Προς το περιεχόμενο

Δυνατότητα αποθήκευσης offline χαρτών στο Android παρουσίασε η Google

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

απο περιεργεια πως κατεβαζουμε google maps στο κινητο καθως ουτε στο μαρκετ τους βρησκω ουτε ουτε να κατεβασω καποιο .apk

Aν εισαι root κατεβασε το market enabler, κανε fake provider και μετα θα στο εμφανιζει στο market.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε HTC Wildfire δεν υπάρχει η επιλογή "Download Map Area option"

έχω android 2.2

+1 στο wildfire πρέπει να φάγαμε άκυρο επειδή εχω ίδια έκδοση στο galaxy s2 και εκεί έχει την επιλογή.... αδικία προς παλιότερα κινητά.... και δεν βλέπω και τον λογo γιατί...

Μπορεί να μας πει κάποιος που έχει κατεβάσει χάρτη αν μπορεί να αποθηκευτεί και στην κάρτα SD? Έχω HTC Desire με official rom και ειμαι root

Thanx anyway ..

σε HTC Wildfire δεν υπάρχει η επιλογή "Download Map Area option"

έχω android 2.2

+1 στο wildfire πρέπει να φάγαμε άκυρο επειδή εχω ίδια έκδοση στο galaxy s2 και εκεί έχει την επιλογή.... αδικία προς παλιότερα κινητά.... και δεν βλέπω και τον λογo γιατί...

Και μενα στο wildfire τα φρυδια μου πηρα, και εκανα κ unintall το locus με το που το διαβασα ο ηλίθιος (Ελπίζω να κρατάει χάρτες τουλαχιστον)

offtopic on

Πάντως πολύ στην απέξω μας έχουνε με το wildfire και εχω αρχισει να τα παίρνω. Ενώ δεν έχω κανένα άλλο παράπονο από τη συσκευή και μάλιστα το αντίθετο (πχ σε σχεση με το xperia mini, desire και iphone που εχω συγκρινει) αυτό το πράγμα μία με το 2.3 μία με αυτό έχει αρχίσει κ με εκνευρίζει.

Δλδ όποιος δεν θέλει να σκάσει μισό μηνιάτικο για κινητό γιατί οι ανάγκες του από multi-tasking και οθόνη υψηλής ανάλυσης είναι μηδαμινές και απλά χρειάζεται email και κάποια apps για τη δουλειά του (τα οποία υπερκαλύπτονται από την εν λόγω συσκευή) είναι πελάτης δεύτερης κατηγορίας?

offtopic off

Παιδιά ούτε εμένα υπήρχε απο default η επιλογή για κατέβασμα, υπήρχε σαν πρόσθετο από τα Labs το οποίο ενεργοποίησα και πλέον το εμφανίζει. Έχω HTC Desire S με 2.3.3.

Έψαξα και στο labs αλλά τζίφος και κει! Δυο άλλα μου ειχε, αλλα δεν θυμαμαι ποια συγκεκριμενα.

+1 τπτ ούτε στα labs χωρίς κανέναν απολύτως λόγο τις μικρές συσκευές αφήσανε απέξω εκτός και αν τους κατεβασμένους χάρτες δεν τους σώζει στην sd αλλά στην εσωτερική μνήμη τότε αυτός είναι ο λόγος... όχι ότι δεν θα μπορούσαν να σώζουν τους χάρτες στην sd απλός βρίσκουνε λόγο κάποιος να παρατήσει την συσκευή και να πάρει άλλη.....

• 10 μήνες μετά...

Ρε παιδια το mapdroid που λετε πριν ειναι αλλο app και τελειως διαφορετικο απο το google maps. Δεν ειναι επισης τοσο καλο σα το maps.

Εκανα την αναβαθμιση απο το store στο νεο maps, διαβαζοντας και τις νεες υπηρεσιες μεσα στις οποιες ειναι το offline support. Παλι δεν εχω καταλαβει πως μερικοι βαλατε τους χαρτες μεσα. Δε μου φαινεται να γινεται μεσω επιλογων labs αυτο, το βρισκω χαζο.

Edit- το βρηκα....οκ παντως τα 16km ειναι παλι λιγα, να το μεγαλωσουν ελπιζω στο μελλον

• 3 μήνες μετά...

καλημερες :)

επαναφερω λιγο το παρον...παταω αποθηκευση ολη τη θεσσαλονικη,οποτε φαινεται απο μακρυα στο κινητο...αφου εχει τελειωσει..σημαινει πως μπορω κανονικα να ζουμαρω σε οποιο σημειο θελω χωρις ντερνετ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...