Προς το περιεχόμενο

αγορα λαπτοπ

akis_supernatural

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

θελω να αγορασω ενα λαπτοπ κατα προτιμηση dell αν και δε λεω οχι και σε αλλες μαρκες.

δεν το θελω για παιχνιδια ωστοσο θελω να ειναι ικανο να παιζει bluray ταινιες γιατι θα το συνδεω με την τηλεοραση με αναλυση 1920χ1080.

εχω βρει αυτα τα 2 Link Link τι μου προτεινετε?

Δημοσ.

καποιος? :D

θελω ενα λαπτοπ να το συνδεω με hdmi στην τηλεοραση και να παιζει bluray ταινιες χαλαρα. κατα προτιμηση dell. οσο πιο φθηνο γινεται με επεξεργαστη τουλαχιστον i3 και την καταλληλη καρτα γραφικων

Δημοσ.

συγνωμη το διατυπωσα λαθος. θελω να παιζω ταινιες .mkv. στην τηλεοραση σε full αναλυση και να μπαινω ιντερνετ. τιποτε αλλο δεν ενδιαγφερομαι για παιχνιδια. τι μου προτεινετε?

Δημοσ.

οσο το δυνατον φθηνοτερο... το μονο που θελω να παιζει αυτες τις ταινιες ομαλα και χωρις προβλημα. με προβληματιζει η αναλυση της οθονης. θελω να εχει και hdmi

Δημοσ.

Εφοσον θες κατι φθηνο, τοτε πας σε αυτο.

i3,4gb ram και αυτονομη καρτα.

30gb ταινιες δεν ξερω αν θα παιζει, παντως με την καρτα αυτην εχω παιξει μεχρι 21gb ταινια.

Δημοσ.

Η 6370 ειναι ουσιαστικα μια ιδια 5470.

Καλο το asus, αλλα με 1 χρονο εγγυηση..

Ειπες οτι θες dell και για αυτο κοιταξα μονο προς τα εκει.

Δημοσ.

κατι τελευταιο με αυτο θα κανω τη δουλεια μου? μου αρεσει και εξωτερικα. γινεται να αγορασω και εξτρα εγγυηση? Link

Ναι μπορεις εξτρα εγγυηση http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Support-Packs.htm?Manufacturer=HP

Ο επεξεργαστης ομως που εχει ειναι αρκετα παλιος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...