Προς το περιεχόμενο

Σωστο Backup σε Mac Pro , Πως ?

bill_2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια ,έπειτα απο πολυ καιρο σκέφτομαι να κανω ενα clean install στο mac pro που εχω ,κσι ο λογος ειναι οτι σερνεται τελειος !! κανει αρκετη ωρα να ανοιξη το iphoto και γενικα αργουνε ολα ! αφου βγαινει την αλλη εβδομαδα και το Lion ηρθε η ωρα για αλλαγη !

αυτο που θέλω να σας ρωτησω ειναι, πως μπορω να πάρω ενα σωστό μπακαπ περισσότερο τα αρχεια μου μουσικη/φοτο/κατεβασμενα προγραματα/μουσικη ,χωρις τα εγκατεστημενα προγραμματα που εχω ! π,χ στο iphoto εχω πολλα album που δεν τα βλεπω καπου στο finder και στο user/pictures !! ?

θα με βοηθουσε πολυ ενας ευκολος τροπος και οδηγός !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με το time machine, στα preferences του αν πατησεις το options σου βγαζει επιλογη τι δε θες να κανει backup (απο τη μανα του ειναι προγραμματισμενο να κανει τα παντα)

Τα φωτο του iphoto εκει ειναι, καλα εψαξες, απλως δεν μπορεις να τα δεις γιατι ειναι μεσα στη library

Για να τα δεις δεξι κλικ, show package contents και πας originals, εκει ειναι

τα aplicarions δεν μπορουνε να εξερεθουνε ? οταν λεμε να κανει μπακαπ εγω θελω μονο τα δεδομενα που εχω οχι ολο το σηστημα ! πως γινεται αυτο ?

τα aplicarions δεν μπορουνε να εξερεθουνε ? οταν λεμε να κανει μπακαπ εγω θελω μονο τα δεδομενα που εχω οχι ολο το σηστημα ! πως γινεται αυτο ?

Νομίζω με ένα copy paste των δεδομένων που έχεις σε εξωτερικό σκληρό γίνεται.....

Αλλά αν αφήσεις το timemachine να κάνεις backup ,μετά επιλέγεις έυκολα με το migration assistant που βρίσκεται στο utilities , ποιά στοιχεία θα κάνεις restore....

Tα δεδομένα που έχεις για backup τα ξέρεις?Αν ναι γιατί ρωτάς πως γίνονται backup?

:mrgreen:

Tα δεδομένα που έχεις για backup τα ξέρεις?Αν ναι γιατί ρωτάς πως γίνονται backup?

:mrgreen:

δεν ρωταω πως γινονται μπακαπ (το γνωριζω )ρωταω πως μπορουνε να γινουν μονο αυτα μπακαπ(dedomena) με time machine και οχι να εξερεσουμε ολλα τα αλλα !

τεσπα εκανα copu paste σε ενα σκληρο και μολις το ξαναστησω σωστα τοτε θα βαλω και σε λειτουργια το time machine !

ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...