εθισμος ειναι μια διαφορετικη κατασταση.. στο θεμα μας... την εκατσα , μου εσκασε αυτο το bug, προσοχη οσοι ειστε με amd.. , μας το κανε παλι το θαυμα της (ειναι και η bethesda παραδοσιακη σε αυτα) και το χειροτερο ειναι οτι ειχα σβησει αλλα saves πριν απο κει, οτι εχω ειναι απο κει μεσα θα δοκιμασω windowed mode ή restart mission Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2012 από qsis
AntonisKo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Αν και βρισκομαι ακομη στην αρχη (σχεδον) μου φαινεται πολυ καλο.. Πολλες επιλογες οσο αφορα τον τροπο που θελεις να κινηθεις, και μεγαλη ευελιξια οσο αφορα την ιστορια (με τα παραλληλα Objectives..) Για να δουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα